bakirelik konusu lutfen okuyun akil verin

evet cok haklisiniz yorumunuz icin cok tesekkurler

Öncelikle kendini koru ilerde bir gün pişman olma yaslarimiz yakın ben 28 yaşındayım suanki aklım olsa beni seven benimle evlenir zaten böyle şeylerin ağırlığını bana yüklemez derdim

Bu k
Bu konuyu acman bile içindeki kendine yediremedigin duygular bırak doğru insan gelsin seni bulsun ve evlensin daha çok küçüksün ben senin yaşında sanıyordum ki büyüdüm hayır aslında çok kucukmusun tasimamam gereken şeyleri taşıdım şuan evliyim ama içimde hep yara

19 yaşında bir kız 27 yaşında bir adamla birlikte zaten olamaz sen şuan sanıyorsun ki 27 olgun büyük hayır onlarda daha küçük sen bir okulunu oku kendini gelistir suan daha anlamıyorsun ama 25 inden sonra hayata baktığında keşke yapmasaydim deme veya çocuğun olduğunda bu geçmiş şeyler aklına gelip üzülme

Evlenirkende kaderinde varsa bu geçmişin dert olmaz sen birini dusundugun için değil kendi vicdanini düşündüğün için yapma

19 yaşındaki çocukların yüzde 90i baya saftirik ya

Seni gerçekten seven kisi bakirelik için sevmez.. seni sevem kisi bunlari umursamaz panik yapma sakin ol daha yaşın küçük hayatin neler getirip goturecegini bilemezsin ve bunlari dusunerek kendi kendini karartma lütfen

Valla geçen burda bi konu açıldı. Konu sahibi kendi gibi hiç sevişmemiş birisiyle evlenmek istediğini söyledi. Herkes baya üstüne gitti, sevismeyen kimse yokmuş. Herkes evlenmeden sevisiyormuş. Sevişmedim diyen yalan söylermiş filan.

Valla bizim zamanımızda böyle değildi. Eğer şimdiki gençlik böyleyse sen de bulursun istediğin gibi birini heralde. Yani bu durumu yadirgamayacak birini.

Kimseye daha önceden iliski yaşayıp yasamadiginizi soylemeniz gerekmiyor. Bu evleneceğiniz kişi bile olsa. Bir suru kadin, eşlerinin daha önceden baska biriyle birlikte olup olmadığını bile bilmiyorlar. saygıdan dolayı sormuyorlar çünkü. Bu soruyu soran kişi saygisizdir.

evet dogru diyorsunuz oyle bir insanla asla konusmam bile sadece dedigim gibi sosyal medyadaki su zar yoksa yuzuk yok gibi igrenc videolardan dolayi endise duydum
Bekaret benim için önemli birşey, evlenmeden önce de kimseyle birlikte olmadım ama zar yoksa yüzük yok diyen biriyle üstüne milyonlar verseler yine evlenmem. O tarz adamlardan zaten uzak dur.

Bir bu sitede duydum gerçekten sevgilisine cinsel hayatından bahsedenleri veya sevgilisinin cinsel hayatını dinleyenleri. Evlenmeden cinsel ilişki yaşamayı normal gören çok erkek var. Böyle erkeklerle görüşürseniz bir şey olmaz. Fakat bir büyüğünüz olarak benden önce kimle olursan olsun kafasından çıkmanızı öneririm. Cinsellik yaşamak normal ama getireceği sıkıntılara karşı tedbir olmak lazım. Örneğin HPV aşısı yaptırmak, doğum kontrolü tüm detaylarıyla bilmek, kondomsuz ilişkiye girmemek, bulaşıcı rahatsızlıkları bilmek. Çok fazla günübirlik ilişkiler ve eskort geçmişi bu riskleri artırıyor.

bu olaya takılma düşünme . kendini sev kendine yatırım yap. dil öğren meslek edin . ilerde karşında adam gibi biri çıkar merak etme. sen şimdi buna takılıp kendini değersizleştrme sakın çok yanlış kişilerle olursun sonra. evlenmek hayatın amacı değil buna takılma nasipse her türlü olur . sen güçlü kadın yarat kendinden

kim konuşuyo sosyal medyada bakireliği, benim karşıma hiç çıkmıyor ?

Canım burdaki yorumlari çok ciddiye alma heleki muhafazakar bir ailen varsa sorun olacak kesin çünkü o tarz biryle evlemeni isteyecekler,neden ve nasıl böyle bir şeye bu yaşta giristin bence çok küçük bir yaştasın bu çok düşünüp yapılacak bir eylem,ama ailen normal bir aileyse sevdiginle evlenmene karismazlarsa tabiki öyle birini bulabilirsin şimdiki gençlerin çokta taktığını düşünmüyorum bu konulari

Yaşı küçük de olsa büyük de olsa pişman olup olmayacağını hayatına giren insan belirliyor aslında. Diğer arkadaşların dediği gibi arkasında duramayacağım bir şeyi yaşama.
Ben de arkasında duramadım senden 10 yaş büyükken böyle bir şey yaşadım beni hala etkiliyor. Keşke yaşamasaydım.

Hayatinda kadin gormemis ve de gormeyecek olan zeka yoksunu incel hesaplar :/
Geçenler de ben de denk geldim bu tarz konuşmalara.Allahimm onlar neydi öyle nasil tiksindim ben bunların arasında mı yaşıyorum diye iğrendim resmen.
Açıkçası bende bu konularda muhafazakar biriyim ama yine de erkeklerin bu tarz iğrenç konuşmaları beni çok rahatsız etti..
Yani artik insanlar 30 35 yaşlarında evleniyor bekarete çok anlam yukleniyor

Hic ciddiye alinacak tipler degiller aslinda, bir baltaya sap olamayacak ergen surusu hepsi. Ama gercekten mide bulandiriyorlar, cok igrenc konusmalari var maalesef. Ben de denk geliyorum arada, akli basinda olan erkekler de lincliyor onlari zaten
Bunlarin tek derdi bekaret de degil ki, direkt kadin dusmanligi. Bizden uzak olsunlar da.

Aynen ya etrafımda tabi bu konuları konuşan erkek görmediğim için.konusulan konuların seviyesizligi tabi sosyal ortamın verdiği rahatlıkla eklenince iğrenç ötesi gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…