Bakislar :(

Ya sadece bakışlar değil. Her konuda herşey etkili. Mesela iyi giyinmek. Konuşma tarzı. Kültür . Bunun gibi birsürü etki var. Lütfen kendinizi böyle bir sebepten dolayı beğenmemezlik yapmayın. özgüveninizi kurmayın. Değiştirebileceğiniz şeylere yönelin.

sadece bakislar degil, bakislar onemli evet..ama butun tabloya bakmak lazim. goruntusu giyimi cok kotu olan birinin bakislari cok guzel olsa, dikkatimizi ceker mi?

Arastirmaz miyim dr a bile gittim yapmadilar olmazmis
Bak bir sey dicem. Ben de vakti zamaninda cok fazla takinti yaptigim bir yerim icin bir kac doktorla gorusmustum. Ama yapmadilar. Iyi ki de yapmamislar. Suan o kadar begeniyorum ki. Zamanla fikrin degisebilir. Sen de goz yapini bakislarini sevmeye baslayabilirsin. Cunku kendimden biliyorum yillarca kafama taktim. Ama simdi cok guzel geliyor. Hem cin gibi bakmak nedir bence hic cekici degil. Seninki daha hulyali:KK76:

Bence insanlari etkilemwnim,basaeili opmanin hatta insanlarin size asik olmasinin sebebi bir cift etkileyici gözden geciyor.bunun kirpikle kasla da ilgisi yok.bakislardaki ifade onemli.ben naparsam yapayim. Goz yapim itibariyle malak gibi bakiyorum.ya d aifadem sapsik.bu nasil duzelir.bole olup duzeltebilen var mi
Göz yapim boyle resimdeki gibi.ama anlamlo degil balok.gibi bakiyom
Tamamen kalp ile ilgili bir mesele bence:KK37:

Bence insanlari etkilemwnim,basaeili opmanin hatta insanlarin size asik olmasinin sebebi bir cift etkileyici gözden geciyor.bunun kirpikle kasla da ilgisi yok.bakislardaki ifade onemli.ben naparsam yapayim. Goz yapim itibariyle malak gibi bakiyorum.ya d aifadem sapsik.bu nasil duzelir.bole olup duzeltebilen var mi
Göz yapim boyle resimdeki gibi.ama anlamlo degil balok.gibi bakiyom
Kendini sevmeyi dene, gözlerini sev düşünsene ya görmeseydin. Yani ne bileyim al eline eyeliner çek göz makyajı yap istersen de. Sen kendini seversen herkes seni sever.

Bak bir sey dicem. Ben de vakti zamaninda cok fazla takinti yaptigim bir yerim icin bir kac doktorla gorusmustum. Ama yapmadilar. Iyi ki de yapmamislar. Suan o kadar begeniyorum ki. Zamanla fikrin degisebilir. Sen de goz yapini bakislarini sevmeye baslayabilirsin. Cunku kendimden biliyorum yillarca kafama taktim. Ama simdi cok guzel geliyor. Hem cin gibi bakmak nedir bence hic cekici degil. Seninki daha hulyali:KK76:
Ya atesli bakmak,cin gibi...cekici bakmak kastim.audrey hepburn gibi.ben malak gib8 bakiyom

Back
X