- Konu Sahibi bayanpukina
bu dediğiniz doğru, herkesin bir geçmişi var sorgulamamak lazımben hep benle bırlıkteyken nasıl davrandıgına falan bakan bırıydım öncesını sorgulamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu dediğiniz doğru, herkesin bir geçmişi var sorgulamamak lazımben hep benle bırlıkteyken nasıl davrandıgına falan bakan bırıydım öncesını sorgulamadım
bakire değilim ki yanlış anlamışssınızbence bakire olduğunu oğrenince uzaklaşmadı ama bakireyimi normal bir dilde değil de sinirli bir şekilde nası böyle sorabilirsin kıvaımda sorduğu için uzaklaşmış. başıma geldi daha önce böyle bir durum
biz her aşık olduğumuzla bırseymi yaşıyoruz ne bıcım bır yorum bu?Valla burda tek üzülenecek kişi sensin
Kalbini kırmak istemem yapmıssın bi cahillik
Her sevdiğin adamla beraber olmak nedir yani
Ozaman ne anlarım ben aşktan
Insan bekâretini gercekten evlencegı adama saklamalı
Her asık olduğumuzla biseyler yaşasak oooo
zaten söyledim oda bu yuzden ayrıldıBen olsam evet bi iliskim oldu derdim. Icine supheyi dusururdum. Ben dusunecegime o kara kara dusunsun derdim. Bence bi haltlar karistirmis masum ayagina yatiyo sevgiliniz
nasil bi manyak psikilojinin icine girdiysem artik, adam suratima bakti ee bunun icin mi agliyosun bnde bakir degilim napalim demisti