Bakireyken hamilelik

• Konu Sahibi Konu Sahibi elasena
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şöyle açıklayayım
bakirelikten kastınız kızlık zarı yerli yerinde durdugu halde hamile kalınmasıysa evet mümkün
zira bazı zarlar esnek oldugundan ancak doğumla yırtılabiliyor

cinsel birleşme olmadan erkek arkadaşıyla her haltı yiyip boşalma vajinaya değil de cevresine olursa bu durumda da hamile kalma riski vardır

diğer bir durum ise (doğruluk derecesini bilmemekle)
özellikle tuvalet banyo gibi birden fazla kişi için kullanıma açık mekanlarda herhangi bir erkek spermi kalmiş ise bu da hamilelik sebebidir

lisedeyken bir arkadaşım anlatmıştı
arkadaşının ablası aynı havluyu kullandıgı kayınpederinden hamile kalmiş

doğruluk derecesini bilemiyorum :kahve:
gurbaa kafa cok güzel anlatmisyerimseniben
bende bu sekilde hamilelik olabilecegini duydum:1rolleyes:

bakireyken hamile kalinir mi???

evet kalınabilir kızlık zarını nasıl zannediyorsa bazı arkadaşlar:kahve:
ya bu sucuk zarımı hiçbişeyi geçirmicek nasıl adet oluyoruz kızlık zarı buna izin veriyorsa spermlerde geçebilir:1closedeyes:

Süzgeç gibi bir şey kızlık zarı...
Ve ben bakire olarak hamile kaldım..Havlu mavlu değil isteyerek yani ve normal yöntemletatlicadiarzu
Evliyim ama esnek olduğu için zarım doğumumda patlayacağını söyledi.
Anlamadığım şey millet ne çabuk hamile kalıyor.Biz 1 yıl uğraştık anca oldu döljeyyar
Valla kimilerinin üstüne ceket atsan çocuk olur derler ya öyleymiş demekki..

:hooray:
evet kalınabilir kızlık zarını nasıl zannediyorsa bazı arkadaşlar:kahve:
ya bu sucuk zarımı hiçbişeyi geçirmicek nasıl adet oluyoruz kızlık zarı buna izin veriyorsa spermlerde geçebilir:1closedeyes:
:hooray:

en doğru cevap bu olsa gerek...
Taibki hamile kalınıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ewet Arkadaşin Dediği çok Dogru Süzgeç Gibi Orasi Içerden Dişari Bişeyler Gelebiliyosa Dişardan Da Alabilir....

kalınır ...

tabi daha çok zarına bişey olmasın diye sevgilisiyle sürtünerek zevk almak isteyip sonrada bakireyim diye geçinen zır cahiller kalır :1closedeyes:

kalınır,
bikaç yıl önce bir olay duymuştum aklıma geldikçe tüylerim ürperiyor
doğu anadoluda,bir genç kızımız hamile kalıyor,aile perişan tabi,kıza soruyorlar o da hiç kimseyle birlikte olmadığını söylüyor.
sonra bebek doğuyor ve DNA testi yapılıyor ve bebeğin kızın abisinden olduğu anlaşılıyor.Herkes daha bir perişan oluyor.Tabi abide şaşkın,sonra yapılan araştırmada şöyle sonuç çıkıyor,
abi,banyoda masturbasyon yapıyor ve ortalığı yıkamadan banyodan çıkıyor ve kardeşi giriyor,tabura sıçramış olan menilerin üzerine oturuyor ve hamile kalıyor bu yaşanmış bir olaydır.
Allah herkesi korusun böyle şeylerden.
sonra abi bunu gururuna yediremeyip intahar ediyor.

evet arkadaşlar böle bi olanak 100 % demesekte var böle bi olanak kızlık zarında adet kanını dışarıya atılacak kadar küçük küçük delikler vardır ordanda spermin girmesi mümkündür rahminde spermi çekme olasılığı 100% dür dikkatli olmamızı dilerim...

ayrıca tabi yumurtlama dönemine gelmsi şart 28 günde bir adet oluyosanız ovulasyon döneminiz 14üne geliyo iii günler

ayrıca tabi yumurtlama dönemine gelmsi şart 28 günde bir adet oluyosanız ovulasyon döneminiz 14üne geliyo iii günler

tabiki ovulasyon dönemine gelmeli yumurtlama olmadan hamile kalınamaz zaten:1closedeyes:

kalınır,
bikaç yıl önce bir olay duymuştum aklıma geldikçe tüylerim ürperiyor
doğu anadoluda,bir genç kızımız hamile kalıyor,aile perişan tabi,kıza soruyorlar o da hiç kimseyle birlikte olmadığını söylüyor.
sonra bebek doğuyor ve DNA testi yapılıyor ve bebeğin kızın abisinden olduğu anlaşılıyor.Herkes daha bir perişan oluyor.Tabi abide şaşkın,sonra yapılan araştırmada şöyle sonuç çıkıyor,
abi,banyoda masturbasyon yapıyor ve ortalığı yıkamadan banyodan çıkıyor ve kardeşi giriyor,tabura sıçramış olan menilerin üzerine oturuyor ve hamile kalıyor bu yaşanmış bir olaydır.
Allah herkesi korusun böyle şeylerden.
sonra abi bunu gururuna yediremeyip intahar ediyor.

neymiş???
demek ki havlu olayı gerçekten hiç de uzak değilmiş :kahve:

ayhh korktum birden :S:S cok dikkatli olmak lasım demekki :SCADIARZU

Allah kimsenin başına vermesin ya çok kötü bir şey. Çevredekiler inanmazsa o kızın hali ne olur :1shok: gerçi doktor raporu falan olur tabi de..

havlu mavlu derken konu dağılmış ama ben doktorlardan duyduklarımı söylim:
kızlık zarı mevcutken de hamile kalınabiliniyor.

bencede hamile kalabilirisin, eger yumurtlama dönemine denk geldiyse...
Benim duydugum olayda almanyada yasaniyor. Adam kadin erkek karisik Saunaya
gidiyor masturbasyon yapiyor ve daha sonra gelen kadin adamin oturdugu yere
oturuyor ve hamile kaliyor...
Cok sicak ortamda spermlerin yasama sansi daha fazla...

şöyle açıklayayım
bakirelikten kastınız kızlık zarı yerli yerinde durdugu halde hamile kalınmasıysa evet mümkün
zira bazı zarlar esnek oldugundan ancak doğumla yırtılabiliyor

cinsel birleşme olmadan erkek arkadaşıyla her haltı yiyip boşalma vajinaya değil de cevresine olursa bu durumda da hamile kalma riski vardır

diğer bir durum ise (doğruluk derecesini bilmemekle)
özellikle tuvalet banyo gibi birden fazla kişi için kullanıma açık mekanlarda herhangi bir erkek spermi kalmiş ise bu da hamilelik sebebidir

lisedeyken bir arkadaşım anlatmıştı
arkadaşının ablası aynı havluyu kullandıgı kayınpederinden hamile kalmiş

doğruluk derecesini bilemiyorum :kahve:

:roflol::roflol::roflol: Gece gece Allah iyiliğini versin yaaa
Çok güldüm çok yaşa sennnnnnn:roflol::roflol::roflol:

kalınır ...

tabi daha çok zarına bişey olmasın diye sevgilisiyle sürtünerek zevk almak isteyip sonrada bakireyim diye geçinen zır cahiller kalır :1closedeyes:

:hooray:Bu da süper cevap işteeeeeeeeeeeeeeea.s.:enbuyukkk:

bakireykende hamile kalınabilir tabiki
yalnız ben 7 yıldır hamile kalmak için bunca çaba verirken
milletin havludan, hamamdan kalmasınıda aklım almıyor

bende kalınır die biliyorum.gurba prensesin anlattığı havlu yazısının bende daha değişiğini duymuştum canlarımm.bi kızın öz babasından hamile kaldığını duymuştum.babasından sonra banyo yapmak için banyoya girmiş ve tabure de babasının spermleri varmış adam demekki o an su dökmeyi unuttumu ne etti artık.:))) kızda bu tabureye oturuyor ve hamile kalıyormuş.öyle duymuştum ben.ama ne kadar doğrudur,yanlıştır bilemem.ama düşük bir ihtimal olsada hamile kalınabiliyor.

Back
X