Bakmaz ki o sana !!!

Olma ihtimali var midir ya. Benim neyime mi ?
Bugun ablama gosterdim,ilk tepki: bakmaz ki o sana.
Resmen yikildim.

Bakmaz mi ya? Her sey fizik mi ?
Minnacik da olsa ihtimal yok mudur?
Ben kendimi kaptirmayayim mi

Kk hatunlari ne dersiniz

Bilmem ki ne desem. Erkegine bagli. Kasli derken gercekten baklavasi var mi. Bir biscolata mi mesela. Gozunde buyutuyor olmayasin.

Fazla kapilma ama kapiyi da acik birak. O isterse o kapidan girer zaten.

Ayy ayy cok tesekkur ederimm.
Karatay nasil yapayim ahh vejetaryenim bi de :) hem sebze meyve yiyip hem sisman olan tek insan olabilirim su dunyada

Karatay da meyve yok.

9 yaşındayken mahallenin yakışıklı veledine aşık olmuştum. Fingirdek nazlı ile asüfte tuba da dört dönüyorlar etrafında. Diyorum kendi kendime bu bana bakmaz bu kızlar dururken. Velhasıl bakmadı da ahsjsjs. En son maymuna benziyorsun dedi de büyük aşkım bitti. Buradan sesleniyorum kendisine, sensin maymun!

Her platonik hikaye böyle acıklı bitmez tabi.
Umudunu yitirme kardeş, tontik olmak maymun olmaktan daha makbul neticede :)

Bilmem ki ne desem. Erkegine bagli. Kasli derken gercekten baklavasi var mi. Bir biscolata mi mesela. Gozunde buyutuyor olmayasin.

Fazla kapilma ama kapiyi da acik birak. O isterse o kapidan girer zaten.

Karatay da meyve yok.

Ay simdi bana sapik diyebilirsiniz.
Biceps triceps gordum
Baklavalar nasip olmadi.
Tovbeeeee.
Fazla kapilmayayim mi cok acil kilo vermem lazim

Amaaan sanki herkes victoria secret. Kilonuz çoksa kendi sağlığınız için spora yazılabilirsiniz ama bi erkek için yapmayın bunu. Ve sizi her halinizle beğenen bi erkekle beraber olun kimse için değişilmez amaaaa sağlığınız ve kendinizi daha iyi hissetmek için kilo vermenizi öneririm tabiki

Acaba bakmaz gibi bir hisse kapılınca gerçekten bakmıyorlar mı
Ben de bunu merak ediyorum

Bakar ya niye bakmasın, spor salonuna gidiyor mu onu sor, beraber gidin, fit olmak istiyorum senin gibi de, bana akıl ver de, dipçik gibisin maşallah de Feristah'a bağla

Bademcicegi

Senin gibi olmak istiyorum diyecegime senin olmak istiyorum derim tovbe
Cocuk hayatinin sokunu yasar

Ben onla spora gidersem ben rezil ben iptal. Ben daha popomu kaldirana kadar o dumbellari indirir kaldirir,kendimi onunla sporda dusunemiyorum

Ölsem kendimden kısa adamla olmaz derdim; eşim tanıştiğimizda benden biraz uzundu bendeki uzama hormonu nasıl gayretliyse şuan adamı kolumun altına alıp gezebilirim
Demem o ki kısmet bu işler, fizik filan düşünüp kapatma kendini.

Ya ne kadar mutlu ettin beni.
Kismet degil mi ya belki olur.

cok tatlisin.
Bence de o maymun !
Umudumu yitirmeyeyim tontigim diye asik da olmayayim mi ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…