Bakirelik mevzuu

sevince takilmiyorlar gercekten. bizim mahallede biri genel evden alip evlenmisti.
20 yillik mevzu yani. ilkin laf soz oldu ama sonra herkes alisti. hatta adami takdir ettiler.
Gerçek aşkta çiftler birbirlerinin kusurlarını, zamanında yaşanmış şeyleri asla mesele etmez, adam gibi adamda nikah kıyıp evlendiği kadını geçmişiyle yargılamaz ama kimi vardır baştan herşeyi kabullenmiş gözükür, nikah kıyılınca senin hayatın senin hayatın demeye başlar be odun o zaman niye evlendin derler adama.
Böyle yapan kadınlarda vardır, flört döneminde adam kadına Brad Pitt gibi gözükür, evlenince bir anda dünyanın en çirkin adamına dönüşür.

bakir/bakire isteyen insanlara neden öcü gibi davranıyorsunuz? herkes ileri derecede çağdaş olmak zorunda değil. bakire olmasaydın keserdim seni dememiş evlenmezdim demiş. ki bende eşim diyeceğim insanın benden öncesini kaldıramam. herkesin şahsi tercihidir bu. daha önce yaşamamış insanlar sonuna kadar yaşamamış istemekte haklı diğerleri için bişey diyemem
konu bu değil aslında yaşam felsefesinin farklı olduğunu düşünmek
Gerçek aşkta çiftler birbirlerinin kusurlarını, zamanında yaşanmış şeyleri asla mesele etmez, adam gibi adamda nikah kıyıp evlendiği kadını geçmişiyle yargılamaz ama kimi vardır baştan herşeyi kabullenmiş gözükür, nikah kıyılınca senin hayatın senin hayatın demeye başlar be odun o zaman niye evlendin derler adama.
Böyle yapan kadınlarda vardır, flört döneminde adam kadına Brad Pitt gibi gözükür, evlenince bir anda dünyanın en çirkin adamına dönüşür.

kafama taktığım kadar var işte .insan her haliyle sevilmek istiyor

e siz de ona işi her neyse bu işte çalışmasaydın seninle evlenmezdim diyin olsun bitsin amma uzamış konu yaw

Bence eşiniz sizi zaten her halinizle seviyor, bakın evliliğin ilk yılları insanların birbirini tanıma dönemidir, siz isterseniz 10 yıl flört ederek evlenin bir evin içinde yaşamaya başlayana kadar birbirinizi tam manasıyla tanımış olmuyorsunuz, düşünün bir eşinizin nişanlılık döneminde bilmediğiniz huylarını evlendikten sonra öğrenmediniz mi? Ben 5 yıl flört ettim eşimle, dağınık zannettiğim adam titiz çıktı, yemek seçmiyor sanardım meğer yemek seçenin önde gideniymiş, bende eşime evlendiğimiz zaman sizin sorduğunuz soruyu sorsam belki benzer bir cevap alırdım ama şimdi sorsanız ölürüm sana der, yani 18 yılda siz image ve kocası modundan biz moduna geçtiniz, o sizin siz onun mimiklerinden bile ne demek istediğini anlar hale geldiniz, bütün oldunuz, tanıdıkça bütünleştikçe aşk sevgide aynı oranda büyür, eşiniz tüm bu güzelliklerinizi bilerek sizinle bugün evlense ve yine aynı soruyu sorsanız bu sefer cevap seni her halinle seviyorum olacaktır;)

Kavgalar bitsin öyle geleyim diye bekledim ;)
İmage şimdi sorsan muhtemelen farklı cevap alırsın. O delikanlılık çağlarında söylenmiş bişey. İnsanlar değişmese de olgunlaşır, düşünceler değişir. Her halinle seviyordur seni eşin. Düşünme bunları bence artık.

Kavgalar bitsin öyle geleyim diye bekledim :KK66:
İmage şimdi sorsan muhtemelen farklı cevap alırsın. O delikanlılık çağlarında söylenmiş bişey. İnsanlar değişmese de olgunlaşır, düşünceler değişir. Her halinle seviyordur seni eşin. Düşünme bunları bence artık.
Ki 18 yıl öncesinden bahsediyoruz, yani şu anda en az 40 yaşında olan bir adamın 20'li yaşlardaki söylemleri bunlar, bugün yeni nesil belki farklı düşünüyor ama 20 yıl öncesi bakış açısıyla bugünkü bakış açısı aynı değildi, 30-40 yıl önce daha da başkaydı, 20 yıl önce bakireliğe önem veriliyorsa, 30-40 yıl önce pencereden bakmak, sokakta bir erkekle bir kadının yanlarında eşleri yokken selamlaşması bile dedikodulara neden olurmuş.

İnsan geçmişin üzüntüsüyle geleceğin kaygısıyla bugününü mahfeder gelmiş geçmiş birşey uzatmaya gerekyok bence

Arkadslar dusuncenize saygii duyuyorum. Kac defa belirttim benim dusuncem bu diye. Saglik yonunden de biliyorum tabiki
Erkeği herzaman Tepesine koyanlar sizsiniz işte, neden kendin saklayıp , Erkeğin el değmemişini bulmak zor , mağdem öyle evlenmeyin , "ben yıllarca saklayım, adamın yemediği halt kalmasın".Ozaman kendiniz için ne düşünüyorsanız karşıdakininde sizin gibi Olmasını bekleyin. Namus kadın içinde ,erkek içinde aynı boyutta ,eğer bu kadar Önem veriyorsan ,aynı şey onun içinde geçerli Olmalı ..
bu siziin dusunceniz.

Ay sen kizlik zarinin neden oldugunu bilmiyor musun gercekten? Oyle bir zar bile yok gercekte, hic mi kitap, makale bir sey okumuyorsun sen? Yil olmus 2014 kizlik zarinin olma sebebini bilmiyor musun gercekten? He he o yuzden, dünyada duz bir tepsi, ve hatta bir boganin boynuzlarinda tasiniyor. Cocuklari da leylekler getiriyor. Kizil sacli kadinlarin da icine seytan kacmis. :KK70::KK70::KK70:
Cok komiksin gercekten emin ol bilgim kulturum seninkinden daha fazladir. Siz neyin kafasini yasiyorsunuz anlamiyorum. Neden insanlarin dusuncesi e saygi duymuyorsunuz? Surekli bir cemkirme tavirlarii hayirdir ya? Sen benimle boyle asagilayici bir tavirla konusamazsin seviyeni bil. Gidin siz kiminle yatip kalkiyorsaniz yapin, yapmayanlara ve dusuncesi boyle olmayanlara saygi duyun. Cocuklarniz kizlarinz da gidip yaptignda ses cikarmayinn okeyyy.

Klasik Ortadoğulu kadin portresi ciziyorsunuz. Bilime inanmaz, arastirmaz, erkek egemen topluma tapınır, kocisini elinden kacirmak istemez o yuzden her ahlaksizligina boyun eger, erkek bulma yolunda dini inanclarindan bile feragat ederek 'Erkek degil mi elinin kiridir, kadininsa alin yazisidir.' der. Bol bol da dayak yer, ustune de kuma getirilir.:-):-) :-)

Ha bu arada o 4 es olayinda grup seks serbest mi? Yoksa adam bir gece o kadnla bir gece bu kadinla mi oluyor? Hep merak etmisimdir. Siz bilirsiniz, protokol nasil oluyor?:KK53:
Diger milletlerin kadinlari astronot olur uzaya gider, bizim kadinlar hala kocisim de kocisim, irkegim her zaman haklidir, erkege her sey haktir. Kocamin ayaklarini yikar suyuna da pilav pisiririm kafasinda.:KK70::KK70::KK70:Sonra niye Avrupa dayak yeme sampiyonuyuz?:KK14:
Terbiyesizlesmeye gerek varmi? Senin seviyen konusmandan belli. Seninde ne oldugun belli. BENİM DUSUNCEM BU SAYGU DUYSANA? Simdi sen gidip hergun biriyle olsan dusunce yapin bu olsa bananee ? Senin kendi kisisel tercihin.

Klasik Ortadoğulu kadin portresi ciziyorsunuz. Bilime inanmaz, arastirmaz, erkek egemen topluma tapınır, kocisini elinden kacirmak istemez o yuzden her ahlaksizligina boyun eger, erkek bulma yolunda dini inanclarindan bile feragat ederek 'Erkek degil mi elinin kiridir, kadininsa alin yazisidir.' der. Bol bol da dayak yer, ustune de kuma getirilir.:-):-) :-)

Ha bu arada o 4 es olayinda grup seks serbest mi? Yoksa adam bir gece o kadnla bir gece bu kadinla mi oluyor? Hep merak etmisimdir. Siz bilirsiniz, protokol nasil oluyor?:KK53:
Diger milletlerin kadinlari astronot olur uzaya gider, bizim kadinlar hala kocisim de kocisim, irkegim her zaman haklidir, erkege her sey haktir. Kocamin ayaklarini yikar suyuna da pilav pisiririm kafasinda.:KK70::KK70::KK70:Sonra niye Avrupa dayak yeme sampiyonuyuz?:KK14:
Vallahi o grup sexini 4 esliler yaparmi bilmem ama siz ve siZin gibilerin yaptigiii barizz bellii.

Cok komiksin gercekten emin ol bilgim kulturum seninkinden daha fazladir. Siz neyin kafasini yasiyorsunuz anlamiyorum. Neden insanlarin dusuncesi e saygi duymuyorsunuz? Surekli bir cemkirme tavirlarii hayirdir ya? Sen benimle boyle asagilayici bir tavirla konusamazsin seviyeni bil. Gidin siz kiminle yatip kalkiyorsaniz yapin, yapmayanlara ve dusuncesi boyle olmayanlara saygi duyun. Cocuklarniz kizlarinz da gidip yaptignda ses cikarmayinn okeyyy.
Dediklerimden gerçekten herkese yatıp kalktığım ve diger kadınları da buna tesvik ettigim sonucunu mu çıkardınız?
Çocuk mevzusuna gelince kızıma ahlaki olarak ne aşılayacaksam oğluma da onu asilayacagim.
Ayriyeten kimseye saygı duymak falan zorunda degilim. Şu 'herkese saygı duymaliyiz' geyigi de kapitalizmin körüklediği liberalleşme hareketlerinin topluma diktesidir. Gelmeyin böyle oyunlara. Bu mantığa göre tecavüzcüye de saygı duyalım, katile de saygı duyalım, pedofiliye de saygı duyalım! Seksist, kadınları 2. sınıf insan gören yaklaşımlara saygı duymam söz konusu bile olamaz. Nasıl ki bir çocuk tecavüzcüsüne saygı duymuyorsam sizin gibi kadını aşağılayan, kadın cinayetlerinin önünü açan yaklaşımlara sahip insanlara da saygı duymam.
Dip Not: Kültür seviyeniz hakkında malumat vermenize gerek yoktu, zaten son cümlenizden rahatlıkla anlaşılıyor.
Size iyi günler dilerim.:)

Son düzenleme:
Ciddi olamazsin. İsinize gelmeyince kibleyin tabi. Herkes sizin gibi genis olmak zorunda degil.

Yatıp kalkmak... 4'lü seksi sizin gibiler yapar... Haklısınız, işime gelmediği için kibledim, yoksa sizin üslubunuzda hiçbir sıkıntı yok.

Dediklerimden gerçekten herkese yatıp kalktığım ve diger kadınları da buna tesvik ettigim sonucunu mu çıkardınız?
Çocuk mevzusuna gelince kızıma ahlaki olarak ne aşılayacaksam oğluma da onu asilayacagim.
Ayriyeten kimseye saygı duymak falan zorunda degilim. Şu herkese saygı duymaliyiz geyigi de kapitalizmin körüklediği liberalleşme hareketlerinin topluma diktesidir. Gelmeyin böyle oyunlara. Bu mantığa göre tecavüzcüye de saygı duyalım, katile de saygı duyalım, pedofiliye de saygı duyalım! Seksist, kadınları 2. sınıf insan gören yaklaşımlara saygı duymam söz konusu bile olamaz. Nasıl ki bir çocuk tecavüzcüsüne saygı duymuyorsam sizin gibi kadını aşağılayan, kadın cinayetlerinin önünü açan yaklaşımlara sahip insanlara da saygı duymam.
Dip Not: Kültür seviyeniz hakkında malumat vermenize gerek yoktu, zaten son cümlenizden çook rahatlıkla anlaşılıyor.
Size iyi günler dilerim.:)
Bencede ga
Yatıp kalkmak... 4'lü seksi sizin gibiler yapar... Haklısınız, işime gelmediği için kibledim, yoksa sizin üslubunuzda hiçbir sıkıntı yok.
benim uslubum gayett yerinde. Bem yazilan birseye cevap verdim ve bunu yazan kiside baska biriydi. SiZe laf anlatacak degilim, yorumlari okuysadiniz gorurdunuz. Dilediginiiiziiiii yapabilirsinizz. :KK15:

Back
X