- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
bilmiyorum canım ya yine de o yaşlarda evlenip mutlu olanlar da var. bence yaşla alakalı değil. kısmet bu işler.
Kismet isin dogasinda var zaten.
Ama aklini kullanmazsan mutsuzluk orani cok yuksek.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiyorum canım ya yine de o yaşlarda evlenip mutlu olanlar da var. bence yaşla alakalı değil. kısmet bu işler.
Bende Oyle dusunuyorumbilmiyorum canım ya yine de o yaşlarda evlenip mutlu olanlar da var. bence yaşla alakalı değil. kısmet bu işler.
Hayir gercejten amac o degil. Eher onceki 2 konumu okuduysaniz nasil bi durumda oldugumu belkide neden bu konuyu actigimi anlarsiniz.Sanki ne kadar romantik bi an yasadiginizi anlatmak icin açılmış başlık. .
Tamam kıskandık valla bak..![]()
inşallah çok mutlu olursunuz canımBende Oyle dusunuyorumyani dedigim gibi benim arjadaslarim yuva kurdu.. benim niyetim sadece soz! Evlilik icin henuz erken zaten en azindan ben 23 24 o 22 23 olmali ama bu iliskiyi dimdik tutabilmekde bir sanat bence ve cok ama cok zor bazen eminimki allah bana herkezde olmayan sabiri vermis.. cunku bi cok insan katlanamaz bukadar cokdan gider ama nedense beni hep ona olan bagimi cozemeyen brsyler var.. kopamiyorum komuyorum istemiyorumda ama her gunum korkuyla gecio
![]()
Insallah hepimiz hak ettigimiz mutlulugu buluruz ve gercek degerimizi bilen biriyle yuvamizi kurariz.inşallah çok mutlu olursunuz canım
Bu iliskinin yakinda son tarihi gececek...
Umarim.Insallah sizi sasirtirim...
Sorun onceki acdmtigim konularda daha net anlasilir :/sorunu anlamayan bir ben miyim acaba?![]()
Bir aydir sarsinti icindeki iliskimde her gecen gunler yeni gelismelerin oldugunu fark etmeye basladim. Sozlenmeye dusunurken senesonu oyle bi durumdayiz ki sevgilim beni cok seviyor bende onu. Ama brz arkadaslari tarafindan etkiledigini dusunuyorum. Gecen bi soz etti "ne sensiz olmak istiyorum.. ne seninle olmak istiyorum araftayim sanki zor bir zaman geciriyorum lutfen benide anla askim insallah duzelecek" tabiki cok uzuldum ama uzerine gitmemeye calisiyorum. Bazen arkadaslarini tercih edio yada benle gorusdukden sonra arkadaslarinla gorusuyor.
Bugun gorusmek icin anlasmisdik kendisi beni is cikisi aradi ve cok yorgun oldugunu yarin sehir disina cikacagini ve vaktim varsa benimde gelmemi istedi ama vaktimin olmadigini soylemek zorundaydim halletmem gereken isler oldugu icin. O yuzden bulusmayi ertelemisdik baska bir gune tabi ben kapatirken "arkadaslarinla bulusmaya halin vardir ama kesin" dedim.
Daha sonra telefonu kapatinca ben dayanamadim kendimi kotu hissetim ve ona "sana ihtiyacim var kendimj kotu hissediyorum" dedim. Oda evden cikarken ugricagini soyledi bana. Gelince arabada oturduk basimi onun omuzuna yasladim ve elini tuttum bir kelime bile etmedim.. ardindan bir saat gecmis ve biz o sekilde uymusuz. Ben bana gelen "kizim nerde kaldin" mesajina uyandim ve sevdigimi uyandirmaya calisdim. O an oyle birsey oldu ki.. gozlerine acti ve sadece gozlerimin icine bakiyor okdr guzel bakiyor ki etkilendim tekrar "askim neden konusmuyorsun" dedim ve yinede konusmadi sonra bana sarildi ve basini boynuma yasladi ve beni optu bana sarildi. Simdi diceksiniz ki sorn nerde. Sorun su.. okdr zor zaman geciriyoruz ki. O hicbirseyden emin degilken sadece bakislarindan bensiz yapamicani anliyorum. Napcam ben? Nasil davrancam? Onun beni sevdiginden eminim ama bazen dile getiremiyor. Oyle durduk yere sevdiginj soyleyemiyor ama gozler konusuyor. Onu kaybetme korkusu yasadigim an nedense o bakislar o gozler.. kalbimden vuruyor.. ve mutlu oluyorum. Ilk defa sevgilimin omuzunda 1 saatcik arabasinda uyduk cok guzeldionsuz olmakdan korkuyorum
Zamana birakicam.. pek ustune gitmicem.. ki bi karar versin.. belkide gercekten zor zamanlar geciriyordur.. aike icinde veya is yerinde (ailecek is yerleri var) bazen cok calisiyor cani bsy istemiyor yapmak. Belkide evlilikden korktu birden. Evi gecindirmek kolay degil o yuzden ben zamana birakiyorum.. vence bu en dogrusu.. olursa nasipse zaten olur acele ise seyta karisirmisTamam bakışların yeri ayrıdır da şimdi bu adam sizinle evlenmek isteyip arkadaşlarından daha fazla etkileniyorsa sıkıntıdır. Kendinden emin olması lazım öncelikle. Sen çok seviyorsun o da kendi aklının karıştırılmasına neden müsade ediyor ben onu anlamıyorum.Ömür boyu bi insanın ne hissettiğini anlamaya çalışamazsın,netlik gerek ...