- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Olma ihtimali var midir ya. Benim neyime mi ?
Bugun ablama gosterdim,ilk tepki: bakmaz ki o sana.
Resmen yikildim.
Bakmaz mi ya? Her sey fizik mi ?
Minnacik da olsa ihtimal yok mudur?
Ben kendimi kaptirmayayim mi
Kk hatunlari ne dersiniz
Ayy ayy cok tesekkur ederimm.
Karatay nasil yapayim ahh vejetaryenim bi de :) hem sebze meyve yiyip hem sisman olan tek insan olabilirim su dunyada
Bilmem ki ne desem. Erkegine bagli. Kasli derken gercekten baklavasi var mi. Bir biscolata mi mesela. Gozunde buyutuyor olmayasin.
Fazla kapilma ama kapiyi da acik birak. O isterse o kapidan girer zaten.
Karatay da meyve yok.
Ben 28. 28imde boyle liseli gibi oldum.ben sasiriyorum ya kendime. Lisede boyle olmamistim. O da 29. Yasi yasima huyu huyuma ama boyu boyuma degil kilosu kiloma degilllll.
Ay simdi bana sapik diyebilirsiniz.
Biceps triceps gordum
Baklavalar nasip olmadi.
Tovbeeeee.
Fazla kapilmayayim micok acik kilo vermem lazim
Kac kilosun, burada cok guzel zayiflama takimlari var. Onlardan birine gir.
70dim en son tartildigimda ama muhtemelen 75 olmusumdur.pantolonlar dar olmuyo artik. Valla ben gireyim ya her yarismayi kazanirim ben bu gazla
Bakar ya niye bakmasın, spor salonuna gidiyor mu onu sor, beraber gidin, fit olmak istiyorum senin gibi de, bana akıl ver de, dipçik gibisin maşallah deFeristah'a bağla
Nereye gidecegini biliyor musun. Yazdim bile :)
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...rismasina-katilmak-isteyenler.71509/page-1377
Buraya katilmak istedigini yaziyorsun. Onlar seni yonlendiriyor.
Acaba bakmaz gibi bir hisse kapılınca gerçekten bakmıyorlar mı
Ben de bunu merak ediyorum
Ölsem kendimden kısa adamla olmaz derdim; eşim tanıştiğimizda benden biraz uzundu bendeki uzama hormonu nasıl gayretliyse şuan adamı kolumun altına alıp gezebilirim
Demem o ki kısmet bu işler, fizik filan düşünüp kapatma kendini.
9 yaşındayken mahallenin yakışıklı veledine aşık olmuştum. Fingirdek nazlı ile asüfte tuba da dört dönüyorlar etrafında. Diyorum kendi kendime bu bana bakmaz bu kızlar dururken. Velhasıl bakmadı da ahsjsjs. En son maymuna benziyorsun dedi de büyük aşkım bitti. Buradan sesleniyorum kendisine, sensin maymun!
Her platonik hikaye böyle acıklı bitmez tabi.
Umudunu yitirme kardeş, tontik olmak maymun olmaktan daha makbul neticede :)
Ya boşver ablanı. Saldır fiona!
Kilolu mu seversin zayif mi diye sor bi önce ona göre diyete başlarsınAy simdi bana sapik diyebilirsiniz.
Biceps triceps gordum
Baklavalar nasip olmadi.
Tovbeeeee.
Fazla kapilmayayim micok acil kilo vermem lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?