Baksırdan çıkan ot

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar tabikide bu konuyu ispatlayacak yaptı yapmadı diye bir delil sunamayacagımıza göre şimdilik konuyu kapattım. Zaten bu saate kadar tartıstım eşimle eski konular filan falan derken epey sacmaladım işi bosanmaya kadar götürdüm ilimizde bugün cok hırpalandık yara aldık manevi anlamda tabikide. Cok üzdük ve üzüldük inanın. Suan yorumlara dönebildim biraz kafam dağıldı güldüm tesekkür ederim. Biraz abarttım galiba ama döktüklerimi nasıl toparşayacagım bilemedim. Diğer kıyafetleri de katlandım onlardada cıktı öyle olunca biraz geri adım attım ama içimden cünkü bu kadar ortalığı ayaga kaldırdıktan sonra ona eğilmek istemedim sürdürdüm olayı. Pek iyi olmadı yarın sabah belli düzelir belkide.. Bilemiyorum hayırlısı. İyi uykular tüm değerli yorumlarınız için tesekkürler

ya ben bir türlü gözümde canlandıramadım dona yapışan otu. o yeşil başak komple mi yapışıyo yoksa tane tane mi? nikimiferihakoydum nikimiferihakoydum bi resim çekip atsana ya
Sarı kurumus böyle kılçık gibi bir ot varya sarı kurumus otlarda gezerken hep ayaklarımıza batar cıkarırız tek tek

images (87).webp

Böyle bir şey mi? Takıldım kaldım ota :kızgın:

Ders 1: boxer değil. Artık baksır. Hepimiz öyle diyoruz bak.
Ders 2: Artk baksır değil don.Hepimiz öyle diyoruz bak 😂😂
Ama don başka. O geçen gün evden başka beden çıkmıştı o ydu don. Bu baksır bildiğin
He doğruu haklısn aslında bu baksırdır yoksa don olsa duramazdı :KK53: :KK53: :KK53:
Allahım nasıl güldüm eğlendim şu an :KK70:
resmen çıvdıvıyovum:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Kocana Kıraç dan bir parça armağan ediyorum.
Kıraç-Çayır çimen geze geze
Çayır çimen geze geze oooo oooo :halay:
Çayır çimen geze geze oooo ooooo :KK14: ya bi insan ot görüp nasıl süphelenir hiç bilmem ben görsem unursamam aklima bile gelmez
Cayir çimen geze gez of
Cayir cimen geze geze of
Oldum ben bir geveze
Kizina gonul verdim
Darilma hanim teyze
Of ninem of....
Çayır çimen geze geze ooo oooo çayır çimen geze geze oy
Çayır çimen geze geze ooooooo.

bi şeyi kırk defa söylersen olurmuş hesabı, bi kişi daha yazarsa kıraç'ı forumun ortasına summon edecez ha :eğlence:

Oha daha dün konu açıldığı saatlerde Aşkı Memnuyu izlemiştim. Bihterle Behlül kosuda karsilastiklarinda sevismislerdi Nihal de tisortunde ot görünce "bunlar ne? otlarda yuvarlanmis gibisin" demisti. Nikini de feriha koymussun bunlar bir tesadüf mu 😅

Oha daha dün konu açıldığı saatlerde Aşkı Memnuyu izlemiştim. Bihterle Behlül kosuda karsilastiklarinda sevismislerdi Nihal de tisortunde ot görünce "bunlar ne? otlarda yuvarlanmis gibisin" demisti. Nikini de feriha koymussun bunlar bir tesadüf mu 😅
Ameriganınnn oyunu bunlar hep

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X