bakirelik konusu lutfen okuyun akil verin

29 yaşındayken

Senin takıldığın sosyal medya platformları ve hesaplarla bu üyeninki aynı olabilir mi sjdjdjd
Twitterda deli gibi siyaset takip ediyorum ama benim de karşıma çıkıyor bu andavallar.

İnsanın karşısına çıkmaması için sıfır sosyal medya kullanıyor olması gerek.

Twitterda deli gibi siyaset takip ediyorum ama benim de karşıma çıkıyor bu andavallar.

İnsanın karşısına çıkmaması için sıfır sosyal medya kullanıyor olması gerek.
Twitter ve Instagram kullanıyorum, bir kere bile denk gelmedim. Kına gecelerinde duvak seromonisi yapan varotik kızlar bile çıkıyor, onlar yok. Ne diye bahsediliyor bekaretten o kadar

Twitter ve Instagram kullanıyorum, bir kere bile denk gelmedim. Kına gecelerinde duvak seromonisi yapan varotik kızlar bile çıkıyor, onlar yok. Ne diye bahsediliyor bekaretten o kadar
İnceller alakalı alakasız her gönderinin altına yorum yapıyorlar. Millet de çıldırmış gibi bunlara cevap yağdırıyor.

Seni gerçekten seven kisi bakirelik için sevmez.. seni sevem kisi bunlari umursamaz panik yapma sakin ol daha yaşın küçük hayatin neler getirip goturecegini bilemezsin ve bunlari dusunerek kendi kendini karartma lütfen
tesekkurler haklisiniz

evet cok haklisiniz

evet haklisiniz tesekkur ederim

cok guzel kpnusmussunuz tesekkur ediyorum

ailem muhafazakar degil swvdigimle evlenmemi isterlrr tesekkurler yorum icinn

haklisiniz teswkkurler yprum icin

Ben karşıdaki kişi sormadan söyleme taraftarı değilim. Eğer önemsiyorsa sorar zaten. O zaman da gerçeği söylersiniz. Çünkü bu çekinilecek bir şey değil. Kabul etmeyen kendi yoluna bakar.

Sosyal medyada bunu yazan erkolar çirkinlikten herhangi bir kadına bile yaklaşamayacaklar. Onları çoğunluk gibi düşünme kadın nefretlerinden ne yapacaklarını şaşırdılar. Gelişimini tamamlamış modern bir erkeğin en son düşüneceği şey o.

Artık olan olmuş. Bundan sonrası için bu kadar erken davranmamak olur senin için. Yaşamak istersen belirli sınırlar içinde olur. Geri dönüşü olmayan şeyler yaşamazsın olur biter. Yani bakire olupta arkadan yapanda çok bunuda çok duydum ben mesela. Hiç takmayan da var, sorun edip ayrılan da var. Bu biraz seni ne kadar sevdiğine de bağlı biz şimdi burdan ne söylesek boş. Şöyle yap böyle yap desek karşındaki adam benim için sorun dese zaten ayrılacak senden.

Senin takıldığın sosyal medya platformları ve hesaplarla bu üyeninki aynı olabilir mi sjdjdjd
ne demek istediniz bu yorumunuzla hanim efendi evet belki ayni olmayabilir belki karsimdaki insan 30 40 yasinda bir hanimefendi bilemem ama bu kiyaslama yapacak bi mesele degil yazilan yprumlari okuyun herkesin onune cikiyormus tek benim degil bu sekilde konusmamanizi rica ediyorum iyi gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…