- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 30.999
- 798
- Konu Sahibi nikimiferihakoydum
Arabada ot var mi peki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ders 1: boxer değil. Artık baksır. Hepimiz öyle diyoruz bak.KK okuya okuya öğreneceğim![]()
Savulun boxerlar![]()
Aynen bak buda mantıklı...Hahaaaaaa keşke atmasaydı çıkanı.karşılaştırma olabilir
Aghahaha ara sıra çalışma arkadaşlarıyla kaynaşıyor..... djfjfjfjGözümde kaslı, bronz teniyle balya taşıyan bir işçi canlandı ama bilemedim
Ders 2: Artk baksır değil don.Hepimiz öyle diyoruz bakDers 1: boxer değil. Artık baksır. Hepimiz öyle diyoruz bak.
Ama don başka. O geçen gün evden başka beden çıkmıştı o ydu don. Bu baksır bildiğinDers 2: Artk baksır değil don.Hepimiz öyle diyoruz bak![]()
Aghahaha ara sıra çalışma arkadaşlarıyla kaynaşıyor..... djfjfjfj
Ama don başka. O geçen gün evden başka beden çıkmıştı o ydu don. Bu baksır bildiğin
HsahhaahahahhaahhahahaqhhahaBirden saman balyasının ipleri çözülüyor ve herrryerine dökülüveriyor. Sonra şarkımız başlıyor, tell me what can i do...
Cımbızla al ama parmak izin olmasın agqgqhhwhanahOtlari sakla. Mahkemede delil olur![]()
Don olsa ot yapışmazdı belkiHe doğruu haklısn aslında bu baksırdır yoksa don olsa duramazdı![]()
![]()
![]()
Don olsa ot yapışmazdı belki
Cımbızla al ama parmak izin olmasın agqgqhhwhanah
QgqgqghqhqqhhahabaAhahahhahahahha kahkaha attım resmenaz kalsın gülmekten öleyazdım
![]()
aQgqgqghqhqqhhahaba
çıtçıtlı poşete koycak bir de agqywhwh
Geçen gün başka bir üyenin eşi dolabında daha evvel hiç görmediği bir boxer bulmuştu. Sayfalarca o esrar perdesi aralanmaya çalışıldı. Şimdi de otlu boxer. Ne desem bilemedim. Ya kocalarda bir tuhaflık var ya da boxerlarda. Millet kafası rahat etsin diye kocasını donsuz gezdirecek artık sokaklarda. Ne boxer’mış...
Evet ama totodan kaybolan boxer konusundaki tahminler pek de iyimser olmaz sanırım...Yarın birgünde başka bi konu açılır..Sabah kocam boxerli gitti aksam boxersız geldi acaba nerde bu don? Diye