- 7 Eylül 2018
- 529
- 1.596
- 63
- Konu Sahibi nikimiferihakoydum
Madde ama bi sor nasıl maddeBu ot nasıl bir ot yahu?
Ben niye madde kullanımı gibi düşündüm.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Madde ama bi sor nasıl maddeBu ot nasıl bir ot yahu?
Ben niye madde kullanımı gibi düşündüm.![]()
Cok guldum ya. Sen cok yasa emi.kocaların donlarına bir haller oluyor
Sevim koş katil geldi![]()
Valla ot görünce aldatılmak aklıma hiç gelmezdi ki. Ot yaniMadde ama bi sor nasıl madde![]()
Ne görmen lazım allah aşkınaValla ot görünce aldatılmak aklıma hiç gelmezdi ki. Ot yani![]()
Donlari yikamadan once dna testi yaptir bundan sonra.Kocama sonuna kadar güvenirim asla yapmaz diyen kadın var mı cidden yaa.. Ben niye diyemiyorum o zamanelimde otlu don delilinden Baska bişey de yokken
Bu konudaki adam bence o donun sahibiSahi noldu o donun akıbeti bulundu mu kiminmiş![]()
İlginç bi durum ama bende olsam bi acaba derdimAslında süphelenecek bir durumum yok ama bu iki defa olunca acaba dağda bayırda birileriyle birliktemi oluyor diye içime kurt düştü. İşini söyleyemem ama kilotuna ot girecek bir işi yok elbette.
Babacık cıcıkuskocaların donlarına bir haller oluyor
Sevim koş katil geldi![]()
Ay ne bileyim? Ot görsem madde mi kullanıyorsun sen derim herhaldeNe görmen lazım allah aşkına
nerden gelir ki![]()
Bu konudaki adam bence o donun sahibi![]()
O ot başka öt haahhaha canım yaAy ne bileyim? Ot görsem madde mi kullanıyorsun sen derim herhalde![]()
Babacık cıcıkus![]()
Hahaaaaaa keşke atmasaydı çıkanı.karşılaştırma olabilirBu seferlik affet..Bir daha ki makineyi bekle ona göre yorum yazcam...
KK okuya okuya öğreneceğimO ot başka öt haahhaha canım ya❤