Bakirelik mevzuu

Halbuki bakire ya da değil hepimiz aynıyız, yani kadınız...
Ve erkekleri bir yana bırakırsak birbirimizle arkadaşlık ederken hiçbirimizin bekaret raporu istediğini sanmıyorum, Mune arkadaş olalım senle ama önce raporunu göster diyene rastlamadım, rastlarsam kesinlikle hemen uzaklaşırım:KK14:
Aklıma, yüreğime önem vermeyen kadın ve erkeklerle işim olmaz.

O durumda uzaklasmak en iyisi zaten.. :KK48:

Senin her zaman iki yonlu empati kurdugunu biliyorum ama burdaki cekismeler neden oluyor o zaman. Yoksa gercek hayatta yuz yuze yap(a)madiklarimizi burda rahatca dile mi getiriyoruz(?!?). Sanalin cilvesi iste...:KK14:

Son düzenleme:
Kocamla birbirimize aşık olarak evlenmiştik.18 yıllık evliyim .Evliliğimizin 2.senesinde yanılmıyorsam ona demiştim ki eğer ben bakire olmasaydım yine de evlenirmiydin?Hayır demişti .Bir daha da konusu açılmadı ama o zaman çok büyük tepki vermiştim. Hala beynimi kurcalar ama hoş değil .Sizce de kırıcı değil mi?
hahaha aynısını bana da kocam demişti, ben hiç sallamadım bakire olduğumuz için sallıyorlar bol keseden bu kadar bakire olmayan insan da evleniyor onlarla kadınlar mı evleniyor sanki ,

Bazilari seviyeden bahsetmiss en azindan bizde seviye var, bazilarinda oda yok:KK59:

Ben bidaha ruslarla ilgili yorum yapmicam zira ırkçılıkla suclandim ne alakaysa...bizim dinimiz herseyimiz onlardan farkli ne konusuyorsun sen ya.ne benziyormus.kendin benzeyebilirsin ben benzemiyorum nokta.

yani konu sahibine sorulmus bunca yildir omu geldi akliniza diye biz kadinlar unutmayiz unutturmayiz bende ne zaman kizsam enistenize yaaa bi yuru git incecik soz yuzugu kic kadar cicek oglum bak baskasinin kapisina gitseydiniz o cicekle yuzuk kafanda paralanirdi :KK11:iyiki benim kapiya gelmissin sevdigimden o bana pirlanta gibi geldi dedim ya cicek mezarlikdan toplasan daha makmule gecerdi dedim :KK45:guya adama bak seni ben ne cok sevmisim msji veriyom ne alaka ise ben olmasam seni kim alir:KK70:oda garibim allah razi olsun be kuzu iyiki sen Kabul etmissin yoksa dunya turuna cikardik o cicek yuzukle diyo kiz istemeye diyor :63:arkadanda valla onca yil gecmis bugun gibi nasil hatirliyon masaallah:nazar:deyip yuzume ufluyo:oops:ne yapsin konu sahibi arkadas takmis bi kerem 20 yilda gecse unutmaz sor bacim sor aklina ne takilirsa sor gidip kolu komsuya sormuyon yaaaEn Büyük KK

olabilir ama unutamamış demek. bir film vardı. güney amerikalı bir yazarın. koca kadına bir tokat atmıştı. kadın yıllarca bunu unutmadı. adamla evliydi ama bir kere konuşmadı adamla... merly streep oynamıştı sanırım. aynı öyle. bazen insanlar gerçekten geçmişte denilen bir sözü
yapılan bir yanlışı yada hareketi içine atıyorlar. ve o büyüyorda büyüyor. ve bir an patlıyor ki,konu açabiliyor böyle.

okypete o filmi biliyorum, Ruhlar Evi (The House of the Spirits). mukemmel bi filmdi, o sahneyi ben de hic unutmadim, kadin bir daha kocasiyla tek kelime konusmamisti ya

bana şey gibi geliyor. sırf buraya konu açmak için bazılarımız dert üretiyoruz :) hırslanıp burdan gaza gelmek hoşumuza gidiyor olabilir. ne diyim Allah kimseyi Bir Derdim Var'da konu açmak zorunda bırakmasın. amin..

yani konu sahibine sorulmus bunca yildir omu geldi akliniza diye biz kadinlar unutmayiz unutturmayiz bende ne zaman kizsam enistenize yaaa bi yuru git incecik soz yuzugu kic kadar cicek oglum bak baskasinin kapisina gitseydiniz o cicekle yuzuk kafanda paralanirdi :KK11:iyiki benim kapiya gelmissin sevdigimden o bana pirlanta gibi geldi dedim ya cicek mezarlikdan toplasan daha makmule gecerdi dedim :KK45:guya adama bak seni ben ne cok sevmisim msji veriyom ne alaka ise ben olmasam seni kim alir:KK70:oda garibim allah razi olsun be kuzu iyiki sen Kabul etmissin yoksa dunya turuna cikardik o cicek yuzukle diyo kiz istemeye diyor :63:arkadanda valla onca yil gecmis bugun gibi nasil hatirliyon masaallah:nazar:deyip yuzume ufluyo:oops:ne yapsin konu sahibi arkadas takmis bi kerem 20 yilda gecse unutmaz sor bacim sor aklina ne takilirsa sor gidip kolu komsuya sormuyon yaaaEn Büyük KK
Maşallah Allahım muabbetinizi artırsın sevginiz kat kat yükselsin eniştemize kızma ama aşkın gözü körmüş dimi :KK66::KK66:

Eşinizin verdiği cevap ne kadar saçmaysa, sizin evlendikten 2 yıl sonra sorduğunuz soru da o kadar saçma. En saçma olanı da 16 yıldır bunu dert etmeniz. BDV'de de iyice geyiğe bağladı insanlar

Ya bu durum hiç yaşanmadığı için hiç bilemiceksiniz.
Öyle dediğine bakıp da neden gönül koyuyorsunuz ki.

Kocamla birbirimize aşık olarak evlenmiştik.18 yıllık evliyim .Evliliğimizin 2.senesinde yanılmıyorsam ona demiştim ki eğer ben bakire olmasaydım yine de evlenirmiydin?Hayır demişti .Bir daha da konusu açılmadı ama o zaman çok büyük tepki vermiştim. Hala beynimi kurcalar ama hoş değil .Sizce de kırıcı değil mi?
Ne önemi var ? Namusu kadının bacak arasında arayan zihniyetlerle aynı ortamda nefes almak bile darlatır beni. Ben ne bakireler gördüm dünyanın en ahlaksız en pis en namussuz kadınlarıydılar. Bir insanı karakteri yerinde olsun bu kızlık zarından çok daha önemli bir mevzu emin ol. Böyle şeylere kafa yormayın bence. Artı bakire olmayanla evlenmem diyen ve evlenen çok örnek biliyorum. Emin ol evlenirdi sevdikten sonra bunlar önemsiz şeyler kalır..

Bu bekaret konularinda nedense herkes bir coşuyor.bakire kalmak ayip oldu artik.ne bakireler var her halti yiyor yada ne bakireler var karektersiz diyerek bakire kizlari linc etmeye çalışıp kendi yasadiklarinu aklamaya calisiyor bir kesim..ne kadar yanlis.bir kiz kendini saklayip sadece esinle olmak istiyorsa bu gayet takdir edilesi bir davranış.hem evlenmeden iliskiye girmeyen kadinlara avrupada bile saygi duyuluyor.nedir bu öfke kiskanclik.senin esin tercih etmedi senle evlendi ok ee sorun ne?bakire kiz isteyenlerden sanane?bekaretimle gurur da duyarim kime ne.ben kimseye bakire degilsin diye birsey diyor muyum..hayir..e sorun ne?sayfalarca bakirelihi yermek niye bir tur kıskançlık mi..yasanmisliklarin verdigi pismanlik mi nedir yani..

Kendisi yaşamış hem de çok hızlı yaşamış ..
kocan bakire bir kızla evlenmek istemiş ve evlenmiş,sen onun bakir olmamasını umursamamışsın,sen de evlenmişsin.bunu şu anda sorgulamanın pek bir anlamı kalmamış:KK66:

Ne önemi var ? Namusu kadının bacak arasında arayan zihniyetlerle aynı ortamda nefes almak bile darlatır beni. Ben ne bakireler gördüm dünyanın en ahlaksız en pis en namussuz kadınlarıydılar. Bir insanı karakteri yerinde olsun bu kızlık zarından çok daha önemli bir mevzu emin ol. Böyle şeylere kafa yormayın bence. Artı bakire olmayanla evlenmem diyen ve evlenen çok örnek biliyorum. Emin ol evlenirdi sevdikten sonra bunlar önemsiz şeyler kalır..
Bence de evlenirdi .Erkeklerin bu beylik lafları çok komik değil mi?

genelleme yapmamak lazım şimdi. doğru bakire olmayan kızların hepsi o......u değil ama bakire olmayanların hepside sütten çıkmış ak kaşık, bi seferliğine mahsus sevdiği erkekle bunu yaptı diyemeyiz
bakireler içinde geçerli bu. kendini saklayan namuslu bakirelerde var, normal ilişki hariç herşeyi yapan bakirelerde var.

şimdi bazı yazılardan öle bir sonuç çıkıyorki sanki bütün bakire olanlar illa ters ilişkiye girdi, yada bütün bakire olmayanlar severek aşkla sevdiği erkekle bir defa bunu yapmış gibi

her çeşit olabilir valla kişiye bağlı

Bence burda konu bakire olup olmamak degil. Benim anladıgım siz eşinizden bu lafı duyunca ruhunuz bas bas bagırmış "Ben o zardan ibaret DEGİLİİİM" diye. Madem bi zar için evlenmicektmiş nerde kaldı o zaman sizin karakteriniz: dürüstlüğünüz, iyi niyetiniz, aşkınız, bağlılığınız, insalığınız, kadınlığınız...Bunların hiç mi degeri yok, sizin degerinizi belirleyen sey daha önce başkasını sevip sevişmemiş olmanız mı yani. Kısaca kırgınlığınızı çok iyi anladım ama bi de 18 yıllık evli oldugunuz gerçegi düsünülürse bu lafı yük olarak kalan yıllarınıza taşımayın, affedip kendinizi rahatlatın derim sizin psikolojiniz açısından. Yani yaşım size göre çok ufak tabi ama bu da benim naçizane tavsiyem iste

Back
X