En güzel gününü mahvetme derim.İnsan bir defa evleniyor ve her gelin kendi düğününde bir yıldız gibi parlamak istiyor.Neden bütün gözler seni süzecek de ondan 250'ye makyaj+ tesettürlü gelinbaşı+manikür+pedikür+gelin ağdası yapan süper yerler var o gün için 250 Tl de çok değilki bir kere veriyosun dimi?
Bak ben kendi gözümle görmesem inanmazdım.Bahçelievlerde bahsettiğim yer fatih saç tasarım fatih bey var.Kadir Has alışveriş merkezi var bahçelievlerde onun çaprazında ciddi söylüyorum ben böyle güzel gelinbaşı yapan bir yer görmedim.Adam gerçekten sanatçı fiyatları çok uygun.Kuzenimin nişanı için konuşmuştuk.Makyaj malzemesi olarakta mac ve kryolan ürünlerini kullanıyorlarmış.Oraya gidipte stres olmak mümkün değil çünkü çok içten insanlar ve gelinlerin halinden iyi anlıyorlar.Öyle otur yaptım saçını hadi güle güle değiller,fabrikasyon gibi
çalışmıyorlar.Tercih senin şimdiden mutluluklar bir yastıkta kocayın kocacığınla inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh:)))
Kızlar düğünüm bakırköy gönül davette olacak.. hemen karşısında bir demet güzellik salonu var ora ile anlaşmalıymış..
Gelin başı ve makyaj ücretsiz gönül davet gelinlerine..
Büyük ve güzel bir yer gittim gördüm. Hep ünlüler geliyormuş sitelerinde vs resimleri var.. Ancak aklım kalıyor yine de..
Tesettürlüyüm bu konuda iyiler mi? En önemlisi makyaj nasıl olacak içim içimi yiyor..
Ama gönül davete de güvenmek istiyorum çok harcama yapıyoruz ücretsiz imkanım varken değerlendirmek istiyorum
karmakarışığım:44:
Bu salon hakkında bilgisi olan var mı aranızda?:26:
en azından kötü bilen de yok buna da şükür
merhaba, ben bakırköy'de oturmama rağmen bir demet güzellik salonuna daha önce hiç gitmemiştim. 6 temmuz cumartesi turkuaz salonda düğünümüz var idi. Başka kuaför mü burası mı derken, benim kuaförümün gelin başı dediğin topuz olur dağınık model yakışmaz demişti ben ise klasik gelin topuzu istemiyordum, bir demet güzellik merkeziyle görüşmelerimde ise açıkçası içime sinmemişti, ama son 3 gün kala riske atayım yapacak bişey yok dedim ve içimden gelen sesi dinleyerek, kendi kuaförümü iptal ettim ve bir demet güzelliğe gittim. Bekir bey sağolsun sabah 8.30 da saçıma başladı, 10.30da her şeyimle hazır bir şekilde kuaförden çıkmıştım. Tam istediğim gibi bir model yaptı, çok sıcak, sohbeti şeker ve halden anlayan, işini ise gerçekten seven birisi.
Ilk defa görmeme ve gelin başı gibi önemli bir gün için ona güvenerek bu değişikliği yaptığımdan çok ama çok memnun kaldım.
Makyaj konusunda ufak bazı problemler yaşadım ama kuaför bekir bey, o duruma da sağolsun müdahale etti.Makyöze önceden belirleyerek ne istediğinizi bilerek gidinç. Ve istediğinizi yaptırmak konusunda ısrarcı olun.
Fakat saçımdan da makyajımdan da çok memnun kaldım. Bekir bey sağolsun fotoğraf çekiminden sonra, düğün öncesi tekrar bir saç toparlaması bile yaptı. Hatta salonları çok müsait olduğundan damat beyde burada hazırlansın, oda var, direk çekime gidin önerisinde bulundu.
Yani kısacası kızlar, ben tavsiye ediyorum. Aynı anda 8 gelin yaptıkları oluyormuş, o durumları bilemem ama önceden konuşup randevulu durum uygunsa mutlaka tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?