Bakırköy falcı emel

halo34

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2014
61
17
13
Bakırkoyde secret kafede emel e fal baktıran oldu mu ben kahve falı baktırdım hayatımı ortaya koydu onemli olan gecmiş ile ilgili yorum yapması degil geleecege dair soyledikleri ve bi cogunu yasadım dedigi sekilde

Bakırkoyde secret kafede emel e fal baktıran oldu mu ben kahve falı baktırdım hayatımı ortaya koydu onemli olan gecmiş ile ilgili yorum yapması degil geleecege dair soyledikleri ve bi cogunu yasadım dedigi sekilde

Merhabalar sanırım benim hakkımda konuşuluyo buyrun gelin kafe emeldeyim

Ya ne komiksiniz siz haaa
Yaa insanların aklını ne kadar da küçümsüyosunuz
Yazık acıyorum size
Reklanlarr

merhaba emel hanım ben de duydum nasıl bir bayan esmer mi uzun saçlı

Ya ne komiksiniz siz haaa
Yaa insanların aklını ne kadar da küçümsüyosunuz
Yazık acıyorum size
Reklanlarr

katılıyorum...
ayrıca ben bakırköy emel cafeye gittim 2 kez baktırdım boşa para kaptırmayın başka deneyin derim berbattı..
bide bir afra bir taftalardalar sanırsın bedava bakıyolar onuda geçtim ukala tavırları var hiç hoşlanmadım.. başkasına baktırmak istiyorum diyorum oraya yeni bi eleman gelmiş fal bakan iki kelimeyi bi araya gietiremiyo olmaz ona baktır sıra onda falan dedi neyse bak o senin kısmetin falan bende fal baktırmaya yer arıyodum zaten hadi dedin deniyim bişi diil sonuç hayal kırıklığı.. hatta 3 kez baktırdım üçüde farklı kişilerdi üçüde tek kelime bilemedi üstüne ukala tavırlarda cabası şaka gibiler.. ya fal dediğin zaten moral düzeltmeye gidiyosun sanki hayatını önüne sercekler gibi şımarık tavırlar kesinlikle tavsiye etmiyorum..

tatlı yazdım inşallah faydalı olur...

Bakırköyde Emele baktırdım bende memnun kalmıştım emel hanımdan,
Birde bakırköyde arzuhal cafe de arzu hanım var geçmiş gelecek herşeyi bildi tekrar gitmeyi düşünüyorum, daha önce oraya giden varmı ?

iki arzu...ada ..emel..melisa. .hepsi fosss gelecek asla çıkmaz. .melisa anda iyi o kadar..geçiniz

iki arzu...ada ..emel..melisa. .hepsi fosss gelecek asla çıkmaz. .melisa anda iyi o kadar..geçiniz
Anlağıım kadarı ile siz defalarca gitmişsiniz ki böle yorum yapabiliyorsunuz?
benim bakırköyde gitmediğim fal cafe kalmadı ada ya ben 2 kere gttim ben evli bile değilim cocuğun var dedi
çıkanda var çıkmayan da var Enfale gittim oda fena değildi geçmiş konusunda ama dediğim gibi herkes farklı enerji meselesi ben arzu hanımdan memnun kaldım

hepsini çok iyi tanırım yıllardır ...yok kurşun 100tl vs gibi şeyler de yapıyor arzuhal Cafe. ....zaten birinin falı çıkıyorsa sakın vazgeçmeyin ve başka arayışlara girmeyin derim. .zira falların 99 % biş. .çıkmıyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…