- 7 Mart 2015
- 851
- 88
- 98
Senin esin seni kadin kenni aldi??? Türkiye müslüman devleti olduguna eminmisiniz??Arkadaslar sizce bakıre evlenenler takdir edilmeli mi? Bu bır namus ölcutu mu? Erkekler neden bekarken guzel ve alımlı kızlarla takılıp cınsellın yasar ardından çırkın ve bakire kadınla evlenmeyı tercıh eder :)
Sadece laf olsun diye söylenmiş bişey benceCirkin ve bakire diyoda cirkinide allah yaratmis güzelide niye cirkin insanlari bukadar hor görüyoz bende cirkinim kemiklr deride yapim var hayret bisi beni istemiyor erkek millet mesela ! ilha etli butlu olsun diyolar alla alla bende artık evlenmekten vazgeçtim !
Türkiye Müslüman devleti değil, LAİK bir devlet. Vatandaşların çoğunluğunun Müslüman olması devleti Müslüman yapmaz.Senin esin seni kadin kenni aldi??? Türkiye müslüman devleti olduguna eminmisiniz??
Almanyadaki türklerden bahsediyorsun tabi.bu ülkede yaşamayıp bu ülkenin sistemini bile bilmiyorsun.TC laik bir devlettir.devletimizin dini yoktur.insanların din ve vicdan hürriyeti vardır.bu böyledir.Bilmeden yorum yapıp komik duruma düşmeyin.Alla alla benim yasadigim ülkede almanya adam kizin bakire olmadini duyunca o kizi almiyor namuslu birini istiyor birakin bakireyi nisanini atan kiza bile tahmülü yok tabi ben böyle ortamda büyüdüm icin söylüyom allah katindan cok büyük günah zina yapmak oyüzden schok oldum burayi okuyunca ! Türkiye müslümsn devleti tabi !!!
Erkekler bir sürü ilişli yaşayıp evleniyor.sen bir kadın olarak buna destek veriyorsun.insan kendi kıymetini bilmeli.herkesin hayatı çevresi farklı.Evlilik oncesi iliskiyi yasadigim din bana yasakliyor. Toplumun ahlaki yargilarida kabul etmiyor bunu. Bu iliskilerin sonunda meydana gelen bir cok gayri mesru cocuk var. Ve bu cocuklarin cougu tuvaletlerde, cop kutularinda, cami/hastane onlerinde bulunuyor. Yada kurtajla aliniyor. Bu insanlarin savunmasi da "Sanane? Benim bedenim benim kararim" Yanlis olan bu. Senin bedin senin kararinsa biz susuyoruz, tamam. Ama bakire olmak tuhaf ve yanlis gibi lanse edip, bakire biriyle evlenmek isteyen erkeklerede "gerizekali" imaji cizmek nedir? Size ne arkadaslar? Bu asiri bati merakinizi, modernliginizi biz kabul etmek zorunda miyiz? Bakire olmayan herkes namussuz degildir ama ne sebeple bakire olmadigi da cok cok onemlidir. Ister kabul edin ister etmeyin. Sagda solda onlarca insanla yatmis bir kadin, iliski yasamamis bir erkegi haketmiyor. Hic iliski yasamamis bir kadin icinde ayni sey gecerli.
O zaman buraya gelin ne işiniz var gevur memlekette hahahahaAnlasildi almancilar dahada dinine bagli hahahaha
O zaman buraya gelin ne işiniz var gevur memlekette hahahaha
Bu saçma argümanı nereden esti de uydurdunuz pardon?Arkadaslar sizce bakıre evlenenler takdir edilmeli mi? Bu bır namus ölcutu mu? Erkekler neden bekarken guzel ve alımlı kızlarla takılıp cınsellın yasar ardından çırkın ve bakire kadınla evlenmeyı tercıh eder :)
Ergen gibi konuşuyorsun.29 yasında olduğuna inanamıyorum.Yok gelmiyim ! gelirsem dinsiz olurum iyikide almanyada dogumus büyümüsüm yoksa vefat ettikten sonra cehnemlik olma orani 100 de 98 olurdu hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?