Bakısmak

ask bocegi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2025
3
1
1
Arkadaşlar merhaba ben sizin önerilerinize ihtiyacım var benm kızım 1ci sınifa gidiyor ve ben her öglen okuldayım ve bir ögretmen var ben başlarda fark etmedim ama sonradan hep dikkatimi çekmeye basladı sürekli bakıyor bakisiyoruz ama aylardır hiç bir konuşma olmadı hep yanmdan geçiyor olduğum yerlere bakıyor ben ordamiyim die ben bakmak iatemiyorum ama ogün mutlaka birşey oluyor hop gözlerim onda bakisiyoruz ama bir türlü neden olduğu nu anladım

Evlimisiniz peki?

Hay Allahım ya, konuşma olmadı yazmışsınız birse. Yok olsaydı da aşk yaşamaya başlasaydınız iki evli insan.
O bakışmalar da size öyle geliyordur büyük ihtimalle.

Ben anladım aşık olmuşsunuz birbirinize sen kocanı o da eşini getirsin sizinkilerde birbirine baksın kaynaşıp gidin

Evlisiniz ve başka evli bir adamla bakisiyorsunuz ve neden olduğunu anlamadım diyorsunuz. Bu bakışlardan rahatsizsaniz gidip sorarsınız hocam bişey mi oldu neden bakıyorsunuz diye ama anlaşılan sizinde hoşunuza gitmiş

Evlisiniz ve başka evli bir adamla bakisiyorsunuz ve neden olduğunu anlamadım diyorsunuz. Bu bakışlardan rahatsizsaniz gidip sorarsınız hocam bişey mi oldu neden bakıyorsunuz diye ama anlaşılan sizinde hoşunuza gitmiş

İkimiz de evliyiz
Çocuğunuzun okuluna gidip, erkek öğretmenlere bakmak yerine; önünüze bakmayı deneyin bir de.

Şu tarz açılan konuların yüzde 99u konu sahibinin hüsnü kuruntusu çıkıyor hiç şaşmıyor. Böyle üyeler var sitede. Hele bir tanesi vardı, servis şoföründen tutun okul müdürüne kadar herkesin kendisini kesiklediğini iddia ediyordu. Çocuğu altı üstü bir okula bırakacak malena filmindeki monica bellucci gibi herkesi peşine takıyordu.

Çok yüksek ihtimalle adamın varlığınızdan bile haberi yok. Siz sürekli ona baktığınız için size bakıyor sanıyosunuz. Zaten sürekli gözleriniz adamın üstünde olmasa size bakıp bakmadığını fark edemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…