Saç Rengi ve Saç Boyama bakırlığı almak için küllü sarı işe yarar mı?

karamelaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2011
37
0
36
Bursa
koyo kahverengi saçlarımı kumral karamel boyadım ve yoğun bakırlık oluştu. bakırlığı alması için küllü sarı ile boyamak istiyorum. tutar mı yeşillik yapar mı?

Küllü renkler doreliği alır diye biliyorum. bende boyadım ona beğenmedim. senin markan loreal miydi?
resim koysan yardımcı olabilirler belki..

Küllü renkler doreliği alır diye biliyorum. bende boyadım ona beğenmedim. senin markan loreal miydi?
resim koysan yardımcı olabilirler belki..

ben koleston kumral karamel boyadım ama kına yakmışım gibi oldu. loreal küllü sarı düşünüyorum ama tutar mı tutsa da nasıl olur bilmiyorum. boyalar hakkında pek bi bilgim yok. sen küllü sarı mı yaptın nasıl oldu önceki hali nasıldı canım

Benim kuaförümde sacımdaki bakırlıgın gitmesi için açık küllü kumral ve açık küllü sarıyı kullanmıştı.
Yarıyor işe yani küllüler.

bende lorealin o rengine boyamıstım sennki gibi bakırlık yoğun oldu. küllü yapmadım gittim fındık kahvesine boyadım.ama burda cok var turuncu olup küllüye boyayan araştır biraz siteyi.

loreal 8.1 koyu küllü sarıya boyamıştım ben karamel-bakır saçlarımın üstüne. bakırlıklar azalmıştı, ama birkaç kez daha boyamak gerekiyor ki tamamen kapansın.

loreal 8.1 koyu küllü sarıya boyamıştım ben karamel-bakır saçlarımın üstüne. bakırlıklar azalmıştı, ama birkaç kez daha boyamak gerekiyor ki tamamen kapansın.

benim saçlarımın rengi çok açılmadı koyu karamel gibi ve bakırlıklar oluştu kına yakmışım gibi oluyor güneşte. zemin koyu olduğu için tutmaz diye korkuyorum. tutar ve rengi ni de açar mı bir de yeşillik yapmazsa çooook mutlu olacağım:) çok mu şey istiyorum acaba:))))

koyo kahverengi saçlarımı kumral karamel boyadım ve yoğun bakırlık oluştu. bakırlığı alması için küllü sarı ile boyamak istiyorum. tutar mı yeşillik yapar mı?

saçların 8 tonunda ise 7.1 boyaman gerek 7 tonunda ise 6.1 boyamalısın yada 7.1 e %20 oranında koyu kumral karıştırıp boya ,7 ve 8 tonu arası bir renk ise. eğer saçından açık bir küllü tona boyarsan küllülük ise yaramaz aksine daha da bakırlık oluşur saçından koyu olmalı ki küllü ton bakırlığı alsın aktıkça aynı tona devam edersin 2-3 boyamada oturur.ben biraz evvel dediğim şekilde boyadım saçımı ve bakırlık kalmadı bakır ve bal köpüğü idi saçlarımşuan küllü açık kumral oldu..vital 7.1 ile boyadım ve küllü tonundan çok memnun kaldım 1 boyamada bakırlığı aldı ve az bir bakırlık değildi.resimleri eklerim hatta çekip,farkı anlarsınız...

önceki ve sonraki;
ilk resimde saçlarım akınca bakır ve bal köpüğü sarımı oldular resimdeki gibi ,
üzerine küllü kumral boyayınca da 2.resimdeki hali aldılar,saçlarım 2.resimde henüz tam kurumamıştı..
ama bakırlığı 1 boyamada aldı göründüğü gibi..

benim saçlarım koyu karamel gibi yani koyu rengin üzerine küllü sarı düşünüyordum. çünkü saçlarımın rengini de açmak istiyorum. hem saç rengimi açıp hem bakırlıktan kurtulmam mümkün değil mi

siz saçlarınıza cila yapmak istiyorsunu..fakat cila sadece röfle tonalrında gölge tonalrında olur..sizin bir ton koyu renge boyamanız gerekşir.isterseniz bana ulaşın renginizi görelim ona göre bir işlem uygulamanızda yardımcı olurum..

süpeeeer tespit... gercekten dusununce dogru geliyo hele bide uygulamalı halını gordum kesınlıkle haklısın canım :) benım suan kı halım aynı senın ılk halın kı gıbı ama ben yenı actıgım ıcın bı sure dınlendırmek zorundayım canım :/ bende bu dore bal hali gtsin istiyorum,,,bi de resmini paylaşsan canım tüm görsek olur mu

Reklam verme çabasında olduğunu sezdim, mesajların bunu gösteriyor.
Bildiklerini burada paylaş orada burada millete bana ulaşın diyeceğine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…