• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

baksana talihe...

Tatlım herserde bir hayır vardır gözüyle baksan birazda.belki seni ülkende daha güzel fırsatlar bekliyor yada yada evli değilsen hayalindeki adam burda onunla dadaha tanismadin.yapılabilecek ne vrsa sen onu yap ama olmazsada yapacak bisey yok kader kısmet diye birsel var.nasibinde yoksa bir yudum su bile icemezsin.nasibinde varsada hiç ummadığın yerden bir kapı açılır.

Amin insallah... açılsın o beni bekleyen kapı umutla bekliyorum:dua:

yapacaklarını işin tamamen bitene kadar kimseye anlatma ben kötü enerjiye inanırım yapın bitirin yaptım diyin yapmadan önce ne kadar çok anlatırsanız o kadar çok olmuyor benim fikrim

Yorumlarini goruyorum ve cok pozitif bi enerjin var insana gecen
Gecici bi donemdir bazen olur herseyin ust uste geldigi resmen sabrimizin sinandigi ama gecer insallah
Ne kaliciki neler geciyo allah buyuk dert vermesin hale yola girer ins.

Depresyona girmemek için neler yapıyorum bir bilseniz..
Amin sizinde güzel dilekleriniz içime mutluluk serpti.. sabırla ısrarla çabalıyorum atlatmak için.

bazı gezegenlerin gerileme hareketinden kaynaklıymış ,
Allah beterinden korusun diyorum ,bende de alası var

Galibba herkesin boyle donemi oluyor bi bela geldimi sirayla pespese gelio.. hepsi aradan ciksin diemi nedir:) umarim sansin geri doner yolun acik olsun

Amin inşallah...

Gel gör ki bende rüzgar hep sert poyraza esti
Taze çiçekli bahar ayaza kesti....

Modundan çıkmayı bekliyorum :)

İlla anlayan biri olması gerekmiyor ki hani şu klasik evde döküleni kastetmiştim :)
Yinede farketmez tabi:)

Alcam dökcem kurşunu.. o da kurşun zehirlenmesine uğramaktan korkuyorum şans bu ya... o da denk gelebilir:KK53:

yapacaklarını işin tamamen bitene kadar kimseye anlatma ben kötü enerjiye inanırım yapın bitirin yaptım diyin yapmadan önce ne kadar çok anlatırsanız o kadar çok olmuyor benim fikrim
Onu ben de okumuştum.. bilimsel olarak da yapıcam diyerek anlatınca beyin yapma hazzını hissedermiş olsun diye daha az çaba sarf edermiş.

Tabi bişeyi dillendirince nazar filanda olur derler..

Bir ailem bilir genelde planlarımı .. ama haklısınız dillendirme den icra etmek önemli:21:

Merhabalar güzeller...

Benim bu aralar (son 1 yıldır) şansıma bişey oldu... ay hiç birşey mi yolunda gitmez... öncesinde çok çok şanslı değildim ama bu kadar da değildi yani...:110:

Bi bahtsızlık bir şanssızlık... gökten kasnak yağsa bizimkisi dik düşer modundayım.:dua:

Mesela vize görüşmesinin olduğu gün 8 saat önce havaalanında bomba patlar red alırım.:duduk:

Bir ülkeye yüksek lisansa kabul aldım oülkeyle aramızda kriz çıktı.İptal etmek durumunda kaldım.:duduk:

Bir başvuru yapsam abuksabuk sebepten olmaz..:duduk:

Sınava girdim 70 geçme sınavı 69,43 aldım ben şok.. telefon ettim yapıcak birşey yok dediler.:duduk:

Ve daha birçok şey...:KK12:

Bişey istemeye hayal etmeye korkuyorum artık.. :işsiz:

bu bir dönem mi ?
geçer mi yaşayıp atlatan var mı Allah aşkına
gecer.

Merhabalar güzeller...

Benim bu aralar (son 1 yıldır) şansıma bişey oldu... ay hiç birşey mi yolunda gitmez... öncesinde çok çok şanslı değildim ama bu kadar da değildi yani...:110:

Bi bahtsızlık bir şanssızlık... gökten kasnak yağsa bizimkisi dik düşer modundayım.:dua:

Mesela vize görüşmesinin olduğu gün 8 saat önce havaalanında bomba patlar red alırım.:duduk:

Bir ülkeye yüksek lisansa kabul aldım oülkeyle aramızda kriz çıktı.İptal etmek durumunda kaldım.:duduk:

Sınava girdim 70 geçme sınavı 69,43 aldım ben şok.. telefon ettim yapıcak birşey yok dediler.:duduk:

bu bir dönem mi ?

Senin icin en hayırlısı olcak hayırlı gibi gözüken seyler hayırsiz oluyo, o yuzden dert etme arada duanı oku

Hayirlisini dilerim hep. Kime neye gore sanssizlik. Bence patlama zamani orda olmadigin icin Sanslisiniz. Aramizda sorun cikan ulke Hollanda ise orda olmadiginiz icin Sanslisiniz. Hala ulkenizde vataninizda sevdiklerinizle saglikli yasiyorsaniz En sansli sizsiniz. Sans hayata hangi kapidan baktiginla alakalidir canim. Dogru kapiyi bulursan sayet sansin da duzelir.

Ben yıllardır böyleyim. Ama özellikle bu sene hiçbir şey yolunda gitmiyor. Hani ben aradan zaman geçince ay iyi ki olmamış da diyemiyorum çünkü hiç öyle dedirten bir durum olmuyor. Varsa bi çaresi ben de merak ediyorum.

Merhabalar güzeller...

bu bir dönem mi ?
aynı ben :) birde benim ki kendi mi bildim bileli böyle :) sizin en azından sadece bir dönemdir böyleymiş .

hepimizin hayatında 69,5' luk dönemlerimiz oluyor. yani benim de şu aralar öyle oluyor benim de umarım geçiyordur.

Back
X