kocanıza onlarla görüşmek istemedeğinizi, hoşlanmadığınızı, anlaşamadığınızı söyleyin...ama bu iş kötü olacakmış gibi bir his var içimde. kocanız öğrenirse bu adamın size mesajlar attığını,aradığını,garip garip baktığını, olay çıkar....çok zor bir durum...
bismillahirrahmanirrahimcnm eşinin yanında sen hep biraradayken mi anlatıyor bu hayallerini, eşi duymuyor mu ? kusra bakma okuyunca kafam karıştı birden sakıncası yoksa biraz açar mısın ? seni yalnızken mi görüyor ki bunlardan bahsediyor bu adam ?
adam mı mesaj atıyor size eşimi anlamadım
hayir canim onun esi bana mesajlar atiyor kendisi degil. yanlis anladin.. Esimle konustum ondan hoslanmadigimi, ve o yüzden onlarla görüsmeme karari aldik. Ama esiyle (karisiyla) gayet iyi anlasiyorduk, ve onun yüzünden bitirmek zorundayim arkadasligimizi.
Hayir canim, benim esime anlatmis bütün bu olaylari, o da bana geldi ve anlatti. Bende derhal onunla arkadasligini bitirmesini söyledim.
az önce bu konuya yorum yaptım..uçmuş
az önce bu konuya yorum yaptım..uçmuş
Uzak durmalısın bazen o kadın arkadaşında tuhaf durumlarda olabilir. Benim yaklaşık 8 ay önce, o zaman çalıştığım şirkette mimar bir bayan arkadaşım vardı. Kendisi çok şirin tatlı bir arkadaştı, samimi olduk. O yaklaşık 1 yıldır evliydi daha önce eşini bir kez görmüş hiç beğenmemiştim. Hatta adamın gözlerinden korkuyordum. Bir gün mimar arkadaşım beni evine davet etti, geceyide orda geçirmemi istedi çünkü eşi şehir dışına çıkacakmış ve yalnız kalamıyormuş, bende peki dedim. Evine işten çıkıp gittik, yemek falan yedik, salonda tv seyredirken , arkadaşım oldukça açık sayılabilecek bir gecelikle yanıma geldi elindede kırmızı şarap, hadi içelim falan dedi. Biraz içtik ama ben alışık olmadığım için fazla içmedim. Bende eşofmanları giydim arkadaşımın yanında rahibe gibi kaldım. Derken evin dış kapısı açıldı eşi içeri geldi. Görevi iptal olmuş eve dönmüş. Ne yapacağımı şaşırdım derken 3 kişi salonda oturduk, eşide şarap içmeye başladı. Bu sırada arkadaşımın gögüsleri nerdeyse fırlayacak ve yanıma oturup bana sarılmalar , yanağa öpücükler başladı bi baktım adam nerdeyse zevkten ağzı yarılacak, birbirleri bakışıp gülüşüyorlar, o ana kadar olayı tam kavrayamayan benim jeton bir anda düştü ve yatacağım odaya gidip kapıyı kilitledim ve sabaha kadar uyayamadım. Ondan sonra o arkadaşımla birbiri hiç görüşmedim hep mesafeyi korudum. Yani diyeceğim, öyle tip adamlarla evlenen kadınlar da tuhaf olabiliyor, yalnızca filmlerde başıma gelebilir denen olayı bizzat yaşadım. Onun için mesafeni korumalısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?