evet cok haklisiniz yorumunuz icin cok tesekkurlerYaş arttıkça tecrübe artıyor, hayata bakışın çok değişiyor sen de kendinden dört beş yaş küçük birini parmağında oynatırsın. Ben 25 yaşından sonra daha olgun düşünüp davranmaya başladım. Yaşıtlarınla yani hayata senle benzer açıdan bakan kişilerle konuşsan daha iyi olur
Öncelikle kendini koru ilerde bir gün pişman olma yaslarimiz yakın ben 28 yaşındayım suanki aklım olsa beni seven benimle evlenir zaten böyle şeylerin ağırlığını bana yüklemez derdimBen 2 hafta falan once burada anlatmistim 19 yasindayim 27 yasinda bi erkek arkadasim vardi ayrildik diger acmis oldugum konudan okuyabilirsiniz neler yasadigimi ayrilali 1 ay oldu bu 1 ayda bu konuyu daha once dusunemedim uzuntuden erkek arkadasimla birlikteyken ilk cinsel iliskimi yasadim onun onceden 1 birlikteligi olmustu ben bunu bilerek kabul ettim benim dusuncelerim kadin erkek farketmeksiniz herkesin saygi duymasi hatta onada demistim ben suanda bakire olabilirim ama gecmisimde bisey yasamis olsam bile bu seni ilgilendirmezdi nasil senin gecmisin beni ilgilendirmiyorsa diye suan dusunuyorum acikcasi sosyal medyadaki bu bakirelik konusunda konusanlar beni cok korkuttu suanda biriyle flortlesme gibi bi dusuncem yok uzun bi sure kimseyle konusmayacagim fakat konustugum zaman bakire olmadigimi soylesem nasil bi tepki alirim bundan sonra hayatimda ne gibi dusunceleri one koyabilirim bana yardimci olurmusunuz biliyorum cok yanlis birsey yaptim ama yasim kucuk dusunemedim o an bunlari daha once iliski yasamis olup baska biriyle evlenen varmi
Bu konuyu acman bile içindeki kendine yediremedigin duygular bırak doğru insan gelsin seni bulsun ve evlensin daha çok küçüksün ben senin yaşında sanıyordum ki büyüdüm hayır aslında çok kucukmusun tasimamam gereken şeyleri taşıdım şuan evliyim ama içimde hep yaraBen 2 hafta falan once burada anlatmistim 19 yasindayim 27 yasinda bi erkek arkadasim vardi ayrildik diger acmis oldugum konudan okuyabilirsiniz neler yasadigimi ayrilali 1 ay oldu bu 1 ayda bu konuyu daha once dusunemedim uzuntuden erkek arkadasimla birlikteyken ilk cinsel iliskimi yasadim onun onceden 1 birlikteligi olmustu ben bunu bilerek kabul ettim benim dusuncelerim kadin erkek farketmeksiniz herkesin saygi duymasi hatta onada demistim ben suanda bakire olabilirim ama gecmisimde bisey yasamis olsam bile bu seni ilgilendirmezdi nasil senin gecmisin beni ilgilendirmiyorsa diye suan dusunuyorum acikcasi sosyal medyadaki bu bakirelik konusunda konusanlar beni cok korkuttu suanda biriyle flortlesme gibi bi dusuncem yok uzun bi sure kimseyle konusmayacagim fakat konustugum zaman bakire olmadigimi soylesem nasil bi tepki alirim bundan sonra hayatimda ne gibi dusunceleri one koyabilirim bana yardimci olurmusunuz biliyorum cok yanlis birsey yaptim ama yasim kucuk dusunemedim o an bunlari daha once iliski yasamis olup baska biriyle evlenen varmi
19 yaşında bir kız 27 yaşında bir adamla birlikte zaten olamaz sen şuan sanıyorsun ki 27 olgun büyük hayır onlarda daha küçük sen bir okulunu oku kendini gelistir suan daha anlamıyorsun ama 25 inden sonra hayata baktığında keşke yapmasaydim deme veya çocuğun olduğunda bu geçmiş şeyler aklına gelip üzülmeBen 2 hafta falan once burada anlatmistim 19 yasindayim 27 yasinda bi erkek arkadasim vardi ayrildik diger acmis oldugum konudan okuyabilirsiniz neler yasadigimi ayrilali 1 ay oldu bu 1 ayda bu konuyu daha once dusunemedim uzuntuden erkek arkadasimla birlikteyken ilk cinsel iliskimi yasadim onun onceden 1 birlikteligi olmustu ben bunu bilerek kabul ettim benim dusuncelerim kadin erkek farketmeksiniz herkesin saygi duymasi hatta onada demistim ben suanda bakire olabilirim ama gecmisimde bisey yasamis olsam bile bu seni ilgilendirmezdi nasil senin gecmisin beni ilgilendirmiyorsa diye suan dusunuyorum acikcasi sosyal medyadaki bu bakirelik konusunda konusanlar beni cok korkuttu suanda biriyle flortlesme gibi bi dusuncem yok uzun bi sure kimseyle konusmayacagim fakat konustugum zaman bakire olmadigimi soylesem nasil bi tepki alirim bundan sonra hayatimda ne gibi dusunceleri one koyabilirim bana yardimci olurmusunuz biliyorum cok yanlis birsey yaptim ama yasim kucuk dusunemedim o an bunlari daha once iliski yasamis olup baska biriyle evlenen varmi
Evlenirkende kaderinde varsa bu geçmişin dert olmaz sen birini dusundugun için değil kendi vicdanini düşündüğün için yapmaBen 2 hafta falan once burada anlatmistim 19 yasindayim 27 yasinda bi erkek arkadasim vardi ayrildik diger acmis oldugum konudan okuyabilirsiniz neler yasadigimi ayrilali 1 ay oldu bu 1 ayda bu konuyu daha once dusunemedim uzuntuden erkek arkadasimla birlikteyken ilk cinsel iliskimi yasadim onun onceden 1 birlikteligi olmustu ben bunu bilerek kabul ettim benim dusuncelerim kadin erkek farketmeksiniz herkesin saygi duymasi hatta onada demistim ben suanda bakire olabilirim ama gecmisimde bisey yasamis olsam bile bu seni ilgilendirmezdi nasil senin gecmisin beni ilgilendirmiyorsa diye suan dusunuyorum acikcasi sosyal medyadaki bu bakirelik konusunda konusanlar beni cok korkuttu suanda biriyle flortlesme gibi bi dusuncem yok uzun bi sure kimseyle konusmayacagim fakat konustugum zaman bakire olmadigimi soylesem nasil bi tepki alirim bundan sonra hayatimda ne gibi dusunceleri one koyabilirim bana yardimci olurmusunuz biliyorum cok yanlis birsey yaptim ama yasim kucuk dusunemedim o an bunlari daha once iliski yasamis olup baska biriyle evlenen varmi
19 yaşındaki çocukların yüzde 90i baya saftirik yaSonrasında pişmanlık duyacağiniz şeyleri neden yapıyorsunuz, yapıyorsanız neden pişman oluyorsunuz.19 yaş ne istediğini gayette bilebileceginiz bir yaş o an istemişsiniz ve sonrasını düşünmemişsiniz.Hayatınıza aldığınız insanlar bunu sorun yapacak kişilikler olmazsa sorun yaşamazsınız.
Bekaret benim için önemli birşey, evlenmeden önce de kimseyle birlikte olmadım ama zar yoksa yüzük yok diyen biriyle üstüne milyonlar verseler yine evlenmem. O tarz adamlardan zaten uzak dur.evet dogru diyorsunuz oyle bir insanla asla konusmam bile sadece dedigim gibi sosyal medyadaki su zar yoksa yuzuk yok gibi igrenc videolardan dolayi endise duydum
bu olaya takılma düşünme . kendini sev kendine yatırım yap. dil öğren meslek edin . ilerde karşında adam gibi biri çıkar merak etme. sen şimdi buna takılıp kendini değersizleştrme sakın çok yanlış kişilerle olursun sonra. evlenmek hayatın amacı değil buna takılma nasipse her türlü olur . sen güçlü kadın yarat kendindenBen 2 hafta falan once burada anlatmistim 19 yasindayim 27 yasinda bi erkek arkadasim vardi ayrildik diger acmis oldugum konudan okuyabilirsiniz neler yasadigimi ayrilali 1 ay oldu bu 1 ayda bu konuyu daha once dusunemedim uzuntuden erkek arkadasimla birlikteyken ilk cinsel iliskimi yasadim onun onceden 1 birlikteligi olmustu ben bunu bilerek kabul ettim benim dusuncelerim kadin erkek farketmeksiniz herkesin saygi duymasi hatta onada demistim ben suanda bakire olabilirim ama gecmisimde bisey yasamis olsam bile bu seni ilgilendirmezdi nasil senin gecmisin beni ilgilendirmiyorsa diye suan dusunuyorum acikcasi sosyal medyadaki bu bakirelik konusunda konusanlar beni cok korkuttu suanda biriyle flortlesme gibi bi dusuncem yok uzun bi sure kimseyle konusmayacagim fakat konustugum zaman bakire olmadigimi soylesem nasil bi tepki alirim bundan sonra hayatimda ne gibi dusunceleri one koyabilirim bana yardimci olurmusunuz biliyorum cok yanlis birsey yaptim ama yasim kucuk dusunemedim o an bunlari daha once iliski yasamis olup baska biriyle evlenen varmi
kim konuşuyo sosyal medyada bakireliği, benim karşıma hiç çıkmıyor ?Ben 2 hafta falan once burada anlatmistim 19 yasindayim 27 yasinda bi erkek arkadasim vardi ayrildik diger acmis oldugum konudan okuyabilirsiniz neler yasadigimi ayrilali 1 ay oldu bu 1 ayda bu konuyu daha once dusunemedim uzuntuden erkek arkadasimla birlikteyken ilk cinsel iliskimi yasadim onun onceden 1 birlikteligi olmustu ben bunu bilerek kabul ettim benim dusuncelerim kadin erkek farketmeksiniz herkesin saygi duymasi hatta onada demistim ben suanda bakire olabilirim ama gecmisimde bisey yasamis olsam bile bu seni ilgilendirmezdi nasil senin gecmisin beni ilgilendirmiyorsa diye suan dusunuyorum acikcasi sosyal medyadaki bu bakirelik konusunda konusanlar beni cok korkuttu suanda biriyle flortlesme gibi bi dusuncem yok uzun bi sure kimseyle konusmayacagim fakat konustugum zaman bakire olmadigimi soylesem nasil bi tepki alirim bundan sonra hayatimda ne gibi dusunceleri one koyabilirim bana yardimci olurmusunuz biliyorum cok yanlis birsey yaptim ama yasim kucuk dusunemedim o an bunlari daha once iliski yasamis olup baska biriyle evlenen varmi
Canım burdaki yorumlari çok ciddiye alma heleki muhafazakar bir ailen varsa sorun olacak kesin çünkü o tarz biryle evlemeni isteyecekler,neden ve nasıl böyle bir şeye bu yaşta giristin bence çok küçük bir yaştasın bu çok düşünüp yapılacak bir eylem,ama ailen normal bir aileyse sevdiginle evlenmene karismazlarsa tabiki öyle birini bulabilirsin şimdiki gençlerin çokta taktığını düşünmüyorum bu konulariBen 2 hafta falan once burada anlatmistim 19 yasindayim 27 yasinda bi erkek arkadasim vardi ayrildik diger acmis oldugum konudan okuyabilirsiniz neler yasadigimi ayrilali 1 ay oldu bu 1 ayda bu konuyu daha once dusunemedim uzuntuden erkek arkadasimla birlikteyken ilk cinsel iliskimi yasadim onun onceden 1 birlikteligi olmustu ben bunu bilerek kabul ettim benim dusuncelerim kadin erkek farketmeksiniz herkesin saygi duymasi hatta onada demistim ben suanda bakire olabilirim ama gecmisimde bisey yasamis olsam bile bu seni ilgilendirmezdi nasil senin gecmisin beni ilgilendirmiyorsa diye suan dusunuyorum acikcasi sosyal medyadaki bu bakirelik konusunda konusanlar beni cok korkuttu suanda biriyle flortlesme gibi bi dusuncem yok uzun bi sure kimseyle konusmayacagim fakat konustugum zaman bakire olmadigimi soylesem nasil bi tepki alirim bundan sonra hayatimda ne gibi dusunceleri one koyabilirim bana yardimci olurmusunuz biliyorum cok yanlis birsey yaptim ama yasim kucuk dusunemedim o an bunlari daha once iliski yasamis olup baska biriyle evlenen varmi
Hayatinda kadin gormemis ve de gormeyecek olan zeka yoksunu incel hesaplar :/kim konuşuyo sosyal medyada bakireliği, benim karşıma hiç çıkmıyor ?
Geçenler de ben de denk geldim bu tarz konuşmalara.Allahimm onlar neydi öyle nasil tiksindim ben bunların arasında mı yaşıyorum diye iğrendim resmen.Hayatinda kadin gormemis ve de gormeyecek olan zeka yoksunu incel hesaplar :/
Hic ciddiye alinacak tipler degiller aslinda, bir baltaya sap olamayacak ergen surusu hepsi. Ama gercekten mide bulandiriyorlar, cok igrenc konusmalari var maalesef. Ben de denk geliyorum arada, akli basinda olan erkekler de lincliyor onlari zatenGeçenler de ben de denk geldim bu tarz konuşmalara.Allahimm onlar neydi öyle nasil tiksindim ben bunların arasında mı yaşıyorum diye iğrendim resmen.
Açıkçası bende bu konularda muhafazakar biriyim ama yine de erkeklerin bu tarz iğrenç konuşmaları beni çok rahatsız etti..
Yani artik insanlar 30 35 yaşlarında evleniyor bekarete çok anlam yukleniyor
Aynen ya etrafımda tabi bu konuları konuşan erkek görmediğim için.konusulan konuların seviyesizligi tabi sosyal ortamın verdiği rahatlıkla eklenince iğrenç ötesi gerçekten.Hic ciddiye alinacak tipler degiller aslinda, bir baltaya sap olamayacak ergen surusu hepsi. Ama gercekten mide bulandiriyorlar, cok igrenc konusmalari var maalesef. Ben de denk geliyorum arada, akli basinda olan erkekler de lincliyor onlari zaten
Bunlarin tek derdi bekaret de degil ki, direkt kadin dusmanligi. Bizden uzak olsunlar da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?