- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Ama intetnette ki tarifler hep aynı gibi mesela bi komşu vardı bizim çok güzel yapardı kimseye vermezdi tarifi öyle sırlı bşy var mı diye merak ettim:)Büyük dertmis vallahi. Tatlım internetten baksana tariflere
Hazır baklava yufkalarınında tadı bir tuhaf sanki ama nasıl yaparsam dediğiniz gibi tereyağını bol koyarım:)Hazır baklava yufkasını alıyosun 40 yaprak var içinde tepsinin dibini iyice yağlıyosun Yaprakları tek tek ayırıp teker teker seriyorsun tepsiye Üç taneye bir üzeirne tereyağı gezdiriyorsun sonra 20 kat olunca iç malzemesini serip Üzerine geri kalan yirmi katı her araya tereyağı sürerek seriyorsun En son da dilimleyip kalan tereyağını döküyorsun fırında kızartıyosun şerbeti döküyosun Ama en az 400-500 gram tereyağı kullan Tereyağından kaçarsan lezzetli olmaz Orijinal gibi olsun sana
Hazır baklava yufkalarınında tadı bir tuhaf sanki ama nasıl yaparsam dediğiniz gibi tereyağını bol koyarım:)
Ne şekilde yaparsan yap Tereyağını bol koyarsan tadından yenmez İşin sırrı tereyağı Çıtırlığını da o verşyorHazır baklava yufkalarınında tadı bir tuhaf sanki ama nasıl yaparsam dediğiniz gibi tereyağını bol koyarım:)
Tşkler bakıyorum:)Bu konu size yardımcı olabilir
Tariflerin tamamı denenmiş ve kk hanımlarına ait
Bayram Tatlıları
Bende ekliyorumben ,kiyir kiyir olsun diye ,1yemek kasigi sirke ekliyorum baklava hamuruma
tavsiye ederim
ben ,kiyir kiyir olsun diye ,1yemek kasigi sirke ekliyorum baklava hamuruma
tavsiye ederim
böyle sırlar bekliyorum işte:) ekliycem bende mutlakaben ,kiyir kiyir olsun diye ,1yemek kasigi sirke ekliyorum baklava hamuruma
tavsiye ederim
FarketmezNe sirkesi olduğu farkediyır mu
Üzüm sirkesi mi abla ?
böyle sırlar bekliyorum işte:) ekliycem bende mutlaka
FarketmezElma ve üzüm sirkesi olabilir..
Buğday Nişastası daha iyi oluyor..
Tşkler hepsini not ettim:)mutlaka tavsiye ederimve bi cimdik tuz atarim hamur ve serbetine
Estağfurullah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?