Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakırkoyde secret kafede emel e fal baktıran oldu mu ben kahve falı baktırdım hayatımı ortaya koydu onemli olan gecmiş ile ilgili yorum yapması degil geleecege dair soyledikleri ve bi cogunu yasadım dedigi sekilde
PardonnnYa ne komiksiniz siz haaa
Yaa insanların aklını ne kadar da küçümsüyosunuz
Yazık acıyorum size
Reklanlarr
Ne pardonuPardonnn
merhaba emel hanım ben de duydum nasıl bir bayan esmer mi uzun saçlıBakırkoyde secret kafede emel e fal baktıran oldu mu ben kahve falı baktırdım hayatımı ortaya koydu onemli olan gecmiş ile ilgili yorum yapması degil geleecege dair soyledikleri ve bi cogunu yasadım dedigi sekilde
Ya ne komiksiniz siz haaa
Yaa insanların aklını ne kadar da küçümsüyosunuz
Yazık acıyorum size
Reklanlarr
tatlı yazdım inşallah faydalı olur...Bakırkoyde secret kafede emel e fal baktıran oldu mu ben kahve falı baktırdım hayatımı ortaya koydu onemli olan gecmiş ile ilgili yorum yapması degil geleecege dair soyledikleri ve bi cogunu yasadım dedigi sekilde
iki arzu...ada ..emel..melisa. .hepsi fosss gelecek asla çıkmaz. .melisa anda iyi o kadar..geçinizBakırköyde Emele baktırdım bende memnun kalmıştım emel hanımdan,
Birde bakırköyde arzuhal cafe de arzu hanım var geçmiş gelecek herşeyi bildi tekrar gitmeyi düşünüyorum, daha önce oraya giden varmı ?
Anlağıım kadarı ile siz defalarca gitmişsiniz ki böle yorum yapabiliyorsunuz?iki arzu...ada ..emel..melisa. .hepsi fosss gelecek asla çıkmaz. .melisa anda iyi o kadar..geçiniz
hepsini çok iyi tanırım yıllardır ...yok kurşun 100tl vs gibi şeyler de yapıyor arzuhal Cafe. ....zaten birinin falı çıkıyorsa sakın vazgeçmeyin ve başka arayışlara girmeyin derim. .zira falların 99 % biş. .çıkmıyor yaniAnlağıım kadarı ile siz defalarca gitmişsiniz ki böle yorum yapabiliyorsunuz?
benim bakırköyde gitmediğim fal cafe kalmadı ada ya ben 2 kere gttim ben evli bile değilim cocuğun var dedi
çıkanda var çıkmayan da var Enfale gittim oda fena değildi geçmiş konusunda ama dediğim gibi herkes farklı enerji meselesi ben arzu hanımdan memnun kaldım