Bakmamak

berlingoes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
525
145
103
33
Selam hanımlar

Eşim kendine pek bakmıyor yani şöyle diyim kendine çorap bile almaz her şeyini ben alırım. Zorla aldırırım pantolon gömlek vs. Ayakkabı aldıramadım ama 6 aydır. Eşi böyle olan var mı? Bende bi yere kadar yetişebiliyorum. nasıl değiştirebilirim..
( neden olarakta ufak sağlık problemleri var ondan dolayı almak istemiyormuş. Birde evv almayı düşünüyoruzz. Para harcamak istemiyormuş. Ama İnan’ın maaşı çok çok iyi. Bu kadarda olmaz çok rahatsızım bu konuda.sadece 1 tane ayakkabısı var o da yıpranmış

Ona birakmayin
Bedenini, numarasini biliyorsunuz sonucta
Tarzini da bilirsiniz, kendiniz alin

Küçük çocuğum var yetişemiyorum İnan’ın. Çocuğum durmuyor zaten öyle yerlerde. İnternetten alayım diyşnce de gerek yok diyor

Küçük çocuğum var yetişemiyorum İnan’ın. Çocuğum durmuyor zaten öyle yerlerde. İnternetten alayım diyşnce de gerek yok diyor
İnternetten alin ona sormayin sorarsaniz gerek yok der tabii ki
Ben de her seyimi internetten aliyorum valla bu rahatliga alisinca magazaya gitmek zul geliyor

Hayatım erkeklerin çoğu böyle sen ilgileceksin ne yazıkki

Çok çok iyi dediğiniz maaşı merak ettim doğrusu?

Valla bende benimkine 3 cift ayakkabi aldm yok giymiyor. Baskasinin hedye getirdigini giyiyor yani begendiremiyoruz.

Sizin tarzinizi begeniyorsa siz alin

Ama yoruldum yaaaa çorabını bile alamayan insan da ne bileyim
Mükemmel bi eşe sahibim ama çorabını bile bensiz alamaz üzerine olmayan atleti 2 beden büyük 2 sene giymiş adam yavvv evlendiğimde çamaşırlarını kontrol edince sordum anladım Erkekler çocuk gibidir elinden tut yavaş yavaş yönlendir

Ayyy gerçekten miiii
Aynen, bana ve kızıma ne istesek almaya çalışır ama kendine gelince özellikle ayakkabı ve montu parçalanana kadar giyer. Diğer eşyaları lazım olunca alır. Ben ise değişik değişik giyinmeyi severim. Bir sürü montu, ceketim veya ayakkabım olsun isterim. Bu konuda çık zıttız. Çok da tartışmışlığımız vardır

Benim eşimde pek alışveriş yapmaz. Bir taraftan daha çok minimalist, ama diğer taraftan yogun çalıştığı için de zamanı olmuyor. Onun icin ben ara sıra alıyorum veya almasını hatırlatıyorum. Bakımsız değil hiç, ama ben daha çok alışveriş yapıyorum

Kişisel bakımına dikkat ediyor mu?

Kendine alışveriş yapmayı sevmiyorsa, siz alın yada olduğu gibi kabul edin bu durumu. Mesela ayakkabısı mi eskimiş sormadan alın, imkânınızsa varmış, sorarsınız vereceği cevap belli. Dışarı sık çıkamıyorsanız internetten de alabilirsiniz.

Eşine internet sitesinden ayakkabı söyle eve gelsin sonra da sana hediye aldım de.Bence sen de de biraz cimrilik var arkadaşım isteyen her türlü o ayakkabıyı o kıyafeti alir

Bizde de tam tersi ben alışveriş yapmam sevmiyorum dolaşıp deneyip giy çıkar yapmayı zulüm Gibi geliyor. Eşim de tam tersi bayılır alış verişe saatlerce avm de gezip üşenmeden giyer çıkarır saatlerce internetten kıyafet ayakkabı araştırır ve üşenmez. Bana diye çıkar ona bi şeyler alır döneriz bana sen cimrisin üstüne başına bi şey almıyorsun diyor ama cidden nefret ediyorum dükkan dükkan gezip kıyafet denemekten. İnternetten alınca da genelde iade ediyorum. Beğenemiyorum. Şu sıralar hamileliği ve kilo almayı bahane ediyorum

Valla benimki de tam tersi ortası yok herhalde bunların.. bir kaç yıl önce bir anda kilo aldığı için küçük kıyafetlerini vereyim diye ayırdım İnanın etiketli montları kabanları verdim. Hatta bir gün arabada bir şey unutmuşum indim baktım bagajda görmediğim mont var büyük bir markanın. İki tane alacağım demişti uygun fiyatlı farklı renk diye üçüncüyü almış kızarım diye söylememiş. Hala da ayni geçen hafta her gün farklı gömlek gördüm üstünde önceden almıştım diyor. İşin ilginç yanı şu; 3 yıldır evden çalışıyor ayda bir filan toplantısı oluyor ancak. Kendine bakmayı çok sever. Evdeki kozmetik dolabının çoğu onun kremleri losyonları ile dolu. Ben saçımı taramaya üşenip bir ar kuyruğu yaparım o markete gitse yarım saat saç tarar spreyler vs. Herkesin ayrı telden derdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…