29 yaşındaykenYaşı küçük de olsa büyük de olsa pişman olup olmayacağını hayatına giren insan belirliyor aslında. Diğer arkadaşların dediği gibi arkasında duramayacağım bir şeyi yaşama.
Ben de arkasında duramadım senden 10 yaş büyükken böyle bir şey yaşadım beni hala etkiliyor. Keşke yaşamasaydım.
Senin takıldığın sosyal medya platformları ve hesaplarla bu üyeninki aynı olabilir mi sjdjdjdkim konuşuyo sosyal medyada bakireliği, benim karşıma hiç çıkmıyor ?
Twitterda deli gibi siyaset takip ediyorum ama benim de karşıma çıkıyor bu andavallar.Senin takıldığın sosyal medya platformları ve hesaplarla bu üyeninki aynı olabilir mi sjdjdjd
Twitter ve Instagram kullanıyorum, bir kere bile denk gelmedim. Kına gecelerinde duvak seromonisi yapan varotik kızlar bile çıkıyor, onlar yok. Ne diye bahsediliyor bekaretten o kadarTwitterda deli gibi siyaset takip ediyorum ama benim de karşıma çıkıyor bu andavallar.
İnsanın karşısına çıkmaması için sıfır sosyal medya kullanıyor olması gerek.
İnceller alakalı alakasız her gönderinin altına yorum yapıyorlar. Millet de çıldırmış gibi bunlara cevap yağdırıyor.Twitter ve Instagram kullanıyorum, bir kere bile denk gelmedim. Kına gecelerinde duvak seromonisi yapan varotik kızlar bile çıkıyor, onlar yok. Ne diye bahsediliyor bekaretten o kadar
yazdiklarinizi okudum cok tesekkur ediyorumEvlenirkende kaderinde varsa bu geçmişin dert olmaz sen birini dusundugun için değil kendi vicdanini düşündüğün için yapma
tesekkurler haklisinizSeni gerçekten seven kisi bakirelik için sevmez.. seni sevem kisi bunlari umursamaz panik yapma sakin oldaha yaşın küçük hayatin neler getirip goturecegini bilemezsin ve bunlari dusunerek kendi kendini karartma lütfen
evet cok haklisinizKimseye daha önceden iliski yaşayıp yasamadiginizi soylemeniz gerekmiyor. Bu evleneceğiniz kişi bile olsa. Bir suru kadin, eşlerinin daha önceden baska biriyle birlikte olup olmadığını bile bilmiyorlar. saygıdan dolayı sormuyorlar çünkü. Bu soruyu soran kişi saygisizdir.
evet haklisiniz tesekkur ederimBir bu sitede duydum gerçekten sevgilisine cinsel hayatından bahsedenleri veya sevgilisinin cinsel hayatını dinleyenleri. Evlenmeden cinsel ilişki yaşamayı normal gören çok erkek var. Böyle erkeklerle görüşürseniz bir şey olmaz. Fakat bir büyüğünüz olarak benden önce kimle olursan olsun kafasından çıkmanızı öneririm. Cinsellik yaşamak normal ama getireceği sıkıntılara karşı tedbir olmak lazım. Örneğin HPV aşısı yaptırmak, doğum kontrolü tüm detaylarıyla bilmek, kondomsuz ilişkiye girmemek, bulaşıcı rahatsızlıkları bilmek. Çok fazla günübirlik ilişkiler ve eskort geçmişi bu riskleri artırıyor.
cok guzel kpnusmussunuz tesekkur ediyorumbu olaya takılma düşünme . kendini sev kendine yatırım yap. dil öğren meslek edin . ilerde karşında adam gibi biri çıkar merak etme. sen şimdi buna takılıp kendini değersizleştrme sakın çok yanlış kişilerle olursun sonra. evlenmek hayatın amacı değil buna takılma nasipse her türlü olur . sen güçlü kadın t
ailem muhafazakar degil swvdigimle evlenmemi isterlrr tesekkurler yorum icinnCanım burdaki yorumlari çok ciddiye alma heleki muhafazakar bir ailen varsa sorun olacak kesin çünkü o tarz biryle evlemeni isteyecekler,neden ve nasıl böyle bir şeye bu yaşta giristin bence çok küçük bir yaştasın bu çok düşünüp yapılacak bir eylem,ama ailen normal bir aileyse sevdiginle evlenmene karismazlarsa tabiki öyle birini bulabilirsin şimdiki gençlerin çokta taktığını düşünmüyorum bu konulari
haklisiniz teswkkurler yprum icinYaşı küçük de olsa büyük de olsa pişman olup olmayacağını hayatına giren insan belirliyor aslında. Diğer arkadaşların dediği gibi arkasında duramayacağım bir şeyi yaşama.
Ben de arkasında duramadım senden 10 yaş büyükken böyle bir şey yaşadım beni hala etkiliyor. Keşke yaşamasaydım.
Akşam kafam iyiyken yazmıştım onu29 yaşındayken
haklısınSenin takıldığın sosyal medya platformları ve hesaplarla bu üyeninki aynı olabilir mi sjdjdjd
Ben karşıdaki kişi sormadan söyleme taraftarı değilim. Eğer önemsiyorsa sorar zaten. O zaman da gerçeği söylersiniz. Çünkü bu çekinilecek bir şey değil. Kabul etmeyen kendi yoluna bakar.Ben 2 hafta falan once burada anlatmistim 19 yasindayim 27 yasinda bi erkek arkadasim vardi ayrildik diger acmis oldugum konudan okuyabilirsiniz neler yasadigimi ayrilali 1 ay oldu bu 1 ayda bu konuyu daha once dusunemedim uzuntuden erkek arkadasimla birlikteyken ilk cinsel iliskimi yasadim onun onceden 1 birlikteligi olmustu ben bunu bilerek kabul ettim benim dusuncelerim kadin erkek farketmeksiniz herkesin saygi duymasi hatta onada demistim ben suanda bakire olabilirim ama gecmisimde bisey yasamis olsam bile bu seni ilgilendirmezdi nasil senin gecmisin beni ilgilendirmiyorsa diye suan dusunuyorum acikcasi sosyal medyadaki bu bakirelik konusunda konusanlar beni cok korkuttu suanda biriyle flortlesme gibi bi dusuncem yok uzun bi sure kimseyle konusmayacagim fakat konustugum zaman bakire olmadigimi soylesem nasil bi tepki alirim bundan sonra hayatimda ne gibi dusunceleri one koyabilirim bana yardimci olurmusunuz biliyorum cok yanlis birsey yaptim ama yasim kucuk dusunemedim o an bunlari daha once iliski yasamis olup baska biriyle evlenen varmi
Gerçekten hayat belki şuan senin için nolucak ya ile geçiyor ama ilerde bir gün pişman olmayazdiklarinizi okudum cok tesekkur ediyorum
Artık olan olmuş. Bundan sonrası için bu kadar erken davranmamak olur senin için. Yaşamak istersen belirli sınırlar içinde olur. Geri dönüşü olmayan şeyler yaşamazsın olur biter. Yani bakire olupta arkadan yapanda çok bunuda çok duydum ben mesela. Hiç takmayan da var, sorun edip ayrılan da var. Bu biraz seni ne kadar sevdiğine de bağlı biz şimdi burdan ne söylesek boş. Şöyle yap böyle yap desek karşındaki adam benim için sorun dese zaten ayrılacak senden.Ben 2 hafta falan once burada anlatmistim 19 yasindayim 27 yasinda bi erkek arkadasim vardi ayrildik diger acmis oldugum konudan okuyabilirsiniz neler yasadigimi ayrilali 1 ay oldu bu 1 ayda bu konuyu daha once dusunemedim uzuntuden erkek arkadasimla birlikteyken ilk cinsel iliskimi yasadim onun onceden 1 birlikteligi olmustu ben bunu bilerek kabul ettim benim dusuncelerim kadin erkek farketmeksiniz herkesin saygi duymasi hatta onada demistim ben suanda bakire olabilirim ama gecmisimde bisey yasamis olsam bile bu seni ilgilendirmezdi nasil senin gecmisin beni ilgilendirmiyorsa diye suan dusunuyorum acikcasi sosyal medyadaki bu bakirelik konusunda konusanlar beni cok korkuttu suanda biriyle flortlesme gibi bi dusuncem yok uzun bi sure kimseyle konusmayacagim fakat konustugum zaman bakire olmadigimi soylesem nasil bi tepki alirim bundan sonra hayatimda ne gibi dusunceleri one koyabilirim bana yardimci olurmusunuz biliyorum cok yanlis birsey yaptim ama yasim kucuk dusunemedim o an bunlari daha once iliski yasamis olup baska biriyle evlenen varmi
ne demek istediniz bu yorumunuzla hanim efendi evet belki ayni olmayabilir belki karsimdaki insan 30 40 yasinda bir hanimefendi bilemem ama bu kiyaslama yapacak bi mesele degil yazilan yprumlari okuyun herkesin onune cikiyormus tek benim degil bu sekilde konusmamanizi rica ediyorum iyi gunlerSenin takıldığın sosyal medya platformları ve hesaplarla bu üyeninki aynı olabilir mi sjdjdjd
haklisiniz tesekkur ederim yprum icinBen karşıdaki kişi sormadan söyleme taraftarı değilim. Eğer önemsiyorsa sorar zaten. O zaman da gerçeği söylersiniz. Çünkü bu çekinilecek bir şey değil. Kabul etmeyen kendi yoluna bakar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?