- 20 Şubat 2019
- 525
- 145
- 103
- 33
- Konu Sahibi berlingoes
-
Ona birakmayin
Bedenini, numarasini biliyorsunuz sonucta
Tarzini da bilirsiniz, kendiniz alin
İnternetten alin ona sormayin sorarsaniz gerek yok der tabii kiKüçük çocuğum var yetişemiyorum İnan’ın. Çocuğum durmuyor zaten öyle yerlerde. İnternetten alayım diyşnce de gerek yok diyor
Hayatım erkeklerin çoğu böyle sen ilgileceksin ne yazıkkiSelam hanımlar
Eşim kendine pek bakmıyor yani şöyle diyim kendine çorap bile almaz her şeyini ben alırım. Zorla aldırırım pantolon gömlek vs. Ayakkabı aldıramadım ama 6 aydır. Eşi böyle olan var mı? Bende bi yere kadar yetişebiliyorum.nasıl değiştirebilirim..
( neden olarakta ufak sağlık problemleri var ondan dolayı almak istemiyormuş. Birde evv almayı düşünüyoruzz. Para harcamak istemiyormuş. Ama İnan’ın maaşı çok çok iyi. Bu kadarda olmaz çok rahatsızım bu konuda.sadece 1 tane ayakkabısı var o da yıpranmış
Çok çok iyi dediğiniz maaşı merak ettim doğrusu?
Ama yoruldum yaaaa çorabını bile alamayan insan da ne bileyimHayatım erkeklerin çoğu böyle sen ilgileceksin ne yazıkki
Ayyy gerçekten miiiiEşim de böyle maalesef.
Mükemmel bi eşe sahibim ama çorabını bile bensiz alamaz üzerine olmayan atleti 2 beden büyük 2 sene giymiş adam yavvv evlendiğimde çamaşırlarını kontrol edince sordum anladım Erkekler çocuk gibidir elinden tut yavaş yavaş yönlendirAma yoruldum yaaaa çorabını bile alamayan insan da ne bileyim
Aynen, bana ve kızıma ne istesek almaya çalışır ama kendine gelince özellikle ayakkabı ve montu parçalanana kadar giyer. Diğer eşyaları lazım olunca alır. Ben ise değişik değişik giyinmeyi severim. Bir sürü montu, ceketim veya ayakkabım olsun isterim. Bu konuda çık zıttız. Çok da tartışmışlığımız vardırAyyy gerçekten miiii
Bu 10 binlira maaş alan kocaları nerden biliyorsunuz yaww10 bin lira alıyor
Valla benimki de tam tersi ortası yok herhalde bunların.. bir kaç yıl önce bir anda kilo aldığı için küçük kıyafetlerini vereyim diye ayırdım İnanın etiketli montları kabanları verdim. Hatta bir gün arabada bir şey unutmuşum indim baktım bagajda görmediğim mont var büyük bir markanın. İki tane alacağım demişti uygun fiyatlı farklı renk diye üçüncüyü almış kızarım diye söylememiş. Hala da ayni geçen hafta her gün farklı gömlek gördüm üstünde önceden almıştım diyor. İşin ilginç yanı şu; 3 yıldır evden çalışıyor ayda bir filan toplantısı oluyor ancak. Kendine bakmayı çok sever. Evdeki kozmetik dolabının çoğu onun kremleri losyonları ile dolu. Ben saçımı taramaya üşenip bir ar kuyruğu yaparım o markete gitse yarım saat saç tarar spreyler vs. Herkesin ayrı telden derdi..Kişisel bakımına dikkat ediyor mu?
Kendine alışveriş yapmayı sevmiyorsa, siz alın yada olduğu gibi kabul edin bu durumu. Mesela ayakkabısı mi eskimiş sormadan alın, imkânınızsa varmış, sorarsınız vereceği cevap belli. Dışarı sık çıkamıyorsanız internetten de alabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?