Bakireydim ama çirkin değilim bana göre:)Cırkn ve bakıre derken. Hanı bakımsız ve sözde namuslu. Elıne erkek elı degmeyen kızlar daha cok tercıh edılıyor yanlısmıyım? Erkek bulam adgm ıcın sıze sordum :)
Evet batıda ıc anadoluda boyle evet ama doğuda ısler cok farklı :) bakıre olmama ölcutu ise bakımlı olması kadının bır kadın bakımlıysa bu kadın kesin kötu kadın:)) boylesi kötu zıhnıyetlı bır yer. kafayı yer insanNeyin kafası bu allah aşkına?
Bekaret,bakirlik,bakire vs vs bunlar tabii ki namus ölçüsü değildir.
Tanıdığım erkeklerden gerek arkadaşlarım,akrabalarım vs bu yönde düşünüp çirkin ve bakire aradığını sanmıyorum evlenmek için .
Gönlüne,mantığına hayatına alıp sevdiyse gerisi teferruattır.
Ben yeni bir üyeyım ve daha önce açılan konılardan haberim yok bugun bu konuyu merak ettgm fıkırlerınızi önemsedgm icin açtım. Bıktıysanız cvp vermezsiniz sizde olur biter, hayırlı gecelerBıktım bu bekaret başlıklarından.. senin için bekaret önemli değilse bekareti önemsemeyen biriyle birlikte ol o zaman.. önemliyse önemseyenle ol..
Yok hayır benm annem de bakıre evlenmıs bır kadn hemde cok guzel. Doğu yoresinde genelde boyle evlılıkler yapılıyor. Bız batılıları hakir görıyorlsr evlenılecek kız görmuyorlsr. Bu sebepten yakındım bıraz ama yanls anlasıldıysa cok ozr dılerım.Hanımlar sakin lütfen.
Bu arada evlenilen kadınları çirkin vb diye genellemezsek iyi olur, güzellik göreceli bir kavramdır, konu insanları genelleyip rencide etmek için açılmamış olsa gerek değil mi
Rica ederim sorun değil, en azından benim için sıkıntı yok ama mümkün olduğunca genellemelerden kaçınırsak iyi olur çünkü sitede her yöreden(Doğu-Batı, Kuzey-Güney) her kültürden evli ve bekar kadınlar var, bazen dikkat etmeden yazdığımızda kırıp rencide edebiliyoruz veyahut tartışma çıkmasına neden oluyoruz.Yok hayır benm annem de bakıre evlenmıs bır kadn hemde cok guzel. Doğu yoresinde genelde boyle evlılıkler yapılıyor. Bız batılıları hakir görıyorlsr evlenılecek kız görmuyorlsr. Bu sebepten yakındım bıraz ama yanls anlasıldıysa cok ozr dılerım.
Esasen böyle düşünüyorum tabiki bende ama bunu hıc bır erkek kabullenmek ıstemıyor malesefRica ederim sorun değil, en azından benim için sıkıntı yok ama mümkün olduğunca genellemelerden kaçınırsak iyi olur çünkü sitede her yöreden(Doğu-Batı, Kuzey-Güney) her kültürden evli ve bekar kadınlar var, bazen dikkat etmeden yazdığımızda kırıp rencide edebiliyoruz veyahut tartışma çıkmasına neden oluyoruz.
Sorunuza gelince erkekleri yetiştiren kadınlara sormak lazım aslında, neden kadınları bir zar parçasıyla değerlendirecek erkekler yetiştiriyorlar diye, zar dediğiniz namusun, ahlakın göstergesi değildir, namus ve ahlak bir zar parçasına endekslenerek dar kalıplara sokulamaz, sokulur diye iddia ediliyorsa zar olmadan doğanlar hangi kategori de değerlendirilecek?
Bekaret, namus ve ahlak bir insanın davranışlarının tümünün değerlendirilmesi demektir.
Yine genelliyorsunuz :))) karşınıza çıkan erkekler kabul etmiyor olabilir ama bir kadını karakteriyle değerlendirip evlenen erkekler de var, namus nedir mesela? Her bakire olmayan namuslu değildir denebilir mi?Esasen böyle düşünüyorum tabiki bende ama bunu hıc bır erkek kabullenmek ıstemıyor malesef
Evet batıda ıc anadoluda boyle evet ama doğuda ısler cok farklı :) bakıre olmama ölcutu ise bakımlı olması kadının bır kadın bakımlıysa bu kadın kesin kötu kadın:)) boylesi kötu zıhnıyetlı bır yer. kafayı yer insan
Çirkin ve bakire:))
Bu soruyu erkeklere sormak lazım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?