Bakislar :(

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.092
158
40
Bence insanlari etkilemwnim,basaeili opmanin hatta insanlarin size asik olmasinin sebebi bir cift etkileyici gözden geciyor.bunun kirpikle kasla da ilgisi yok.bakislardaki ifade onemli.ben naparsam yapayim. Goz yapim itibariyle malak gibi bakiyorum.ya d aifadem sapsik.bu nasil duzelir.bole olup duzeltebilen var mi
Göz yapim boyle resimdeki gibi.ama anlamlo degil balok.gibi bakiyom

Son düzenleyen: Moderatör:
Başarılı olmanın gözle bakışla alakalı olduğunu hiç düşünmüyorum.
Karşı cinsi etkileme konusunda evet ilk adımda etkili olabilir ama ne gözlerin altında bomboş insanlar çıkıyor. Sizi rahatsız eder derecede gözlerinizde bir orantısızlık ve rahatsızlık varsa doktora gidin derim. Kalan kısımlar tamamen kader.

Bence insanlari etkilemwnim,basaeili opmanin hatta insanlarin size asik olmasinin sebebi bir cift etkileyici gözden geciyor.bunun kirpikle kasla da ilgisi yok.bakislardaki ifade onemli.ben naparsam yapayim. Goz yapim itibariyle malak gibi bakiyorum.ya d aifadem sapsik.bu nasil duzelir.bole olup duzeltebilen var mi
Bakışla ne alakası var ya valla benim yemyeşil gözlerime günde milyon kez iltifat geliyor kadın erkek herkesten ve ben de aynen boş ve şapşik bakıyorum yani :) amannn takılma böyle şeylere sana baksınlar zaten sen bakma kimseye :)

Boş bakmamak için boş olmamak gerekir

Bir şeylere odaklanıp ilgilenirsen boş bakmazsın yine kendini çeşitli konularda geliştirirsen bir şey konuşulurken de boş bakmazsın

Mesela çocuklara birşey söylersin ve gözleri ışıldar çünkü ilgisini çeker

Sen de ilgini çeken alanlar bulur bu konularda konuşursan vs gayet de anlamlı olur bakışların

Sen nasıl bakarsan bak. karsıdaki senı sevmişse zaten herseyıını güzel görür

Eğer kaderse
Bir cift sözde,belki yüzünde gördüğünüz samimiyette etkiler Olacağı varsa olur olmayacağı varsa etkili bakış değil dünya güzeli olsa nafile

Nedir bu malakların, mandaların, camışların insanoğlunun dilinden çektiği yav. :63: Malak el kadar bebe. Dünyaya yeni gelmiş, bir anasının memesini biliyor, bir de böğürmeyi, ne kadar anlamlı bakabilir? :KK53:Ayrıca surat ifademizi sadece göz mü belirler? İnsanın kaşları, ağzı, mimikleri de var hani. Aval aval bakmak diye bir tabir vardır ama o da bir boşluk, dalgınlık halidir. Kısaca ya abartıyorsunuz ya da cidden sürekli hiçbir şey düşünmüyor, hiçbir şey hatırlamıyor olmalısınız öyle bakmak için. Bakışlarınıza değil de hayatınızı anlamlı kılacak uğraşılara odaklanın, kendine güveniniz artınca, o bakışların arkasında ne kadar dolu bir kadın olduğunu bilince, otomatikman bakış açınız da değişir.

Sadece bakışlar değildir aşık olma huy, tarz ,karakter ,ten hepsi bir bütün bence :KK8:

Leyla'nın; kısa boylu, cartlak sesli, patavatsız ve çirkin bir kadın olduğunu biliyor muydun? ona bile aşık olan biri çıkmışken kendinize haksızlık etmeyin.

hangi leyla mı? evet evet... şu mecnunun leylası... :)

Okudum yazilanlari.cirkin olunabilir ama guzel bir bakis onu orter.ne carpik bacagi gorursunuz ne kiloyu.bu durumu bizzat gordum.sadece bakis yetmez evet ama onemli.ben guzel diye betimlenen bi kadinim diyebilirim.benden bahsederken guzel kadin derler.ama malak gibi bkiyorum.ne zaman fotograf cekilsem bön bön cikiyorum.

Bilgi birikimi ve durusunuz konusma tarzınız bakıslarınızı etkiler bazı insanlar gözleriyle gülümser eger cok buyuk ve dısta bir yapısı varsa hafif kısarak bakın mimiklerinizle uyumlu olması sart .. eger kucuk ve goz kapaginiz dar ise cok kısma hareketi yapmadan gulumsemenizle aynı ölçüde olmasına dikkat edin ..tek basina bakisla olmaz butun yuz ve mimik hali ile guzel gorunur. Aynada deneme yapin ve makyaj ile butunleyin....

Bilgi birikimi ve durusunuz konusma tarzınız bakıslarınızı etkiler bazı insanlar gözleriyle gülümser eger cok buyuk ve dısta bir yapısı varsa hafif kısarak bakın mimiklerinizle uyumlu olması sart .. eger kucuk ve goz kapaginiz dar ise cok kısma hareketi yapmadan gulumsemenizle aynı ölçüde olmasına dikkat edin ..tek basina bakisla olmaz butun yuz ve mimik hali ile guzel gorunur. Aynada deneme yapin ve makyaj ile butunleyin....
Yaw olmuyo.goz kapaklarim buyuk.estetik sart sanirim

Back
X