- 25 Haziran 2014
- 421
- 311
- 73
İnsallah nazlihiton ' cum bende derim bir gün..Bazen acayip sanssizliklarin ustunden uzun sure gecince sanssizlik gibi gorunen seylerin cikarina oldugunu gozlemlemek paha bicilmez.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah nazlihiton ' cum bende derim bir gün..Bazen acayip sanssizliklarin ustunden uzun sure gecince sanssizlik gibi gorunen seylerin cikarina oldugunu gozlemlemek paha bicilmez.
Tatlım herserde bir hayır vardır gözüyle baksan birazda.belki seni ülkende daha güzel fırsatlar bekliyor yada yada evli değilsen hayalindeki adam burda onunla dadaha tanismadin.yapılabilecek ne vrsa sen onu yap ama olmazsada yapacak bisey yok kader kısmet diye birsel var.nasibinde yoksa bir yudum su bile icemezsin.nasibinde varsada hiç ummadığın yerden bir kapı açılır.
Yorumlarini goruyorum ve cok pozitif bi enerjin var insana gecen
Gecici bi donemdir bazen olur herseyin ust uste geldigi resmen sabrimizin sinandigi ama gecer insallah
Ne kaliciki neler geciyo allah buyuk dert vermesin hale yola girer ins.
Galibba herkesin boyle donemi oluyor bi bela geldimi sirayla pespese gelio.. hepsi aradan ciksin diemi nedir:) umarim sansin geri doner yolun acik olsun
İlla anlayan biri olması gerekmiyor ki hani şu klasik evde döküleni kastetmiştim :)
Yinede farketmez tabi:)
Onu ben de okumuştum.. bilimsel olarak da yapıcam diyerek anlatınca beyin yapma hazzını hissedermiş olsun diye daha az çaba sarf edermiş.yapacaklarını işin tamamen bitene kadar kimseye anlatma ben kötü enerjiye inanırım yapın bitirin yaptım diyin yapmadan önce ne kadar çok anlatırsanız o kadar çok olmuyor benim fikrim
Insallah canim ama ben kirpicik. :)İnsallah nazlihiton ' cum bende derim bir gün..
Ben şanssızlıktan ne yaptığımı bilmiyorum
Insallah canim ama ben kirpicik. :)
gecer.Merhabalar güzeller...
Benim bu aralar (son 1 yıldır) şansıma bişey oldu... ay hiç birşey mi yolunda gitmez... öncesinde çok çok şanslı değildim ama bu kadar da değildi yani...
Bi bahtsızlık bir şanssızlık... gökten kasnak yağsa bizimkisi dik düşer modundayım.
Mesela vize görüşmesinin olduğu gün 8 saat önce havaalanında bomba patlar red alırım.
Bir ülkeye yüksek lisansa kabul aldım oülkeyle aramızda kriz çıktı.İptal etmek durumunda kaldım.
Bir başvuru yapsam abuksabuk sebepten olmaz..
Sınava girdim 70 geçme sınavı 69,43 aldım ben şok.. telefon ettim yapıcak birşey yok dediler.
Ve daha birçok şey...
Bişey istemeye hayal etmeye korkuyorum artık..
bu bir dönem mi ?
geçer mi yaşayıp atlatan var mı Allah aşkına
Merhabalar güzeller...
Benim bu aralar (son 1 yıldır) şansıma bişey oldu... ay hiç birşey mi yolunda gitmez... öncesinde çok çok şanslı değildim ama bu kadar da değildi yani...
Bi bahtsızlık bir şanssızlık... gökten kasnak yağsa bizimkisi dik düşer modundayım.
Mesela vize görüşmesinin olduğu gün 8 saat önce havaalanında bomba patlar red alırım.
Bir ülkeye yüksek lisansa kabul aldım oülkeyle aramızda kriz çıktı.İptal etmek durumunda kaldım.
Sınava girdim 70 geçme sınavı 69,43 aldım ben şok.. telefon ettim yapıcak birşey yok dediler.
Ve daha birçok şey...
bu bir dönem mi ?
aynı ben :) birde benim ki kendi mi bildim bileli böyle :) sizin en azından sadece bir dönemdir böyleymiş .Merhabalar güzeller...
Ve daha birçok şey...
bu bir dönem mi ?