Bakirelik ve genital siğil?

DE_0012

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Mart 2022
3
1
16
25
Merhaba, genital bölgemde siğil çıktı ve doktor HPVye bağlı olduğunu söyledi.Herhangi bir cinsel birlikteliği geçin yakınlaşmam bile olmadı.Erkek arkadaşım bunun mümkün olmadığını söylüyor ve bana inanmıyor.Benzer durum yaşayanınız ve yakınında yaşayan var mı?

Merhaba, genital bölgemde siğil çıktı ve doktor HPVye bağlı olduğunu söyledi.Herhangi bir cinsel birlikteliği geçin yakınlaşmam bile olmadı.Erkek arkadaşım bunun mümkün olmadığını söylüyor ve bana inanmıyor.Benzer durum yaşayanınız ve yakınında yaşayan var mı?
Hpv nin WC'de falan da buluşma ihtimali olduğunu söylerler ama çok zor bir ihtimal o. Hpv li doğmuş olabilir misin. Yani annen hpv li doğum yapmış olabilir mi. Böyle bişey mümkün mü tam bilmiyorum aklıma geldi.

Mümkün galiba ama meslek gereği (sağlık sektöründeyim) hpv olan hastalarla sürekli temas halindeyim.Eldiven vs kullanıyorum ama acaba boşluğuma gelmiş olabilir mi? Öyle bir bulaş mümkün mü?

Mümkün galiba ama meslek gereği (sağlık sektöründeyim) hpv olan hastalarla sürekli temas halindeyim.Eldiven vs kullanıyorum ama acaba boşluğuma gelmiş olabilir mi? Öyle bir bulaş mümkün mü?
Yani wc üzerinde falan daha zor bir ihtimal. Çok fazla yaşayamıyor virüs o olanlarda. Ama direkt el ile muayene etmende evet risk :( hpv aşısı olsaydınız keşke. Doktor iseniz bu tür şeylerle iç icesiniz. Akıntınız mi var mı peki

Back
X