• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakislarin dilden daha cok konustugu noktadayim..

pb169

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2014
130
17
33
33
Bir aydir sarsinti icindeki iliskimde her gecen gunler yeni gelismelerin oldugunu fark etmeye basladim. Sozlenmeye dusunurken senesonu oyle bi durumdayiz ki sevgilim beni cok seviyor bende onu. Ama brz arkadaslari tarafindan etkiledigini dusunuyorum. Gecen bi soz etti "ne sensiz olmak istiyorum.. ne seninle olmak istiyorum araftayim sanki zor bir zaman geciriyorum lutfen benide anla askim insallah duzelecek" tabiki cok uzuldum ama uzerine gitmemeye calisiyorum. Bazen arkadaslarini tercih edio yada benle gorusdukden sonra arkadaslarinla gorusuyor.

Bugun gorusmek icin anlasmisdik kendisi beni is cikisi aradi ve cok yorgun oldugunu yarin sehir disina cikacagini ve vaktim varsa benimde gelmemi istedi ama vaktimin olmadigini soylemek zorundaydim halletmem gereken isler oldugu icin. O yuzden bulusmayi ertelemisdik baska bir gune tabi ben kapatirken "arkadaslarinla bulusmaya halin vardir ama kesin" dedim.

Daha sonra telefonu kapatinca ben dayanamadim kendimi kotu hissetim ve ona "sana ihtiyacim var kendimj kotu hissediyorum" dedim. Oda evden cikarken ugricagini soyledi bana. Gelince arabada oturduk basimi onun omuzuna yasladim ve elini tuttum bir kelime bile etmedim.. ardindan bir saat gecmis ve biz o sekilde uymusuz. Ben bana gelen "kizim nerde kaldin" mesajina uyandim ve sevdigimi uyandirmaya calisdim. O an oyle birsey oldu ki.. gozlerine acti ve sadece gozlerimin icine bakiyor okdr guzel bakiyor ki etkilendim tekrar "askim neden konusmuyorsun" dedim ve yinede konusmadi sonra bana sarildi ve basini boynuma yasladi ve beni optu bana sarildi. Simdi diceksiniz ki sorn nerde. Sorun su.. okdr zor zaman geciriyoruz ki. O hicbirseyden emin degilken sadece bakislarindan bensiz yapamicani anliyorum. Napcam ben? Nasil davrancam? Onun beni sevdiginden eminim ama bazen dile getiremiyor. Oyle durduk yere sevdiginj soyleyemiyor ama gozler konusuyor. Onu kaybetme korkusu yasadigim an nedense o bakislar o gozler.. kalbimden vuruyor.. ve mutlu oluyorum. Ilk defa sevgilimin omuzunda 1 saatcik arabasinda uyduk cok guzeldi :( onsuz olmakdan korkuyorum

Bir aydir sarsinti icindeki iliskimde her gecen gunler yeni gelismelerin oldugunu fark etmeye basladim. Sozlenmeye dusunurken senesonu oyle bi durumdayiz ki sevgilim beni cok seviyor bende onu. Ama brz arkadaslari tarafindan etkiledigini dusunuyorum. Gecen bi soz etti "ne sensiz olmak istiyorum.. ne seninle olmak istiyorum araftayim sanki zor bir zaman geciriyorum lutfen benide anla askim insallah duzelecek" tabiki cok uzuldum ama uzerine gitmemeye calisiyorum. Bazen arkadaslarini tercih edio yada benle gorusdukden sonra arkadaslarinla gorusuyor.

Bugun gorusmek icin anlasmisdik kendisi beni is cikisi aradi ve cok yorgun oldugunu yarin sehir disina cikacagini ve vaktim varsa benimde gelmemi istedi ama vaktimin olmadigini soylemek zorundaydim halletmem gereken isler oldugu icin. O yuzden bulusmayi ertelemisdik baska bir gune tabi ben kapatirken "arkadaslarinla bulusmaya halin vardir ama kesin" dedim.

Daha sonra telefonu kapatinca ben dayanamadim kendimi kotu hissetim ve ona "sana ihtiyacim var kendimj kotu hissediyorum" dedim. Oda evden cikarken ugricagini soyledi bana. Gelince arabada oturduk basimi onun omuzuna yasladim ve elini tuttum bir kelime bile etmedim.. ardindan bir saat gecmis ve biz o sekilde uymusuz. Ben bana gelen "kizim nerde kaldin" mesajina uyandim ve sevdigimi uyandirmaya calisdim. O an oyle birsey oldu ki.. gozlerine acti ve sadece gozlerimin icine bakiyor okdr guzel bakiyor ki etkilendim tekrar "askim neden konusmuyorsun" dedim ve yinede konusmadi sonra bana sarildi ve basini boynuma yasladi ve beni optu bana sarildi. Simdi diceksiniz ki sorn nerde. Sorun su.. okdr zor zaman geciriyoruz ki. O hicbirseyden emin degilken sadece bakislarindan bensiz yapamicani anliyorum. Napcam ben? Nasil davrancam? Onun beni sevdiginden eminim ama bazen dile getiremiyor. Oyle durduk yere sevdiginj soyleyemiyor ama gozler konusuyor. Onu kaybetme korkusu yasadigim an nedense o bakislar o gozler.. kalbimden vuruyor.. ve mutlu oluyorum. Ilk defa sevgilimin omuzunda 1 saatcik arabasinda uyduk cok guzeldi :KK43: onsuz olmakdan korkuyorum
Sizi kızdıran, gıcık gıcık şakalar yapan sevgiliniz değil mi?
Tabiatı öyle demek ki, kabullenmek gerek.
Ben de mesela sevgi sözcüklerini söylerken hiç inandırıcı gelmem.
Aslında içimde ne fırtınalar kopar ama sevgi dolu cümlelerle dile getiremem.

Sizi kızdıran, gıcık gıcık şakalar yapan sevgiliniz değil mi?
Tabiatı öyle demek ki, kabullenmek gerek.
Ben de mesela sevgi sözcüklerini söylerken hiç inandırıcı gelmem.
Aslında içimde ne fırtınalar kopar ama sevgi dolu cümlelerle dile getiremem.
Kisiden kisiye farkli tabi. Evet o.. zor birisi ne istedigini anlayamaz oluyorum bazen. Istediginden emin degil ama gozler istediginin kaniti.. ahh ahh

Çok merak ediyorum senin derdin ne?
Zor bir iliskinin tam ortasindayim.. kirmizi cizginin uzerindeyim benim derdim cok tecrubesiz olmam.. bazen nasil dacranacagimi bilmiyorum.. bukdr zor zamanin icindeyken bazen gzl sozcukler yada bi askim sevdigim kafasi karisik zor donemde diye diyemeyen gecirdemeyen bi erkek. Soylemeden gozleriyle sevgisini gosteriyorsa napmaliyim anlayamiyorum

Yaşayarak öğren, ben neden şimdiden kendi filminin sonunu söyleyeyim ki?

Çevrendeki 20'li yaşlardaki kızların şimdiden anne olduğunu söylüyorsun, bu erkeği kurtarıcın olarak görüyorsun, daha seni rahatsız eden davranışlarına bile çözüm yolun yok ama sarılarak 1 saat uyumuşsunuz, tebrik ederim.

Yaşayarak öğren, ben neden şimdiden kendi filminin sonunu söyleyeyim ki?

Çevrendeki 20'li yaşlardaki kızların şimdiden anne olduğunu söylüyorsun, bu erkeği kurtarıcın olarak görüyorsun, daha seni rahatsız eden davranışlarına bile çözüm yolun yok ama sarılarak 1 saat uyumuşsunuz, tebrik ederim.

Ben kendimce kararlar aldim zaten. Ve hepsini uygulucamda.. mesela cok sk yazmiyorum bugun hic aramadim ama kendisi 5 defa aradi. Yani ben bi adim geri atmaya hazirim.. ama sonra birden kucuk bi mutluluk yasiyoruz ve sonra gene kafam karisiyor.

Ben kendimce kararlar aldim zaten. Ve hepsini uygulucamda.. mesela cok sk yazmiyorum bugun hic aramadim ama kendisi 5 defa aradi. Yani ben bi adim geri atmaya hazirim.. ama sonra birden kucuk bi mutluluk yasiyoruz ve sonra gene kafam karisiyor.

Karışmasın, söylediğine odaklan, "ne sensiz olmak istiyorum.. ne seninle olmak istiyorum araftayim sanki zor bir zaman geciriyorum lutfen benide anla askim insallah duzelecek." Bir adım geri değil, baya bir geri adım atman lazım, onun gibi %50 şans ver bu ilişkiye ki, bittiği zaman o kadar üzülme.

Karışmasın söylediğine odaklan, "ne sensiz olmak istiyorum.. ne seninle olmak istiyorum araftayim sanki zor bir zaman geciriyorum lutfen benide anla askim insallah duzelecek." Bir adım geri değil, baya bir geri adım atman lazım, onun gibi %50 şans ver bu ilişkiye ki, bittiği zaman o kadar üzülme.

hic aramayip sormasam bendemi arkadaslarimla daha cok vakit gecirsem? Ozmn baya bi adim geri atmis olurum herhalde

Aşk serisinin bölümleri gibi anlatıyorsunuz.
İkilemde kalan bir adamla asla olmaz. Aldanmayın. Birşeyler karıştırıyor o.

Daha sonra telefonu kapatinca ben dayanamadim kendimi kotu hissetim ve ona "sana ihtiyacim var kendimj kotu hissediyorum" dedim. Oda evden cikarken ugricagini soyledi bana. Gelince arabada oturduk basimi onun omuzuna yasladim ve elini tuttum bir kelime bile etmedim.. ardindan bir saat gecmis ve biz o sekilde uymusuz. Ben bana gelen "kizim nerde kaldin" mesajina uyandim ve sevdigimi uyandirmaya calisdim. O an oyle birsey oldu ki.. gozlerine acti ve sadece gozlerimin icine bakiyor okdr guzel bakiyor ki etkilendim tekrar "askim neden konusmuyorsun" dedim ve yinede konusmadi sonra bana sarildi ve basini boynuma yasladi ve beni optu bana sarildi. Simdi diceksiniz ki sorn nerde. Sorun su.. okdr zor zaman geciriyoruz ki. O hicbirseyden emin degilken sadece bakislarindan bensiz yapamicani anliyorum. Napcam ben? Nasil davrancam? Onun beni sevdiginden eminim ama bazen dile getiremiyor. Oyle durduk yere sevdiginj soyleyemiyor ama gozler konusuyor. Onu kaybetme korkusu yasadigim an nedense o bakislar o gozler.. kalbimden vuruyor.. ve mutlu oluyorum. Ilk defa sevgilimin omuzunda 1 saatcik arabasinda uyduk cok guzeldi :KK43: onsuz olmakdan korkuyorum
evet bir sevgilim olmalı kesinlikle bunu anladım :KK34:

:)

Bosver, 20 yasinda evlilik hayalleri yapilan sevgili bence cok saglikli deyil.
Sonucta once insan hayatini kurucak ki, sonra o hayati paylasmak icin birini arasin.
Yoksa bu devirde, genelde husran oluyor.
bilmiyorum canım ya yine de o yaşlarda evlenip mutlu olanlar da var. bence yaşla alakalı değil. kısmet bu işler.

Back
X