Hanımefendi okuduğunuz şeyler kafanızda anlamlı bir ifade yaratamıyor, tam okuyup anlayamıyorsunuz madem neden o konu üzerinden ahkam kesiyorsunuz?
Konu sahibi bekaretin namusla alakası olmadığını ama bekaret tabusu nedeniyle diğer türlü cinsel temaslarda bulunup sadece kızlık zarına zarar getirmemeyi etik bulmadığını, kendine yakıştıramayacağını çok açık bir şekilde belirtmiş. Siz bunun üstüne demek ki sen her şeyi yaptın bir zarın kaldı demişsiniz oldukça çirkin bir şekilde. Anlayamayıp yorum yapmakta ne gibi bir cazibe var acaba?
43 sayfa okudum. Bir kişi de kızlık zarını muhafaza edenler aslında şöyledir dememiş. Tam tersi aksi genellemelere tepki olarak bu tarz sınıflandırılmalar yapılamayacağı belirtilmiş. Siz ise her türlü ama her türlü sınıflandırmayı gayet başarısız bir şekilde yapmışsınız din, ırk ve tercihler üzerinden.
Bekaret kızlık zarı değildir. İkisini de muhafaza etmek veya etmemek kişinin tercihine bağlıdır. Belli bir yaşa kadar cinsel ilişki yaşamamak sağlıklı bir durum değildir, belirli bir yaştan önce cinsel ilişki yaşamak da sağlıksız sonuçlar doğurabilir. Bu kısımlar tartışılabilir kısımlar değil zaten hiçbir evrende.
Peki ben bunları neden yazdım onu da bilmiyorum, sonuçta alacağım cevap şu:
tamamya siz istediğinizi yaşayın benbişey demiorum.şikatet de edin naparsanız yapın. belli sizinne olduğunuz kocanız sizi doktra götrasün bence.