Saç Rengi ve Saç Boyama Bakırla karameli bilmeyen kuaförler

tgcege

Me and you just us two
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
876
4
46
K.K.T.C.
Herkese merhaba bu klübe yeni üye oldum.Gerçekten her konuda çok yardımcı oluyorsunuz.:) Problemim şu 1 senedir platin röfle kullandım ve düz renge dönmek eziyet oldu bu 4.kez boyatışım ve hala saçlarımın uçlarındaki sarılar kapanmadı.Ya kuaförüm bu işi bilmiyor yada ben doğru renge boyatamıyorum.Son boyattığımda karamel diye resmen bakır boyadı ve kafam turuncunun bi kaç ton koyusu oldu ve sanırım bunalıma girdim:) 5 gün oldu boyatalı ve ben hala alışamadım.ve saçderim çok kaşınıyor sanırm bu boyanın içine bi kaç bişi karıştırdı bu kaşıntıdan ve bu renkten nasıl kurtulurum lütfennnn bi akıll vernnnnn

Herkese merhaba bu klübe yeni üye oldum.Gerçekten her konuda çok yardımcı oluyorsunuz.:) Problemim şu 1 senedir platin röfle kullandım ve düz renge dönmek eziyet oldu bu 4.kez boyatışım ve hala saçlarımın uçlarındaki sarılar kapanmadı.Ya kuaförüm bu işi bilmiyor yada ben doğru renge boyatamıyorum.Son boyattığımda karamel diye resmen bakır boyadı ve kafam turuncunun bi kaç ton koyusu oldu ve sanırım bunalıma girdim:) 5 gün oldu boyatalı ve ben hala alışamadım.ve saçderim çok kaşınıyor sanırm bu boyanın içine bi kaç bişi karıştırdı bu kaşıntıdan ve bu renkten nasıl kurtulurum lütfennnn bi akıll vernnnnn

bende aynı sizin gibi bi durumdaydım ve harika bir duruma girdim şimdi açıklıyım bu işi yapamayan kuaförünüz ama sizin isdediğiniz renkende kızıl olması normal platin sarısı saç karamele boyanırsa tabiki kırmızı olur sizin yapıcağınız iş kahve tonlarına boyamak sarıyı anca kapar ben yeni boyattım sarı röflelerim vardı 5 ay önce yapılmışdı en son ve dibide baya uzamışdı ben çikolata kahve isdiyorum diye söyledim ve saçım bakır kahve gibi harika bişey oldu ve renk ayrımıda yok ben pırıl pırıl bi saç isdiyorum dedim ve aynende yapdı parlak saç isdiyenler bakırımsı ve kızılımsı olmak zorunda bunu unutmayalım diğer renkler mattır saça ışıltı katan kızıllıkdır kahve kızılı renklerini denemeye başlarsanız saçınız zaten daha güzel tonlara gider artık saçlarda bakır kahve tonları modave beyaz tenliyede esmerede giden renkler bunlar sarı renk artık demode oldu helede platin sarılar:34: bence yapmanız greken saçı koyultmak korkmayın alt zemin çok açık olduğu için siyah gibi olmaz saçınız

küllü kumrala boyayarak en azından turunculuğunu birazda olsa kırarsın bence doreli renklere boyama yeter. koyu renge boyayıp sonradan pişmanda olabilirsin

Son düzenleme:
kumralı küllü kumralı her renkleri denedi maşallah kuaförüm:) en son karamel kalmıştı öle diye oturdum sandalyeye bakır renk olarak kalktım:) son boyadan sonra yara oldu sanırım saç derimin kaşınıyor ve değince bile bi acı hissediyorum...Bir ay kadar boyamam sanırım ama ondan sonra artık kuaför yerine kendim boyamayı düşünüyorum .Palettenin altın karameli çok güzel diye duydum aranızda kullanan var mııııııı?

Back
X