Bakirelik sorunsalı.

Senin esin seni kadin kenni aldi??? Türkiye müslüman devleti olduguna eminmisiniz??

Sadece laf olsun diye söylenmiş bişey bence
Bosvermek lazım.

Ya bir kadına "bakire" demek bile iğrenç bir etiket. Ruhun o... olmasın. Sevmişsindir, güvenmişsindir, uzun bir ilişkin olmuştur hayatında 1 kişiyle birlikte olmuşsundur ha bir de 10 erkekle sevişmissindir çıplak bir şekilde ama sadece bakireliğin bozulmamıstır.. hangi taraf daha namuslu sence? Namus meselesini bukadar küçültmeyin. Sadece cinsel birliktelik yaşamamış ama 20 erkekle sevişmiş kızlar kendilerini namuslu sanıyor, hayatında sadece 1 erkekle birliktelik yaşamış kız da kendini namussuz. Erkek seni sen olduğun için kabul edemiyorsa hayde bye bye ozaman. Erkekler elalemin kızlarının günahına girip, hayatını yaşayıp sonra bir de bakire kız mı arıcaklar? Oldu canım tamam.

Ben doguda yaşıyorum ama bizim tarafta düşün evleniyor hamile kaliyor ve bosaniyor bide boyle dusun hic uymadigi birisiyle evleniyor bakireligi gidiyor ve onu cok seven her haliyle kabul eden bir erkek var ve omur boyu ama o sevdigi kisiye bekareti tattirmamis. Alakasi bile yok bakire dir diye cirkin die bisi yok. Bunu soyledigine gore guzelsin ve bakire deilsin ozaman keske sende boyle bir hataya dusmeseydin. guzel bir bakire die anilirdin tabi kendi yaninda . Dusun bir sen istemezmisin hic bir kadina dokunmamis bir erkekle evlenmek ve sadece sana ait .bunu her kadin ister . Bizim 5 parmağimiz bile ayni olmazken ayni anne ve babadan ken huyumuz zevklerimizbile. Hemen hemen ayni olmazken biz tum herkesi ayni goruste bekleyemeyiz birileri bakireligi onemser oyle evlenir bazilari yasar ve evlenir bazilarida baska kizi oyalar kandirir takilir sonra illa da bakire en tiksindigim erkek tipi bakire istersen sende bakir olman lazim. Neyse arkadasim burda lutfen erkekleri suclayin kizlari deil guzelde corkinde hepsi bakire dir. Tabi evlilikten once malesef oyle nur gibi hemcinslerimiz boyle bu bazi pisliklere hemn kendilerini saliyor ya cok zoruma gidiyor hele bazi p.....nkler yapip tekme basiyor ya o an onlari varya seylerinden asmak lazim
Ben genel konustum kimse uzerine alinmasin bu benim fikrim

Evlilikte bacak arasına değil de ,kafa yapısına bakılsaydı acaba bu kadar sorunlu evlilikler olur muydu

Ay çirkin ve bakireydim evlenirken dur kocama bi sorayım neden beni tercih etmiş acaba

Alla alla benim yasadigim ülkede almanya adam kizin bakire olmadini duyunca o kizi almiyor namuslu birini istiyor birakin bakireyi nisanini atan kiza bile tahmülü yok tabi ben böyle ortamda büyüdüm icin söylüyom allah katindan cok büyük günah zina yapmak oyüzden schok oldum burayi okuyunca ! Türkiye müslümsn devleti tabi !!!

Almanyadaki türklerden bahsediyorsun tabi.bu ülkede yaşamayıp bu ülkenin sistemini bile bilmiyorsun.TC laik bir devlettir.devletimizin dini yoktur.insanların din ve vicdan hürriyeti vardır.bu böyledir.Bilmeden yorum yapıp komik duruma düşmeyin.
Almanyada ve Avrupa da insanlar sevişmeden evlenmez.zira ten uyumu diye birsey var.

Evlilik oncesi iliskiyi yasadigim din bana yasakliyor. Toplumun ahlaki yargilarida kabul etmiyor bunu. Bu iliskilerin sonunda meydana gelen bir cok gayri mesru cocuk var. Ve bu cocuklarin cougu tuvaletlerde, cop kutularinda, cami/hastane onlerinde bulunuyor. Yada kurtajla aliniyor. Bu insanlarin savunmasi da "Sanane? Benim bedenim benim kararim" Yanlis olan bu. Senin bedin senin kararinsa biz susuyoruz, tamam. Ama bakire olmak tuhaf ve yanlis gibi lanse edip, bakire biriyle evlenmek isteyen erkeklerede "gerizekali" imaji cizmek nedir? Size ne arkadaslar? Bu asiri bati merakinizi, modernliginizi biz kabul etmek zorunda miyiz? Bakire olmayan herkes namussuz degildir ama ne sebeple bakire olmadigi da cok cok onemlidir. Ister kabul edin ister etmeyin. Sagda solda onlarca insanla yatmis bir kadin, iliski yasamamis bir erkegi haketmiyor. Hic iliski yasamamis bir kadin icinde ayni sey gecerli.

Erkekler bir sürü ilişli yaşayıp evleniyor.sen bir kadın olarak buna destek veriyorsun.insan kendi kıymetini bilmeli.herkesin hayatı çevresi farklı.
Toplum diyorsun da bu toplum sadece sizden oluşmuyor.
Adam bakirdir ki belli bir yaşta bakir erkek bana itici gelir zaten.o zaman bakire kız isteyebilir kendi gibi.
Ama adam bir sürü kızla birlikte olmuşsa birsey istwmeye hakkı yok.
Din konusuna girmeyeceğim çünkü din bu forumda konuşulmuyor.hemen atılmayın bu şekilde.
Ben zaten bu bekaret tabusunu erkeklere kadınların işlediğini düşünüyorum.daha çocukken senin gibi anneler oğlum git onla bunla yat ihtiyacını gider sonra sana sözde namuslu kız bulurum evlendiririm diyor sakın bunu yalanlamaya kalkma.bu böyle çok kişiden duydum.
Milletin hayatı sizi ilgilendirmez.toplum kabul etmiyor deyio işin içinden çıkamazsınız.cinsellik yaşamak her bireyin hakkı.insanlar artık okuyup kariyer yapıyor geç yaşta evleniyor.biri beni almaz diye neden beklesin yıllarca?
Tutup erkekleri şöyle savunmak içler acısı.yüzde doksan erkek bakir evlenmezken kadınların üstüne neden böyle gidilir anlamam.hemde kadınların kendi yaptığı olgu bu .ne nedenle olduğu önemli diyorsun bide.illa ki tecavüze uğramış olması gerek dimi?kendi isteyip yapamaz.dığum kontrol yöntemlerini biliyoruz hanfendi endişelenmemize gerek yok bizim için.
Evet bencede belli bir yaştan donra bekaret arayan adamda akıl yoktur.çünkü kızın zarı duruyorsa bile birşeyler yaşamıştır .yada soğuktur bir problemi vardır.buda benim fikrim.bende özel hayatımda sizin gibi tiplerden kaçıyorum kadın-erkek farkermez.
Birde bu batiyi dilinize dolamissiniz.o batiya herkes ozeniyor dunyada cınku medeniyet var orda gelir refah düzeyi yüksek.kimse kimsenin hayatına karışmaz.beğenmiyorsan git burası böyle dersiniz şimdi.hiç biryere gitmiyorum.çünkü yanlış birsey yapmıyorum.kimse kimse için değişmesin.siz o şekilde mutlu olun biz böyle.

Son düzenleme:
Bekaret kisinin özelidir kimsenin yargilama hakki da yoktur dini boyutu burda konuşulmuyor ama erkek her şeyi yapipta temiz kiz alirim zihniyetinden midem bulaniyor zaten o tipteki adamlar aldatmaya daha meyilli.

Bu saçma argümanı nereden esti de uydurdunuz pardon?
Kadın ister bakire evlenir ister bakire olmadan evlenir.
Bakire olup olmamak bir güzellik ölçütü değildir.
Sizin çevrenizdeki erkekler önüne gelenle takılıp bakire kadın arayan klasik iki yüzlü leş tiplermiş.
Benim çevremde kadında bekaret arayan erkek yok, akrabalarım dahil.
Kadında dürüstlük, onur ve akıl arayanlar yada güzellik arayanlar var.
Bakire kadını çirkin ve önemli, bakire olmayan kadını güzel ve önemsiz de görmüyorlar. Siz nasıl bir kültüre maruz kalıyorsanız artık.
Kendi çevrenize göre dünyayı genellemeyin.

Burası dini bir platform değildir.
Siyaset ve dini içerikli yorumlar yasaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…