Öncelikle gecmiş olsun bende annenle gitmeni tavsiye etmem
Devlete gittiğinde oncelikle dr evlimisin bekar mısın diye sorar
Siğillerin buyuklugune ve şekline gorede tanıyı koyabilir bakire değilsen direkt prosedürü uygulayalar smear testi ve hpv testi alır senden
Netten arastır siğilin hpv virusune benziyor mu?bakire olmadıgını kendisi anlar ve hpvden suphelenirse bu testleri vajinal yolla alır.sende elinde bu testlerle kapıdan çıkıp laba goturmen gerekecek annen yanında olursa durumu anlar yani
Bekarlarda da vajinal hastalıklar gorulebilir örneğin mantar gibi birsey olursa mantar olmusum anne dersin ne bilim ilaç prosedürünü oku ona gorede birsey uydurabilirsin
Tek başına git. Annenle gidersen de iceri girmesini isteme. Genç kızlara ultrason gerekirse anal yoldan da bakabiliyorlar annene bunu söyleyip yanında içeri girmesini istemezsin.
gıdın bır devlet hastanesıne bes kurus para vermeden muayene olun, yanınızda kımseye ıhtıyacınız yok, egerkı o sıgıller uzun suredır orada ıse buyuk ıhtımal cınsel ılıskı ıle bulasmıstır ve yayılmıstır egerkı tedavınızı gecıktırırsenız ksıırlıga rahım agzı kanserıne vs bır ton soruna yol acabılır..Arkadaşlar merhaba. Hemen konuya gireyim. Bakire değilim fakat aktif bir cinsel hayatım yok sadece bir kez cinsel ilişki yaşadım ve üzerinden de 6 yıl geçmiştir. Yaklaşık 3 yıl önce de genital bölgede siğil fark ettim ve hem yaşım küçük olduğundan hem de evli olmadığım için anneme söyleyemedim. Uzun süredir ihmal ediyorum ve bu durum artık beni çok rahatsız ediyor ve tedavi olmak istiyorum.
Öğrenciyim. Grip olduğumda bile annem gelirdi hastanede yanıma yani manevi anlamda ona çok ihtiyacım var. Tamam bakire değilim ama bir kez yaşadım bu durumu doktora alttan muayene olmaya bile çekiniyorum. Bir de dediğim gibi öğrenciyim ve maddi anlamda da hiçbir kaynağım yok sigortam da babamın üzerine.
Anneme söylesem ve doktora gitsek diyorum tedavi olsam daha da geciktirmeden kurtulsam ama bakire olmadığım gerçeği var.
Annem soracaktır neden çıktı bunlar, nasıl olur, tedavi nasıl olacak vs. Doktor açık açık söyler mi? Sizce ne yapmalıyım?
gıdın bır devlet hastanesıne bes kurus para vermeden muayene olun, yanınızda kımseye ıhtıyacınız yok, egerkı o sıgıller uzun suredır orada ıse buyuk ıhtımal cınsel ılıskı ıle bulasmıstır ve yayılmıstır egerkı tedavınızı gecıktırırsenız ksıırlıga rahım agzı kanserıne vs bır ton soruna yol acabılır..
vajınal muayenede de sızı zorlucak bırsey yok utanmanıza da gerek yok rahat olun yeter...
yalnız gitsene canım
kaç yasındasın?
Yapmayın lütfen ya. Yanlış bilmiyorsam siz hukuk öğrencisiydiniz. Sigilin 6 yıl öncesinden yaşanmış bir ilişki yüzünden çıkması imkansız. Ayrıca muayene odasına hasta ve doktor dışında kimse giremez ki. Bekaret kelimesinden tiksiniyorum artık.Arkadaşlar merhaba. Hemen konuya gireyim. Bakire değilim fakat aktif bir cinsel hayatım yok sadece bir kez cinsel ilişki yaşadım ve üzerinden de 6 yıl geçmiştir. Yaklaşık 3 yıl önce de genital bölgede siğil fark ettim ve hem yaşım küçük olduğundan hem de evli olmadığım için anneme söyleyemedim. Uzun süredir ihmal ediyorum ve bu durum artık beni çok rahatsız ediyor ve tedavi olmak istiyorum.
Öğrenciyim. Grip olduğumda bile annem gelirdi hastanede yanıma yani manevi anlamda ona çok ihtiyacım var. Tamam bakire değilim ama bir kez yaşadım bu durumu doktora alttan muayene olmaya bile çekiniyorum. Bir de dediğim gibi öğrenciyim ve maddi anlamda da hiçbir kaynağım yok sigortam da babamın üzerine.
Anneme söylesem ve doktora gitsek diyorum tedavi olsam daha da geciktirmeden kurtulsam ama bakire olmadığım gerçeği var.
Annem soracaktır neden çıktı bunlar, nasıl olur, tedavi nasıl olacak vs. Doktor açık açık söyler mi? Sizce ne yapmalıyım?
Bekarken bende de çıkmıştı bir salonda ağda yaptırdıktan sonra doktora annemle gittim alttan muayene ye gerek yok zaten doktor sadece seni o koltuğa yatırıp bakıyor bana kartuşla ağda yapmışlardı ve ben eminim oradan kaptım hatta kadın da bana senin basur problemimden kaynaklı olabileceğini de söylemişti klozete mikrop kapmış olabilirsin demişti bi krem verdiler 200 tl fiyatı hiç kullanmadım çay ağacı yağı aldım düzenli kullanımda geçti gitti bu hastalığı cinsel yolla olduğunu da ilk sizden duyuyorum yaşamış biri olarak diyorum ki bir çok yolu var emin olun ben sigil olduğunu bile bilmeden gittim ah o kuaförü hiç unutmuyorum hakkımı da helal etmiyorum aylarca neler çektim
Yapmayın lütfen ya. Yanlış bilmiyorsam siz hukuk öğrencisiydiniz. Sigilin 6 yıl öncesinden yaşanmış bir ilişki yüzünden çıkması imkansız. Ayrıca muayene odasına hasta ve doktor dışında kimse giremez ki. Bekaret kelimesinden tiksiniyorum artık.
Arkadaşınız yok mu destek olacak size?Teşekkür ederim. Devlet hastanesinde bu testlerin hepsi de ücretsiz oluyor sanırım o zaman
23 yaşındayım... Biliyorum çocuk değilim ama inanın bu zamana kadar hiç tek gitmedim... Hani bir de annem en iyisini bilir benim için en iyisi olur hep yanımda olur diye düşündüğümden ona söylemek geliyor içimden. O işi yaptıysam sorumluluğu da almalıyım doğal olarak ama bakire olmadığımı öğrenirse eminim daha kötü olacak sonu
Arkadaşınız yok mu destek olacak size?
Onunla gidin bilgisi varsa, yoksa da tek gidin annenizle gitmenizi tavsiye etmem ne olur ne olmaz ülkede malum doktorlar dahi patavatsızlık yapabiliyor. Sorarsanız anneniz ilaçları falan mantar olmuşum idrar yolu enfeksiyonu olmuşum gibi ufak yalanlar söylersiniz bir şey olmaz.
23 mü 25 mi?Teşekkür ederim. Devlet hastanesinde bu testlerin hepsi de ücretsiz oluyor sanırım o zaman
23 yaşındayım... Biliyorum çocuk değilim ama inanın bu zamana kadar hiç tek gitmedim... Hani bir de annem en iyisini bilir benim için en iyisi olur hep yanımda olur diye düşündüğümden ona söylemek geliyor içimden. O işi yaptıysam sorumluluğu da almalıyım doğal olarak ama bakire olmadığımı öğrenirse eminim daha kötü olacak sonu
23 mü 25 mi?
Temmuzda 25 yaşındayım demişsiniz. 3 yıl önceki konunuzda hamile myim diye konu açmışsınız şimdi 6 yıl önce oldu en son diyosunuz.
Bakire olmadigini annene soylesen ne tepki verir sence?
Endişelendirmek istemem ama bu çok ciddi bir probleme dönüşebilir. Lütfen hemen doktora gidin.
Arkadaşlar merhaba. Hemen konuya gireyim. Bakire değilim fakat aktif bir cinsel hayatım yok sadece bir kez cinsel ilişki yaşadım ve üzerinden de 6 yıl geçmiştir. Yaklaşık 3 yıl önce de genital bölgede siğil fark ettim ve hem yaşım küçük olduğundan hem de evli olmadığım için anneme söyleyemedim. Uzun süredir ihmal ediyorum ve bu durum artık beni çok rahatsız ediyor ve tedavi olmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?