Bakirelik

Abgela

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2019
6
1
1
29
ya ben şunu çok merak ediyorum bakın ben bakire değilim tamam ilk zamanlar çok kötüydüm bunalımdaydım filan ama şuan gayet iyim her neyse erkekler neden bu bakirelik konusunda şey yapıyorlar herkesle yapmışsın benimledir yap bak ben seni bırakmam gel benim ol yeter deyip hop işleri bitince bırakıyorlar yada işte bu benim için sorun değil deyip bakire değilsin sen aileme nasıl çıkartayım oluyor konu sex istemeyen erkek neden yok bu dünyada çok sıkıldım artq

Nerden tutsan elinde kalir. Yani siz ne istiyorsunuz yani evlilik istemeyip uzun sureli beraberlik mi yoksa ciddi bir evlilik mi. Evlilik istiyorsanız cinsellik konusmalarını 4 5 ay konusulmasi yerine daha cok anlasma birbirine tanima uzerine olmali daha sonra boyle bir gecmis oldugunu anlatabilirsiniz. Evlilik degilde duzenli cinsel iliski beraber yasama istiyorsanz yine ayni sekilde sizde bitiyor. Siz aman bir hata yaptm diye 2 hafta once tanistigin insanla aksam yatakta bitiyorsa bu insan sana guvenemez ki. Tutku olur bu ve bir sure sonra biter. Iliski emek ister sure ister paylasim ister fedakarlik ister. Yada soyle deyim kadinin 9 nefsi bir akli vardir erkegin dokuz akli bir nefsi vardir kadin bir akliyla dokuz nefsine sahip cikar erkek dokuz akliyla bir nefsine sahip cikamaz bir nefiste kadin oluyor iste.

Karşınıza çıkan her insana bakire değilim demek zorunda değilsiniz.Hangi devirdeyiz? Kime ne ?
Ben herkese söylemiyorum ama 1 senelik ilişki yada 8 aylık ilişki olunca saklamak istemiyorum ne bileyim ama doğru diyorsun kime ne ?

ya ben şunu çok merak ediyorum bakın ben bakire değilim tamam ilk zamanlar çok kötüydüm bunalımdaydım filan ama şuan gayet iyim her neyse erkekler neden bu bakirelik konusunda şey yapıyorlar herkesle yapmışsın benimledir yap bak ben seni bırakmam gel benim ol yeter deyip hop işleri bitince bırakıyorlar yada işte bu benim için sorun değil deyip bakire değilsin sen aileme nasıl çıkartayım oluyor konu sex istemeyen erkek neden yok bu dünyada çok sıkıldım artq
İnsan yapısının mizacı bu sadece evlenene kadar nefsine iradesine hakim olanlar var ama siz de bunu yapmamisken böyle biri yok mu diye sitem etmeniz pek doğru değil

iyi de erkeğin sex istemesi neden tuhaf geliyor ki?
sex istemeyen erkek diye bir şey olamaz sex istemeyen kadın da olamaz.. doğanın işleyişine ters.
ha ilk günden hadi seks falan derse o abazanın tekidir salla gitsin ama belli bir süre sonra erkek tabii ki sex isteyecek.. neden sevgili olunuyor sanıyorsunuz ki?
evet erkek milleti riyakar bu konularda ama sevgili oluyorsanız arada bir cinsel paylaşım da olacak.. bakirelik konusu falan tamamen kendi eziklikleri ona takılma bir süre tanı baktın kaliteli birine benziyor bu konuları açarsın ama hiç sex istemeyen erkek talepleri saçma..
herkese de ben bakire değilim filan demeyin ki abaza zihniyetler daha önce olmuş benle de olsun derler bir de bırakma falan noluyoruz yani sen çuval mısın da bir yere bırakıyorlar??? sen onları bırakıyorsun bir anlamda :))

Nerden tutsan elinde kalir. Yani siz ne istiyorsunuz yani evlilik istemeyip uzun sureli beraberlik mi yoksa ciddi bir evlilik mi. Evlilik istiyorsanız cinsellik konusmalarını 4 5 ay konusulmasi yerine daha cok anlasma birbirine tanima uzerine olmali daha sonra boyle bir gecmis oldugunu anlatabilirsiniz. Evlilik degilde duzenli cinsel iliski beraber yasama istiyorsanz yine ayni sekilde sizde bitiyor. Siz aman bir hata yaptm diye 2 hafta once tanistigin insanla aksam yatakta bitiyorsa bu insan sana guvenemez ki. Tutku olur bu ve bir sure sonra biter. Iliski emek ister sure ister paylasim ister fedakarlik ister. Yada soyle deyim kadinin 9 nefsi bir akli vardir erkegin dokuz akli bir nefsi vardir kadin bir akliyla dokuz nefsine sahip cikar erkek dokuz akliyla bir nefsine sahip cikamaz bir nefiste kadin oluyor iste.
bir kadının bir aklı erkeğin 9 aklı var ne demek ya ben cidden anlamıyorum biz kadınları

ismini yasını bilmiyorum arkadaşım ama sanırım gençsiniz. Bir türkiye de yasıyoruz ve bizde hala cinsellik bir tabu. Erkekler cinsellik yasayacak tecrübe edinecek kız arıyor kızlar ise evlenmeden olmaz cümleleri ile büyüyor. Sonuc erkek kız bakire değilse biraz da ben tecrübe edinir sonra bakire bir kızla evlenirim derdine düşüyor. Hiç lafı eymeğe bükmeye gerek yok erkek her kızla yatmak ister ama iş evlenmeye heldi mi bakire kız ister. Size tavsiyem her hayatınıza giren kişiye iyice tanımadan bu durumu konusmamanız hatta aile çevreniz yasadığınız yer vs bu durumunuzu kaldırmayacak yapıda ise operasyon yaparak tövbe etmeniz

Cunku kizlari oyle ikna ediyorlar beraber olmak icin.. isleri bitincede byeeee.. ben erkek olsaydim 50 kisiyle beraber olmus kizi bende istemezdim sanirim: ( aynen 50 kisiyle olmus erkek istemeyecegim gibi..insan bu kadar ozel seyleri ozel birileryle paylasir, herkesle yaparsan ozelligi kalmaz.. ozelligini birak bu adamlarin adi bile aklina gelmez

Çünkü genelde her kızla deneyip cinsel açıdan iyi olmadıklarını gizlemek için bakire kızla evlenirler.

Bayanlar bit pazarındaki gibi düşük mal değil ki. Bu mevzu derin ve hassas. Sonu ciddiyet olmayan bir ilişkinin temelide olmaz. Oturun oturduğunuz yerde. Ne bu heyecan kiralık değilsiniz biraz değer verin kadınlığınıza.

Cunku kizlari oyle ikna ediyorlar beraber olmak icin.. isleri bitincede byeeee.. ben erkek olsaydim 50 kisiyle beraber olmus kizi bende istemezdim sanirim: ( aynen 50 kisiyle olmus erkek istemeyecegim gibi..insan bu kadar ozel seyleri ozel birileryle paylasir, herkesle yaparsan ozelligi kalmaz.. ozelligini birak bu adamlarin adi bile aklina gelmez

benim gördüğüm genelde kızlar byeeee diyorlar ama neyseee.. artık kızlar çok bilgili sizin gibi pasif pısırık yetişmiyorlar cinsellik konusunda.. 50 kişiyle olmuş erkek istemem diyorsun da nerden bileceksin? ;)
özel şeyler özel kişilerle yaşanacaksa ikinci üçüncü evlilik yapanlar özel olmuyor mu?
ya da kocası ölmüş kadınlar tekrar evlendiğinde özelliğini yitiriyor mu?
sizin cinsellik konusunda bakışınız hep erkek odaklı sanki bir tek erkeklerin zevki için cinsellik varmış gibi. bu kafayı değiştirmeyi öneririm.

bunu soyleme herkese malesef yetistirme cevre arkads hepsi etken bizim icin namus iki bacak arasinda. diger taraftada erjeklerin akli hep seylerinin ucunda calistigi icin boyledirler seni gercekten seven biri ciksrsa bunu dert etmeyecek

Ben o hatayı 1 defa nişanlımla yaptım ve nişan atıldı. Şimdi etraftaki erkeklerin zihniyetini bırak kendi zihniyetimi bile bu yönde geliştiremedim 2. Kişi nasıl olur diye düşünemiyorum bile kısaca nefret ediyorum kendimden. Bu tamamen toplum baskısıyla alakalı. Galiba bende 2. Kişi hiçbir zaman olmayacak nasıl güvenirsin ki bir erkeğe. Ben bu hatayı yaptım desem aynı sende olduğu gibi kullanıp kaçacak. İyisi mi uzak dur sende

Ben o hatayı 1 defa nişanlımla yaptım ve nişan atıldı. Şimdi etraftaki erkeklerin zihniyetini bırak kendi zihniyetimi bile bu yönde geliştiremedim 2. Kişi nasıl olur diye düşünemiyorum bile kısaca nefret ediyorum kendimden. Bu tamamen toplum baskısıyla alakalı. Galiba bende 2. Kişi hiçbir zaman olmayacak nasıl güvenirsin ki bir erkeğe. Ben bu hatayı yaptım desem aynı sende olduğu gibi kullanıp kaçacak. İyisi mi uzak dur sende

Evlenmeden önce ki yapma gereksiminiz neydi ki? Ne desem boş yazık olmuş.

Back
X