- 3 Mayıs 2025
- 3
- 1
- 1
- Konu Sahibi ask bocegi
-
Evlimisiniz peki?Arkadaşlar merhaba ben sizin önerilerinize ihtiyacım var benm kızım 1ci sınifa gidiyor ve ben her öglen okuldayım ve bir ögretmen var ben başlarda fark etmedim ama sonradan hep dikkatimi çekmeye basladı sürekli bakıyor bakisiyoruz ama aylardır hiç bir konuşma olmadı hep yanmdan geçiyor olduğum yerlere bakıyor ben ordamiyim die ben bakmak iatemiyorum ama ogün mutlaka birşey oluyor hop gözlerim onda bakisiyoruz ama bir türlü neden olduğu nu anladım
Bu üye adını neden aldığınız belli oldu. Ne alaka başka biriyle bakışmak?İkimiz de evliyiz
he tamam o zaman soru yokİkimiz de evliyiz
Maşallah o zaman sizeİkimiz de evliyiz
hayallahim ya
Ben anladım aşık olmuşsunuz birbirinizeArkadaşlar merhaba ben sizin önerilerinize ihtiyacım var benm kızım 1ci sınifa gidiyor ve ben her öglen okuldayım ve bir ögretmen var ben başlarda fark etmedim ama sonradan hep dikkatimi çekmeye basladı sürekli bakıyor bakisiyoruz ama aylardır hiç bir konuşma olmadı hep yanmdan geçiyor olduğum yerlere bakıyor ben ordamiyim die ben bakmak iatemiyorum ama ogün mutlaka birşey oluyor hop gözlerim onda bakisiyoruz ama bir türlü neden olduğu nu anladım
Evlisiniz ve başka evli bir adamla bakisiyorsunuz ve neden olduğunu anlamadım diyorsunuz. Bu bakışlardan rahatsizsaniz gidip sorarsınız hocam bişey mi oldu neden bakıyorsunuz diye ama anlaşılan sizinde hoşunuza gitmişArkadaşlar merhaba ben sizin önerilerinize ihtiyacım var benm kızım 1ci sınifa gidiyor ve ben her öglen okuldayım ve bir ögretmen var ben başlarda fark etmedim ama sonradan hep dikkatimi çekmeye basladı sürekli bakıyor bakisiyoruz ama aylardır hiç bir konuşma olmadı hep yanmdan geçiyor olduğum yerlere bakıyor ben ordamiyim die ben bakmak iatemiyorum ama ogün mutlaka birşey oluyor hop gözlerim onda bakisiyoruz ama bir türlü neden olduğu nu anladım
Evlisiniz ve başka evli bir adamla bakisiyorsunuz ve neden olduğunu anlamadım diyorsunuz. Bu bakışlardan rahatsizsaniz gidip sorarsınız hocam bişey mi oldu neden bakıyorsunuz diye ama anlaşılan sizinde hoşunuza gitmişArkadaşlar merhaba ben sizin önerilerinize ihtiyacım var benm kızım 1ci sınifa gidiyor ve ben her öglen okuldayım ve bir ögretmen var ben başlarda fark etmedim ama sonradan hep dikkatimi çekmeye basladı sürekli bakıyor bakisiyoruz ama aylardır hiç bir konuşma olmadı hep yanmdan geçiyor olduğum yerlere bakıyor ben ordamiyim die ben bakmak iatemiyorum ama ogün mutlaka birşey oluyor hop gözlerim onda bakisiyoruz ama bir türlü neden olduğu nu anladım
Komik bir durummu?
Can sıkıntısından açılmış bir konu gibi, bakışmalı falan. Trollüğün de bir adabı olmalıİkimiz de evliyiz
Arkadaşlar merhaba ben sizin önerilerinize ihtiyacım var benm kızım 1ci sınifa gidiyor ve ben her öglen okuldayım ve bir ögretmen var ben başlarda fark etmedim ama sonradan hep dikkatimi çekmeye basladı sürekli bakıyor bakisiyoruz ama aylardır hiç bir konuşma olmadı hep yanmdan geçiyor olduğum yerlere bakıyor ben ordamiyim die ben bakmak iatemiyorum ama ogün mutlaka birşey oluyor hop gözlerim onda bakisiyoruz ama bir türlü neden olduğu nu anladım
Çocuğunuzun okuluna gidip, erkek öğretmenlere bakmak yerine; önünüze bakmayı deneyin bir de.İkimiz de evliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?