bakirelik konusu lutfen okuyun akil verin

evet cok haklisiniz tesekkurler

haklisiniz zaten dusunce olarak bu tarz bi insani hayatima almama taraftariyim

Olan olmuş geriye değil önüne bak.Kimseye ben bakire değilim denmez birlikte olunca anlar zaten öyle defolu malmış gibi öncesinde konuşmak saçma.İlişki yaşayıp başka biriyle evlenen olmasa toplumdaki kadınların yarısı bekar olurdu :)

Sana verebileceğim en iyi tavsiyeler şunlar; görüştüğün kişilerle uzun süre tanımadan asla cinselliğe geçiş yapma, asla ama asla düzgünce tanımadan bekaret konusunu konuşma, ben bakire değilim diye en baştan dürüst Polyanacılık oynama. Son olarakta muhafazakarlardan uzak dur.

evet haklisiniz cok tesekkurler

haklisiniz tesekkurler

Benim bi arkadaşım var, daha öncesinde ilk defa cinsel ilişkisi olmuş bunu 2. Sevgilisine anlatmış 2. Sevgilisiyle de yaşamış böyle şeyler ve çocuk bunu bırakmış işi bitince keşke böyle şeyler olmasa tabi ki cinsellik iki taraflı yaşanan bi şey ama kadınlar duygusal olarak bağlandığı için üzülüyor bence. Neyse resmen kullanmış kızı. 3. Sevgilisiyle ünide beraber yaşamışlar evli gibi bu çocuk da bi bahaneyle ayrıldı yani olan kıza oldu. Şuan yeni bi ilişkisi var kaç defa uyarmama rağmen en ince ayrıntısına kadar anlatmış çocuğa inşallah bunun niyeti kullanıp kaçmak değildir. Başta sorun etmiyorlar bence ama iş ciddiye binince topukluyorlar….

kendıne yuklenme benım gozum 24 yasından sonra acıldı. Anne baba duası almısım vallahi onerım şudur ki en fazla kendınden 2-5 yaş büyük biriyle takıl ve bu kadar hızlı cınsellıge ulaşmayın. Ne psikolojik ne fizyolojik acıdan saglıklı degıl. Bak gece yarısı olmuş boyle soru soruyorsun. Soruna gelecek olursam nıye partnerlerıne bakırelık mevzusunu acma geregı hıssedıyorsun kı?? Bu senın ozelın sende kalmalı. 27yasınkı exının 1 cınsellık yasadıgına ınanman kadar sacma

Ben şimdiki 20li 30 lu yaşların bekarete takıldıklarını görmüyorum. Ki bencede zarın çok büyük önemi yok. Benden ne kan geldi ne acı oldu. İlkti ve eşim sorgulamadı bile.

Eş olarak tercih ettiğiniz kişinin bu duruma bakış açısı önemli . Yalnız kadınları bazı şeyleri ikna etmek için her türlü tatlı lafı başlarda bir söylüyorlar. Sanırsın kadın hakları kitabından çıkmış bir erkek karakteri. Burada da böyle çok konu var zaman içerisinde gerçek yüzlerini gösteriyorlar o yüzden çok iyi anlaman lazım karşındaki kişinin gerçekten bekarete önem vermediğini . Eğer öyle biri ise de yani bekaret önem veriyorsa da saygı duy ama uzak dur bunu bir kavga konusu haline getirme.
Burada böyle çok konu var . yıllar sonra bile kadının karşısına getiren koca oluyor .
Bundan sonra seçimlerin önemli canım dilerim hiçbir sıkıntı yaşamazsın bak ben senin annen olacak yaştayım 38 yaşındayım. Seni üzmek için söylemiyorum . Sadece dışarıda gördüğüm gerçekliği sana aktarmaya çalıştım.
Bu konulara çok takılmayan ,daha rahat kafada mı denir ne denir işte öyle biriyle duygusal bağlar kurmaya çalış evlenmek istiyorsan da öyle biriyle devam et.

Ya şu kurban rolünden bi çık
Kimse seni kandırmadı, zorlamadı

Yaptığın şeyin arkasında dur

insallah yine ayni seyleri yasamaz burada bir hanimefendi bana is ciddiye binmeden kimseye anlatmayin demisti anlatmamak gerekiyor

haklisiniz tesekkurler

cok tesekkur ederik yazdiklariniz cok dogru

insallah yine ayni seyleri yasamaz burada bir hanimefendi bana is ciddiye binmeden kimseye anlatmayin demisti anlatmamak gerekiyor
İnşallah ama kendisi kaşındı ben kaç defa anlatma dedim en azından bir kişi oldu deseydi erkekler ne bklar yiyor inkar ediyorlar bu benim arkadaşım detaylarıyla anlatıyor şunlar yattım bunla yattım terkedildim vs gelen faydalanıyor giden faydalanıuor. Sen de dikkat et hemen anlatma bi de senden faydalanmaya çalışan insan acele eder bu konularda hemen yaklaşma mesafeli dur bi süre

Bu arada kendini suçlama ben de geçen konu açmıştım çok hatalarım oldu insanız başımıza her şey geçiyor önemli olan bunlardan ders çıkarmak

biraz seni kandırmış gibi geldi .Eğer sen bu konuda rahat düşünen bir insan olsaydın bunu dert etmezdin bence .Üni 1. Sınıf mısın çünkü o dönemde birkaç arkadaşım böyle olaylar yaşadı artık üni ortamının verdiği özgürlükten bireysellikten mi bilmiyorum pişman da oldular. Ama çoğu da şimdi ya o kişilerle ya da başkalarıyla evli .Olan olmuş artık önüne bakacaksın ve bu yaşadığın olayı çok ciddi bir ilişkin olmadan anlatmanı tavsiye etmem hatta anlatıp anlatmamak dahi senin kararın karşındaki insanın bu konuya takılıp takılmayacak bir insan olduğunu belli bir süre sonra ağzını falan arar anlarsın zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…