Bakireyken hamilelik

• Konu Sahibi Konu Sahibi elasena
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
doktorun sahte olmadigina emin misin? :roflol: cunku spermler 72 saate kadar vajinada canli kalabiliyor dis ortamda daha azdir tabii ki ama dollenmenin yani sperm ve yumurtanin birlesmesin gerceklesme suresi 24-48 saat oldugu varsayilirsa en az 24 saat canli kalabiliyorlar[/Q dikkatlı okursan vajınanın içinde canlı kalma süresini demıyorum dış ortamdakınden bahsedıyorum:roflol:

evet kalınabiliyor biz balıkesire taşınmadan önce istanbuldaydık orda iş yerinde arkadaşın başına gelmişti ailesine söyleyemedi kürtaj oldu kızmış yani dr öle söylemiş sevişirken dikkat edin

a.s:roflol:amaniiiiiiin neler var yaa.havlu mavlu bahane araya sutcu imam karismis

benim de mi çocuum olmıcak :icecream: :icecream: Allah aratmasın tabi o işin şakası...

benim zarım esnek çıktı, çok korktum. ertesi gün anneme söylediğimde bişey olmaz benm de öyleydi dedi ve ben doğduğumda bozulmuş zarı...

hamileliği engellemiyor diye biliyorum bundan dolayı...

bi de bu havlu ya da benzeri olaylarla ilgili bişeyler okumuştum bi yerde. Osmanlı zamanında diye okumuştum, hamamlar bi süre kadınlara bi süre erkeklere açık olurmuş. erkeklerden sonra kadınlar girdiğinde hamilelik olayları arttığı için kadın erkek hamamları ayrılmış. doğruluğunu bilemem ama çok enteresan gelmişti. hatta "herhalde sıcaktan dolayı daha uzun dayanıyordur" spermler demiştim :roflol: :roflol: ciddi ciddi tarihle ilgili bi yazıda okudum ama...

Son düzenleme:
Evet olabilü :icecream:
esnek zarda oluyor bu durum şakkıdı

havlu tuvalet hiiç sanmıyorum sonucta sürtünmüosun tuvalette bi yerlere buhar olup nasıl gelcek havluda spermin oldugu yeri denk getircende tam o kısma cok entesan :uhm:
spermin vajina içine akmasıyla evet hamile kalındıgını biliyorum

Evet olabilü :icecream:
esnek zarda oluyor bu durum şakkıdı

zarın esnek olup olmadını nasıl anlıcaz merak ediorum ben bunu yaa doktorlar anlayabiliyomu yoksa ilişki esnasında biz mi bunun tespitini yapıcaz :roflol:

zarın esnek olup olmadını nasıl anlıcaz merak ediorum ben bunu yaa doktorlar anlayabiliyomu yoksa ilişki esnasında biz mi bunun tespitini yapıcaz :roflol:

valla henüz o kadar derin bilmiyorum :roflol:
ilerde inşallah :icecream:

QUOTE=balbocEGiii;3420378]zarın esnek olup olmadını nasıl anlıcaz merak ediorum ben bunu yaa doktorlar anlayabiliyomu yoksa ilişki esnasında biz mi bunun tespitini yapıcaz :roflol:[/QUOTE]

sanırım ilişki sırasında anlaşılır

Tabikide kalınır...
Yakın bi tanıdığımız var hastanede çalışıyorr orda bi hemşireyle muhabbet ederlerken laf bu konuya gelmiş...
Hemşirenin buraya tayini çıkmadan önce bir hastanede gece yarısı bi kız annesi ile babası ile acile gelmişler..
Kız orta sona gidiyormuş.
Şikayetide mide bulantısı baş dönmesi halsizlikmiş..
Tabi kimse şüphelenmiyormuş hamile olduğundan bunu muayne etmişler bakmış doktorlar bişi yok sonra demiş ultrasonla bakalım bi bakmışlar kız 5 aylık hamile!
Kız diyormuş ki vallahi ben bişi yapmadım ilişkiye girmedim ben kızım diyormuş ... Ama hamile...
Daha sonra anlatmış ki erkek arkadaşı ile bu birleşme olmadan sevişiyorlarmış..
Çocuk vajinanın üstüne boşalmış..Nasıl olduysa o anda süzülmüş herhalde ve kız hamile kalmış..
Bunu o hastanede çalışan hemşire anltmış.Böyle olaylar oluyor arkadaşlar.
:1shok::1shok::1shok: Ailenin o anki durumunu düşünmek bile istemiyorum:bbo: Kız da maşallah yani daha orta sona gidiyormuş adeti gelmeyince hiç mi şüphelenmemiş.Üstüne boşalmak zorunda mıymış adam tövbe yarabbim ya Allah kimseye yaşatmasın!

kalınır anam...
kalınır gülüm...
kalınır...

ay çok rezil bir durum bizde evli olduğuz halde hamile kalmaya çalışıyoruz işte tedavilerle nasip işte

kalınır onceden boyle bırsey duymustum bekar bır kız erkek arkadasıyla ılıskıye gırmeden hamıle kalmıstı doktora goturdugunde kızın aılesı kızın bakıre oldugunu ogrenıyorlar nasıl kalındıgını soylememe gerek yok heralde herkes bılıyordur

olabiliyor çok düşük bir ihtimal de olsa.. benim de bir arkadaşımın başına geldi, kız bakire bakire kürtaja girmek zorunda kaldı.. çok zor günler geçirdi sonunda yurtdışına gitti kafasını dağıtmaya.. aman dikkat edin genç bayanlar, normalini yapmıyorsunuz belki ama bu da o kadar emin bir yol değil..

benimde bir akrabam var doğumda delindi kızlık zarı. esnekmiş o yüzden yırtılma olmamış. doğumda delmişler artık mecburen...

kalınır onceden boyle bırsey duymustum bekar bır kız erkek arkadasıyla ılıskıye gırmeden hamıle kalmıstı doktora goturdugunde kızın aılesı kızın bakıre oldugunu ogrenıyorlar nasıl kalındıgını soylememe gerek yok heralde herkes bılıyordur

arkadaşım pardon ben anlıyamadım durumu nasıl kalınıyo?

benimde arkadaşım böyle bir haltı yemişti..
kızlık zarı bozulmadan hamile kalmıştı:1shok:
yaşından dolayı hiçbir doktor kürtajı kabul etmemişti..benneyaptımki
en sonunda gittiği bir doktor kabul etmiş ve böyle şeylerin binde bir olacağını söylemiş
benim bildiğim sperm dışarda yaşayamazz ama emin değilim tabiii:1closedeyes:

evet bakireyken hamile kalınıomuş, çünkü zar tamamen kapalı diilmiş,adet kanının akması için delik yada delikler varmış die duymuştum.

gül gülsüm kafa gül :mymeka:
fıkra annattık sanki biz burda Çok üzgünüm çoook

dolaşmaya çıkmış o sırada kadının havluyla kurulanası gelmiş :mymeka:
oooolum ne bilim ben yaa kafamçokkarıştı
lise hazırlıktaydım bu hikayeyi duydugumda
niyesi nedeni gelmedi hiç aklıma
sonra sağlıkcı bi arkadaşa sordum
mümkün dedi kafamçokkarıştı

bence obaska bı haltlar işlemıs ohıkayeyı uydurmus:D:D

Back
X