Bakirelik mevzuu

imagemaker

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
3.582
3.393
168
Kocamla birbirimize aşık olarak evlenmiştik.18 yıllık evliyim .Evliliğimizin 2.senesinde yanılmıyorsam ona demiştim ki eğer ben bakire olmasaydım yine de evlenirmiydin?Hayır demişti .Bir daha da konusu açılmadı ama o zaman çok büyük tepki vermiştim. Hala beynimi kurcalar ama hoş değil .Sizce de kırıcı değil mi?

Anlaşılan başka derdiniz yok rabbimde vermesin ama 18 yıllık evlilik de akılanıza gelen de bumu neyse rabbim sağlık versin
Tabii ki bu değil ama burada sırf kadınlar olduğu için sorayım dedim .Eşe dosta söylenmiyor malum .

Kocamla birbirimize aşık olarak evlenmiştik.18 yıllık evliyim .Evliliğimizin 2.senesinde yanılmıyorsam ona demiştim ki eğer ben bakire olmasaydım yine de evlenirmiydin?Hayır demişti .Bir daha da konusu açılmadı ama o zaman çok büyük tepki vermiştim. Hala beynimi kurcalar ama hoş değil .Sizce de kırıcı değil mi?

16 sene sonra hala aklınızda mı ?
Doğruyu söyledi diye kırılmayın düşünmeyin
Erkeğin elininkiri kadının kapalı süslü püslü kutusu

16 sene sonra hala aklınızda mı ?
Doğruyu söyledi diye kırılmayın düşünmeyin
Erkeğin elininkiri kadının kapalı süslü püslü kutusu
Doğrular üzücüdür ama .
Ne yani o benim karakterimi sevmedi mi ?
Velevki bir gençlik hatası yapmış olsaydım değerim mi düşecekti gibi gibi .Erkek egemenliğine bak

neden böyle bi soru sormayı düşündünüz eşinize ???

çoluk çocuk var mı acaba :KK59:

eğer ki kızınız varsa onun bakire olmamasını kocası problem yapsın istemezsiniz heralde:KK14:

fikrini sormuşsun o da söylemiş açıkca.
yani rencide edici başka cümleler kurmadıysa ozaman veye evliliğiniz üsresince gereksiz yere üzerinde duruyorsun bence.
sadece bu kadarlık bir yoruma bunca sene neden takılı kaldın ki?

Başka derdiniz yok mu?
Boyuna çocuklarınız var belkide.
Hanii neden bu konuyu deşer ki insan 18 yıl sonra onu anlamadım..

Doğrular üzücüdür ama .
Ne yani o benim karakterimi sevmedi mi ?
Velevki bir gençlik hatası yapmış olsaydım değerim mi düşecekti gibi gibi .Erkek egemenliğine bak

Yapsaydım etseydimlerle geçer mi hayat ablacım ?
Bakire olup olmamanda karakterinin bi parçası değil mi ?
Saf temiz el değmemişsin belki seni sevmesinde evlenmesinde bu da etkiledi ?

Sanırım kırıldığınız için bu olayı unutamamışsınız..!
2 yıllık evli iken, eşinizin sizi 'gerçekten' sevip-sevmediği konusunda tereddüt yaşamışsınız ve bu yıllar geçse de aklınızı kurcalıyor.
Fakat siz de biliyorsunuz ki; erkekler kendi bakirliklerini kaybetmek için 18lerine kadar bile bekleyemezler..
Ve evlenene kadar her sevgilide "ilişki" ister ama evleneceği kızın "kız" olmasını ister..
Önceden birlikte oldukları nasıl evlenecek düşünmezler..!
Yani bu, maalesef son derece olağan ve genel bir durum..
Üzerinden 16 yıl geçmiş ve her kadın gibi siz de, ufak olsa etkisinde kaldığınız olayı unutamamışsınız..
Fakat 18 yıllık evliliğinizin devamı için, artık bunu hatırlamamaya çalışın..

Back
X