- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.393
- 168
- Konu Sahibi imagemaker
genelleme yapmamak lazım şimdi. doğru bakire olmayan kızların hepsi o......u değil ama bakire olmayanların hepside sütten çıkmış ak kaşık, bi seferliğine mahsus sevdiği erkekle bunu yaptı diyemeyiz
bakireler içinde geçerli bu. kendini saklayan namuslu bakirelerde var, normal ilişki hariç herşeyi yapan bakirelerde var.
şimdi bazı yazılardan öle bir sonuç çıkıyorki sanki bütün bakire olanlar illa ters ilişkiye girdi, yada bütün bakire olmayanlar severek aşkla sevdiği erkekle bir defa bunu yapmış gibi
her çeşit olabilir valla kişiye bağlı
Bence burda konu bakire olup olmamak degil. Benim anladıgım siz eşinizden bu lafı duyunca ruhunuz bas bas bagırmış "Ben o zardan ibaret DEGİLİİİM" diye. Madem bi zar için evlenmicektmiş nerde kaldı o zaman sizin karakteriniz: dürüstlüğünüz, iyi niyetiniz, aşkınız, bağlılığınız, insalığınız, kadınlığınız...Bunların hiç mi degeri yok, sizin degerinizi belirleyen sey daha önce başkasını sevip sevişmemiş olmanız mı yani. Kısaca kırgınlığınızı çok iyi anladım ama bi de 18 yıllık evli oldugunuz gerçegi düsünülürse bu lafı yük olarak kalan yıllarınıza taşımayın, affedip kendinizi rahatlatın derim sizin psikolojiniz açısından. Yani yaşım size göre çok ufak tabi ama bu da benim naçizane tavsiyem iste
Herkes sizin gibi anlayamıyor işte .Boş boş yorum yapıyorlar ee sorun ne zaten bakireysen filan gibi .Teşekkür ederim size .