- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.474
- 548
- Konu Sahibi berlingoes
-
Sizin kadar olmasa da ben böyleyim, sade yaşamayı seviyorum kıyafeti de ihtiyacım olduğunda alırım. Her beğendiğimi almam. Eşim ise kıyafete düşkündür ve marka takıntısı vardır, herşeyi de giymez.Bizde de tam tersi ben alışveriş yapmamsevmiyorum dolaşıp deneyip giy çıkar yapmayı zulüm Gibi geliyor. Eşim de tam tersi bayılır alış verişe saatlerce avm de gezip üşenmeden giyer çıkarır saatlerce internetten kıyafet ayakkabı araştırır ve üşenmez. Bana diye çıkar ona bi şeyler alır döneriz bana sen cimrisin üstüne başına bi şey almıyorsun diyor ama cidden nefret ediyorum dükkan dükkan gezip kıyafet denemekten. İnternetten alınca da genelde iade ediyorum. Beğenemiyorum. Şu sıralar hamileliği ve kilo almayı bahane ediyorum
Hatta şu an hamileyim önceki hamileliğimden ve yakın bir arkadaşımın verdiklerini giyiyorum. Geçen baktım pantolonum eskimiş bana diye çıktık eşime 3 saat alışveriş yaptık.. şu meşhur Cuma indirimi haftasından bir şey almayacağız dedik lafta kaldı dünyanın alışverişini yapmış. Evimiz 5+2 ve çatıda depolarımız var illallah geldi bir yerlere bir şey koyup verilecekleri ayırmaktan.. 3 sene önce maddi olarak zordaydık kemer sıktık rahata erince koşa koşa alışverişe gitti. Sadece kıyafet değil bilhisayar telefon vbValla benimki de tam tersi ortası yok herhalde bunların.. bir kaç yıl önce bir anda kilo aldığı için küçük kıyafetlerini vereyim diye ayırdım İnanın etiketli montları kabanları verdim. Hatta bir gün arabada bir şey unutmuşum indim baktım bagajda görmediğim mont var büyük bir markanın. İki tane alacağım demişti uygun fiyatlı farklı renk diye üçüncüyü almış kızarım diye söylememiş. Hala da ayni geçen hafta her gün farklı gömlek gördüm üstünde önceden almıştım diyor. İşin ilginç yanı şu; 3 yıldır evden çalışıyor ayda bir filan toplantısı oluyor ancak. Kendine bakmayı çok sever. Evdeki kozmetik dolabının çoğu onun kremleri losyonları ile dolu. Ben saçımı taramaya üşenip bir ar kuyruğu yaparım o markete gitse yarım saat saç tarar spreyler vs. Herkesin ayrı telden derdi..
Tam da bizdeki durumSizin kadar olmasa da ben böyleyim, sade yaşamayı seviyorum kıyafeti de ihtiyacım olduğunda alırım. Her beğendiğimi almam. Eşim ise kıyafete düşkündür ve marka takıntısı vardır, herşeyi de giymez.
İlk zamanlar çok fazla harcıyordu ama.2 çocuktan sonra alma miktarını azalttı
Herkesin derdi birinin hasreti gibi ne değişik dünya dengesi var.. Keşke benim eşim böyle olsaydı çok isterdim..bıktım artık kılık kıyafete ayakkabıya parfüme döktüğü paraya adıyorum herşey kıvamında güzel..çoğu kadın benim eşim kadar alışveriş yapmaz heralde bunlardan biride benim..Babamda aynıydı halende aynı benim kaderim buymuş galiba babamın kullandığı cild bakım kremlerini giydiği markaları henüz ben bilmiyorum..modadan bi hbrim 2 parfümüm 1 gece 1 gündüz kremim 2 yazlık 2 kışlık ayakkabım var annem de benim gibi bizim evin erkeklerinden bize fırsat düşmüyor..ev alışverişi de aynı şekilde 1 kilo al dersin adam marketi toplar getirirSelam hanımlar
Eşim kendine pek bakmıyor yani şöyle diyim kendine çorap bile almaz her şeyini ben alırım. Zorla aldırırım pantolon gömlek vs. Ayakkabı aldıramadım ama 6 aydır. Eşi böyle olan var mı? Bende bi yere kadar yetişebiliyorum.nasıl değiştirebilirim..
( neden olarakta ufak sağlık problemleri var ondan dolayı almak istemiyormuş. Birde evv almayı düşünüyoruzz. Para harcamak istemiyormuş. Ama İnan’ın maaşı çok çok iyi. Bu kadarda olmaz çok rahatsızım bu konuda.sadece 1 tane ayakkabısı var o da yıpranmış
Eşim de çok kıyafet alırdı ve dediğiniz gibi marka. Öyle herşeyi giymez hala da öyledir. Çocuklardan sonra biraz daha dikkat ediyor, her gördüğünü almıyor.Valla benimki de tam tersi ortası yok herhalde bunların.. bir kaç yıl önce bir anda kilo aldığı için küçük kıyafetlerini vereyim diye ayırdım İnanın etiketli montları kabanları verdim. Hatta bir gün arabada bir şey unutmuşum indim baktım bagajda görmediğim mont var büyük bir markanın. İki tane alacağım demişti uygun fiyatlı farklı renk diye üçüncüyü almış kızarım diye söylememiş. Hala da ayni geçen hafta her gün farklı gömlek gördüm üstünde önceden almıştım diyor. İşin ilginç yanı şu; 3 yıldır evden çalışıyor ayda bir filan toplantısı oluyor ancak. Kendine bakmayı çok sever. Evdeki kozmetik dolabının çoğu onun kremleri losyonları ile dolu. Ben saçımı taramaya üşenip bir ar kuyruğu yaparım o markete gitse yarım saat saç tarar spreyler vs. Herkesin ayrı telden derdi..
Valla kapıda hazır onu beklemekten sıkıldım 12 senedir. Kızımız var ağız tadıyla bir şey alamadım çünkü ben daha mağazaya gitmeden alır şu an 9 yaşında 12-13 yaş Nike Adidas ayakkabıları var indirimden(!) alınmış. Eve daha su bardağı alamadım sabah bardaklarımı değiştirsek derim öğlen hop üç takım bardakla gelir. Ben de mağaza gezmek gönlüme göre almak isterim fırsat kalmıyor ki.. ha bu arada yemeğe içmeğe verdiği paraya da acır bu kadar alışveriş delisi olmasına rağmen. Sağolsun dışarı çıkarız sık sık ama kişi başı 50 tl yi geçsin bu kadar olur mu filan der. Aldığı montların ayakkabıların hele şu marka saatlerin fiyatları ile bir küçük daire alınırdı İnan’ın. Benim düğündne kalan üç bilezik bir iki kelepçe küpe vb var. Onun her sene aldığı özel kutularda sakladığı en az 500euro değerinde saatleri var.. hayır küçükken de yokluk çekmemiş ama doymuyor alışverişeEşim de çok kıyafet alırdı ve dediğiniz gibi marka. Öyle herşeyi giymez hala da öyledir. Çocuklardan sonra biraz daha dikkat ediyor, her gördüğünü almıyor.
Kremler konusunda eşimle yarışırızyeni krem, pling alsam alsam ver bakayım deyip hemen dener bu durumdan memnunum açıkçası, kendine dikkat etmesi hoşuma gidiyor ama kıyafet konusunda sinir oluyordum fazlasıyla.
Bizde de tam tersi ben alışveriş yapmamsevmiyorum dolaşıp deneyip giy çıkar yapmayı zulüm Gibi geliyor. Eşim de tam tersi bayılır alış verişe saatlerce avm de gezip üşenmeden giyer çıkarır saatlerce internetten kıyafet ayakkabı araştırır ve üşenmez. Bana diye çıkar ona bi şeyler alır döneriz bana sen cimrisin üstüne başına bi şey almıyorsun diyor ama cidden nefret ediyorum dükkan dükkan gezip kıyafet denemekten. İnternetten alınca da genelde iade ediyorum. Beğenemiyorum. Şu sıralar hamileliği ve kilo almayı bahane ediyorum
Valla benimki de tam tersi ortası yok herhalde bunların.. bir kaç yıl önce bir anda kilo aldığı için küçük kıyafetlerini vereyim diye ayırdım İnanın etiketli montları kabanları verdim. Hatta bir gün arabada bir şey unutmuşum indim baktım bagajda görmediğim mont var büyük bir markanın. İki tane alacağım demişti uygun fiyatlı farklı renk diye üçüncüyü almış kızarım diye söylememiş. Hala da ayni geçen hafta her gün farklı gömlek gördüm üstünde önceden almıştım diyor. İşin ilginç yanı şu; 3 yıldır evden çalışıyor ayda bir filan toplantısı oluyor ancak. Kendine bakmayı çok sever. Evdeki kozmetik dolabının çoğu onun kremleri losyonları ile dolu. Ben saçımı taramaya üşenip bir ar kuyruğu yaparım o markete gitse yarım saat saç tarar spreyler vs. Herkesin ayrı telden derdi..
Yaa cok tatlısınız, gulerek okudum yorumlariniziEşim de çok kıyafet alırdı ve dediğiniz gibi marka. Öyle herşeyi giymez hala da öyledir. Çocuklardan sonra biraz daha dikkat ediyor, her gördüğünü almıyor.
Kremler konusunda eşimle yarışırızyeni krem, pling aalsam ver bakayım deyip hemen dener bu durumdan memnunum açıkçası, kendine dikkat etmesi hoşuma gidiyor ama kıyafet konusunda sinir oluyordum fazlasıyla.
Sizin almak istediğinizi şeylere müdahale ettirmeyin, mesela sık oluyorsa size sormadan alması geri verin, belki vazgeçer bu durumdan.Valla kapıda hazır onu beklemekten sıkıldım 12 senedir. Kızımız var ağız tadıyla bir şey alamadım çünkü ben daha mağazaya gitmeden alır şu an 9 yaşında 12-13 yaş Nike Adidas ayakkabıları var indirimden(!) alınmış. Eve daha su bardağı alamadım sabah bardaklarımı değiştirsek derim öğlen hop üç takım bardakla gelir. Ben de mağaza gezmek gönlüme göre almak isterim fırsat kalmıyor ki.. ha bu arada yemeğe içmeğe verdiği paraya da acır bu kadar alışveriş delisi olmasına rağmen. Sağolsun dışarı çıkarız sık sık ama kişi başı 50 tl yi geçsin bu kadar olur mu filan der. Aldığı montların ayakkabıların hele şu marka saatlerin fiyatları ile bir küçük daire alınırdı İnan’ın. Benim düğündne kalan üç bilezik bir iki kelepçe küpe vb var. Onun her sene aldığı özel kutularda sakladığı en az 500euro değerinde saatleri var.. hayır küçükken de yokluk çekmemiş ama doymuyor alışverişe
Selam hanımlar
Eşim kendine pek bakmıyor yani şöyle diyim kendine çorap bile almaz her şeyini ben alırım. Zorla aldırırım pantolon gömlek vs. Ayakkabı aldıramadım ama 6 aydır. Eşi böyle olan var mı? Bende bi yere kadar yetişebiliyorum.nasıl değiştirebilirim..
( neden olarakta ufak sağlık problemleri var ondan dolayı almak istemiyormuş. Birde evv almayı düşünüyoruzz. Para harcamak istemiyormuş. Ama İnan’ın maaşı çok çok iyi. Bu kadarda olmaz çok rahatsızım bu konuda.sadece 1 tane ayakkabısı var o da yıpranmış
Ay o zaman söylenir ne nankörlüğüm kalır ne bişey.. birikim de güzel yapar sağolsun ama sağlam harcıyorSizin almak istediğinizi şeylere müdahale ettirmeyin, mesela sık oluyorsa size sormadan alması geri verin, belki vazgeçer bu durumdan.
Ben biraz birikim kısmın da hassasım aylık belirlediğimiz bir miktar var onu ayırınca gerisine karışmıyorum. Çünkü huzursuzluk oluyor aramızda sürekli harcama muhabbeti dönünce.
10 bin lira aldığı iş yerinde giyimi kuşamı da özenli olması gerekmez mi10 bin lira alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?