• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı bakırköy gönül davet ile anlaşmalı kuaför hakkında...

singesong

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
664
6
46
İstanbul
Kızlar düğünüm bakırköy gönül davette olacak.. hemen karşısında bir demet güzellik salonu var ora ile anlaşmalıymış..
Gelin başı ve makyaj ücretsiz gönül davet gelinlerine..
Büyük ve güzel bir yer gittim gördüm. Hep ünlüler geliyormuş sitelerinde vs resimleri var.. Ancak aklım kalıyor yine de..
Tesettürlüyüm bu konuda iyiler mi? En önemlisi makyaj nasıl olacak içim içimi yiyor..
Ama gönül davete de güvenmek istiyorum çok harcama yapıyoruz ücretsiz imkanım varken değerlendirmek istiyorum
karmakarışığım:44:
Bu salon hakkında bilgisi olan var mı aranızda?:26:

Sitesini bende incelemiştim salonları harika gerçekten canım güzel bir ortam olacagına eminim :16:
Mutluluklar ..

Kuaför hakkında bilgim yok malesef ..
Bende nişanım için orayı degerlendirmek isterim ama bize çok ters o yüzden olmaz gibi ..

Bana da ters aslında gaziosmanpaşadayım canım..Ama salona bayıldığımdan metrobüse güvendiğimden ora olsun istedim..
Ya kuaför de iyidir umarm... teşekkürler sana da mutluluklar :16:

En güzel gününü mahvetme derim.İnsan bir defa evleniyor ve her gelin kendi düğününde bir yıldız gibi parlamak istiyor.Neden bütün gözler seni süzecek de ondan 250'ye makyaj+ tesettürlü gelinbaşı+manikür+pedikür+gelin ağdası yapan süper yerler var o gün için 250 Tl de çok değilki bir kere veriyosun dimi?

En güzel gününü mahvetme derim.İnsan bir defa evleniyor ve her gelin kendi düğününde bir yıldız gibi parlamak istiyor.Neden bütün gözler seni süzecek de ondan 250'ye makyaj+ tesettürlü gelinbaşı+manikür+pedikür+gelin ağdası yapan süper yerler var o gün için 250 Tl de çok değilki bir kere veriyosun dimi?

yaa o süper yer nerde var işte onu bilsem :) 250 çok değil değer elbette..

Bak ben kendi gözümle görmesem inanmazdım.Bahçelievlerde bahsettiğim yer fatih saç tasarım fatih bey var.Kadir Has alışveriş merkezi var bahçelievlerde onun çaprazında ciddi söylüyorum ben böyle güzel gelinbaşı yapan bir yer görmedim.Adam gerçekten sanatçı fiyatları çok uygun.Kuzenimin nişanı için konuşmuştuk.Makyaj malzemesi olarakta mac ve kryolan ürünlerini kullanıyorlarmış.Oraya gidipte stres olmak mümkün değil çünkü çok içten insanlar ve gelinlerin halinden iyi anlıyorlar.Öyle otur yaptım saçını hadi güle güle değiller,fabrikasyon gibi
çalışmıyorlar.Tercih senin şimdiden mutluluklar bir yastıkta kocayın kocacığınla inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh:)))

Bak ben kendi gözümle görmesem inanmazdım.Bahçelievlerde bahsettiğim yer fatih saç tasarım fatih bey var.Kadir Has alışveriş merkezi var bahçelievlerde onun çaprazında ciddi söylüyorum ben böyle güzel gelinbaşı yapan bir yer görmedim.Adam gerçekten sanatçı fiyatları çok uygun.Kuzenimin nişanı için konuşmuştuk.Makyaj malzemesi olarakta mac ve kryolan ürünlerini kullanıyorlarmış.Oraya gidipte stres olmak mümkün değil çünkü çok içten insanlar ve gelinlerin halinden iyi anlıyorlar.Öyle otur yaptım saçını hadi güle güle değiller,fabrikasyon gibi
çalışmıyorlar.Tercih senin şimdiden mutluluklar bir yastıkta kocayın kocacığınla inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh:)))

teşekkür ederimm:) yaa açık olsam hiç dert etmem tesettürde her yer iyi çalışamıyor canım :50:

Sen nereye yaptırmaya karar verirsen ver bence internetten beğendiğin bir modelin çıktısını al götür.İşini sağlama almış olursun.Rahat ol herşey çok güzel olacak.Evrene pozitif mesajlarımızı gönderelim dimi ama?POZİTİF...POZİTİF...POZİTİF

Kızlar düğünüm bakırköy gönül davette olacak.. hemen karşısında bir demet güzellik salonu var ora ile anlaşmalıymış..
Gelin başı ve makyaj ücretsiz gönül davet gelinlerine..
Büyük ve güzel bir yer gittim gördüm. Hep ünlüler geliyormuş sitelerinde vs resimleri var.. Ancak aklım kalıyor yine de..
Tesettürlüyüm bu konuda iyiler mi? En önemlisi makyaj nasıl olacak içim içimi yiyor..
Ama gönül davete de güvenmek istiyorum çok harcama yapıyoruz ücretsiz imkanım varken değerlendirmek istiyorum
karmakarışığım:44:
Bu salon hakkında bilgisi olan var mı aranızda?:26:

cnm merhaba bizde gönül davet ile anlaştık. senin düğünün oldumu ? memnun kaldınmı. beni biraz bilgilendirirsen sevinirm.şimdiden tşkler

Merhaba, ben Bakırköy'de oturmama rağmen Bir Demet Güzellik salonuna daha önce hiç gitmemiştim. 6 Temmuz cumartesi turkuaz salonda düğünümüz var idi. Başka kuaför mü burası mı derken, benim kuaförümün gelin başı dediğin topuz olur dağınık model yakışmaz demişti ben ise klasik gelin topuzu istemiyordum, Bir Demet güzellik merkeziyle görüşmelerimde ise açıkçası içime sinmemişti, ama son 3 gün kala riske atayım yapacak bişey yok dedim ve içimden gelen sesi dinleyerek, kendi kuaförümü iptal ettim ve Bir demet güzelliğe gittim. Bekir bey sağolsun sabah 8.30 da saçıma başladı, 10.30da her şeyimle hazır bir şekilde kuaförden çıkmıştım. Tam istediğim gibi bir model yaptı, çok sıcak, sohbeti şeker ve halden anlayan, işini ise gerçekten seven birisi.
İlk defa görmeme ve gelin başı gibi önemli bir gün için ona güvenerek bu değişikliği yaptığımdan çok ama çok memnun kaldım.
Makyaj konusunda ufak bazı problemler yaşadım ama kuaför Bekir bey, o duruma da sağolsun müdahale etti. :46: Makyöze önceden belirleyerek ne istediğinizi bilerek gidinç. Ve istediğinizi yaptırmak konusunda ısrarcı olun.
Fakat saçımdan da makyajımdan da çok memnun kaldım. Bekir bey sağolsun fotoğraf çekiminden sonra, düğün öncesi tekrar bir saç toparlaması bile yaptı. Hatta Salonları çok müsait olduğundan damat beyde burada hazırlansın, oda var, direk çekime gidin önerisinde bulundu.

Yani kısacası kızlar, ben tavsiye ediyorum. Aynı anda 8 gelin yaptıkları oluyormuş, o durumları bilemem ama önceden konuşup randevulu durum uygunsa mutlaka tavsiye ederim.
:40:

merhaba, ben bakırköy'de oturmama rağmen bir demet güzellik salonuna daha önce hiç gitmemiştim. 6 temmuz cumartesi turkuaz salonda düğünümüz var idi. Başka kuaför mü burası mı derken, benim kuaförümün gelin başı dediğin topuz olur dağınık model yakışmaz demişti ben ise klasik gelin topuzu istemiyordum, bir demet güzellik merkeziyle görüşmelerimde ise açıkçası içime sinmemişti, ama son 3 gün kala riske atayım yapacak bişey yok dedim ve içimden gelen sesi dinleyerek, kendi kuaförümü iptal ettim ve bir demet güzelliğe gittim. Bekir bey sağolsun sabah 8.30 da saçıma başladı, 10.30da her şeyimle hazır bir şekilde kuaförden çıkmıştım. Tam istediğim gibi bir model yaptı, çok sıcak, sohbeti şeker ve halden anlayan, işini ise gerçekten seven birisi.
Ilk defa görmeme ve gelin başı gibi önemli bir gün için ona güvenerek bu değişikliği yaptığımdan çok ama çok memnun kaldım.
Makyaj konusunda ufak bazı problemler yaşadım ama kuaför bekir bey, o duruma da sağolsun müdahale etti. :46: Makyöze önceden belirleyerek ne istediğinizi bilerek gidinç. Ve istediğinizi yaptırmak konusunda ısrarcı olun.
Fakat saçımdan da makyajımdan da çok memnun kaldım. Bekir bey sağolsun fotoğraf çekiminden sonra, düğün öncesi tekrar bir saç toparlaması bile yaptı. Hatta salonları çok müsait olduğundan damat beyde burada hazırlansın, oda var, direk çekime gidin önerisinde bulundu.

Yani kısacası kızlar, ben tavsiye ediyorum. Aynı anda 8 gelin yaptıkları oluyormuş, o durumları bilemem ama önceden konuşup randevulu durum uygunsa mutlaka tavsiye ederim.
:40:

.ben dedim size salon on numara 15 senelik bir yer referanslar güngectıkce artıyor ...

Arkadaşlar merhaba
Gönül davet salonunun verdiği indirimli çek ile gelin saç ve makyaj için bakırköy demet güzellik merkezine gittim. İlk önce kaşlarımı aldırdım ben yüzümü siliyor sanarken hiç fikrimi sormadan farımı sürmeye başladı başka renk istediğimi söyleyincede gözümdekini silmeye üşenip üstüne alakasız bir renk sürdü. silip özenli yapmasını istedim hiç oralı olmadı. sen alışık değilsin güzel oldu diye başlarından savdılar. saçta da aynı şekilde fikrime hiç önem vermediler. kendi aldığım takma tırnağımı takarken elimden alıp taktılar ve bunun için ücret aldılar. kesinlikle başta anlaşılan fiyatla çıkılmıyor. makyajı silip ağlayarak çıktım saçım çok kötü ve özensizdi. fotoğraflarıma bakamıyorum. o derece kötü. zaten salona girdiğinizde de hiç kimse ilgilenmiyor ne elinizden gelinlik alıp yer gösteren var ne bişey soran geç içeri diyip bekletiyorlar. kendimi hiç gelin gibi hissetmedim bence bi kuaföre gittiğinde gelini özel hissettirmeliler. fön çektirmeye gelen tanıdık olduğu için çok daha iyi muamele gördü. birde çıkarken her çalışan ayrı ayrı yol kestiler sanki hakediyorlarmış gibi. hepsine ayrı para verdik hadi addettendir ama çok abarttılar. düğünüme yarı makyajsız gittim :))) neyseki iki düğünüm oldu çanakkalede ki kuaförüm beni hüsrana uğratmadı sonunda düğünümde yüzüm güldü :) şimdi istanbul fotoğraflarımın hiçbirini kullanmıyorum hatta baktıkça sinirden çıldırıyorum.

Kesinlikle bir demet güzellik merkezine falan gitmeyin ucuz diye zaten ucuz falanda değil habire ekstra çıkartıyor. kendi aldığım takma tırnağımı takarken elimden aldı takmaya başladı bana sormadan ve bunun için 20 lira ücret ekledi şaka gibi.

Bu sizin en özel gününüz gerçekten hüsrana uğrayınca çok üzülüyor insan kesinlikle gitmeyin. :50: :50: :50: :50:

Arkadaşlar merhaba
Gönül davet salonunun verdiği indirimli çek ile gelin saç ve makyaj için bakırköy demet güzellik merkezine gittim. ,

-İlk önce kaşlarımı aldırdım, ben yüzümdeki kılları temizliyor sanarken hiç fikrimi sormadan farımı sürmeye başladığını farkettim (üstelik gelinliğimi bile giymemi beklemeden gelinliğimede fondöten bulaştı) başka renk istediğimi söyleyincede gözümdekini silmeye üşenip aynı farın üstüne alakasız bir renk sürdü. silip özenli yapmasını istedim hiç oralı olmadı. sen alışık değilsin güzel oldu diye başlarından savdılar.
-saçta da aynı şekilde fikrime hiç önem vermediler. gösterdiğim modeli beğenmediği için yapmak istemedi bende gelinlikten sonra bindallı giyeceğim ve fesim var ona göre bir model yapın ozaman ama sıkı ve tepeden olmasın fes takarken zorlanmayayım ve kötü olmasın dedim. ama nerdeee !! sımsıkı ve kesinlikle fesi takamayacağım bir model yaptı akşam bindallıyı giyince fesi çok uyduruk takmak zorunda kaldım.

-kendi aldığım takma tırnağımı takarken elimden alıp taktılar ve bunun için ücret aldılar. kesinlikle başta anlaşılan fiyatla çıkılmıyor. makyajı silip ağlayarak çıktım saçım çok kötü ve özensizdi. fotoğraflarıma bakamıyorum. o derece kötü. zaten salona girdiğinizde de hiç kimse ilgilenmiyor ne elinizden gelinlik alıp yer gösteren var ne bişey soran geç içeri diyip bekletiyorlar. kendimi hiç gelin gibi hissetmedim. bence bi kuaföre gittiğinde gelini özel hissettirmeliler. fön çektirmeye gelen tanıdık olduğu için çok daha iyi muamele gördü. ben çıkmadan önce gözlerim dolu dolu makyajımın yarısından çoğunu sildiğim halde birde çıkarken her çalışan ayrı ayrı yol kestiler sanki hakediyorlarmış gibi. hepsine ayrı para verdik hadi addettendir ama çok abarttılar.

sonuç olarak düğünüme yarı makyajsız ve spreyden tiftik tiftik olan bir topuzla içim buruk olarak gittim :))) neyseki iki düğünüm oldu çanakkalede ki kuaförüm beni hüsrana uğratmadı sonunda düğünümde yüzüm güldü :) şimdi istanbul fotoğraflarımın hiçbirini kullanmıyorum hatta baktıkça sinirden çıldırıyorum.

Kesinlikle bir demet güzellik merkezine falan gitmeyin ucuz diye zaten ucuz falanda değil habire ekstra çıkartıyor. kendi aldığım takma tırnağımı takarken elimden aldı takmaya başladı bana sormadan ve bunun için 20 lira ücret ekledi şaka gibi. herkes aynı şeyi yaşamamış olabilir tabiiki ama maalesef benim hüsranım oldu burası :((( :50:

Bu sizin en özel gününüz gerçekten hüsrana uğrayınca çok üzülüyor insan :50: :50: :50: :50:

bir ara iki düğünüm arasındaki farkı eklerim :(

benim de martta düğünüm olacak gönül davet turkuazda indiirm cçeki verdiler bir demet için çok çelişkide kaldım açıkçası ya referanları iyi gibi sitelerinde hep bilemedim ki :26::26: önceden bir gidip bişiler yaptırayım makyaj falan deneme olsun. Güvendiğim kuaförüm saçımı güzel yapacak fiyatı fazla alacak makyajı kötü yapıyorlar istemiyorum ama saçım konusunda güvenim sonsuz ay bilemedim şimdi :50::50:

Ben gelin başımı ve makyajımı kuaför sabahat te yaptırmıştım çok memlun kaldım özelikle makyaj ağda ve manikürleri süper tavsiye ederim.

Tel:0212 542 70 28

tesettür bölümleri de var bu arada..

Back
X