Doğuma Hazırlık bakkal emziğimi? damaklı emzikmi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bebeklerinize ne emzik nede biberon kullanmayın!eğer memenizi kavrayamıyorsa kaşıkla besleyin! emzik ve biberonlar damak yapısını bozmakla beraber bebekleriniz sizin memenizi emerken yaraya sebeb vereceklerdir çünkü biberondaa sadece ucunu ağzını alıyor sizin memenizide biberonun ağzına benzetcek ve sadece meme ucunuzu ağzına alcak meme uçlarınızın yara olmasını istemiyorsanız meme ucu ve koyu renkli kısmı birlikte verin!ve bu emzik biberon pazarına katkı sağlamayın bunlar sadece pazar!

Biberon emzik ve kundak kesinlikle almadim bebegim mememi almazsada almayacagim agzimdan emzik dusmemis bebekken sonuc carpik curpuk dislere sahibim :(

ben de doktorum, bebek bekliyorum, bebeğimin sakinleşmesine ve beni emzik olarak kullanmamasına yardımcı olursa emzik te kullanacağım, işe döndüğümde işe giderken sütü sağıp bırakmak için biberon da. sadece silikon ve damaklı olanlar daha sağlıklı olduğundan onları kullanacağım.

Back
X