- 3 Eylül 2012
- 21.855
- 57.526
- 798
Her erkek boyle degil. Hatta bircok erkek boyle degil. Alinma ama ben dunyada baska erkek kalmasa da kocanla evlenmezdim lafi duyduktan sonra. Gerekirse cinsel olarak kadinlara yonelirdim yine de evlenmezdim.
Ne kadar korkunc heyecanla ve tutkuyla gecirmen gereken o romantik ilk geceni korku ve endiseyle gecirmissin.
Senin hakkin degil miydi o gece romantik muzik, kokulu mumlar ve ciceklerle suslenmis bir odada sevdigin adamla mutlulukla sevismek?
Kendine keske bu muameleyi reva gormeseydin.
Ne kacirdigini, neden mahrum birakildigini ah bir bilsen...
Dogru diyorsun Dans.Milena bunu yasayan kadin hala uzgun degil. Gururlu. Sorun bekaret degil. Bekaretini koruyup korumamak kadini ilgilendirir. Sorun erkeklerin kendinde gordugu bu hak. Kadincagizi ne hale sokmus en mutlu gununde.
Diger mesajinizdaki benzetme cok yanlis olmus.afedersınız ama gercekten seven karakterlı bır adam da kız arkadası boyle bırsey yasamıs dıye onunla evlılık fıkrınden vazgecmez kısının nasıl ne sekılde yasadıgı da cok onemlı sevdıgı adamla cıddı bır bırlıktelık ıcınde evlenmek dusuncesı ve ıstegıyle bırlıkte olmussa bu cok farklıdır ama bır kız sadece merak ve tutku ıcın herhangı bır adamla bırlıkte olmus ve ardı arkası kesılmemısse ıkı bıreyı bır tutmak kesınlıkle adaletlı olmaz bu konular bıraz da vıcdan meselesıdır sen yarın yıne olsa o kısıyle yıne yasarım diyebılıyorsan pısman olacagın bır durumun yok bence bu dusunce genıslık de olmuyor benım gozumde
Dogru diyorsun Dans.bu artik gelenek gorenek de degil, direkt sevgisizlik. :) Ama kadinlarda da suc var. Hani en basitinden bizim Turk kiziyla evlense bekaret arayan, gecmisteki tek bir opusmeyi dahi sorun eden yurdum erkekleri 14 yasinda sevismeye baslayanAlman/Rus kadinlariyla birlikte olunca hic bunlari sorun etmiyor. Normalde Turk kadinlari ustunde namus testi(!) yapan erkekler, kendileriyle ilk geceden seks yapan bu hatunlarla evleniyorlar. Yani macoluk, gelenek gorenek hikaye. Turk erkekleri bunu yapiyor cunku ''yapabiliyorlar''.
Aklima sey geldi. Biz universitedeyken bir kiz arkadasim ingilizce dil kursunda calisiyordu. Orda da ingiliz bir cocuk var ogretmenlik yapan. Bizim kizdan hoslaniyor. Cocuk 7-8 senedir Turkiye'de yasiyor. Bizim kiz da eski sevgilisinin kiskancliklarindan bunalmis bunla cikmayi kabul etti. Sok sok sok. Cocuk bir kiskanc, bir kisitlamaci cikti. Kiz cok sosyal, erkek arkadaslariyla gorusunce trip falan atiyor.Megerse Turkiye'de bulundugundan bu yana Turk kizlariyla cikmis. Alismis her istediginin Allahin emri kabul edilmesine. Sonuna kadar kullaniyor bu gucunu. Kendi ulkesinde olsa kiz arkadasi erkeklerle gorustugunde kiskansa da ses edemiyormus, simdi ''edebilince'' icindeki canavar ortaya cikmis.Bu da boyle ibretlik bir hikayemdi.
olsun :) cok buyuk bır fark var ıkı tercıh karaketrlerı ortaya koyuyor ben bu olaya o kadar genıs bakamıyorum arüyrıca tezat olusturacak cumleler de kurmadım cıddı bır ılıskıde asık olarak bırıyle ılıskı yasamakla herhangı bırıyle sırf yasamıs olmak ıcın yasamak arasında cok buyuk fark var bu benım dusuncemDiger mesajinizdaki benzetme cok yanlis olmus.
Bu yazdiklarinizda birbirinden cok tezat. Evlenecek umuduyla birlikte olan ile sadece tercih ettigi icin birliktelik yasayan arasinda neden fark olsun ki? Hatta nasilsa evlenecegim diye birlikte olmak daha yanlis.
Ayy cocuk cok ilginti yaaa. Bildigin Angarali olmustu. Ankaragucu maclarina gidiyordu, tespih tasiyordu falan. Bir de bunu pavyona goturmusler.Erkekleri pasa ilan eden zihniyetimiz her milletten erkege iyi geliyor demek ki. Cocuk da cennete mi dustum demistir. Bayildim ibretlik hikayene
Herkesin özel hayatı kendini bağlar . Adı üstünde '' özel '' . İnsanlar bu konuyla ilgili olumsuz yorumlar yapacaklardır elbette . Kültür seviyesi son derece düşük bir ülkede yaşıyoruz . Normaldir .
Herkesin özel hayatı kendini bağlar . Adı üstünde '' özel '' . İnsanlar bu konuyla ilgili olumsuz yorumlar yapacaklardır elbette . Kültür seviyesi son derece düşük bir ülkede yaşıyoruz . Normaldir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?