- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi nikimiferihakoydum
-
Bu kadar guveniyorsaniz bence konuyu açmaktan ziyade ona okutmanz cok yersiz olmuş. Hem daha dikkatli olur artık hem gereksiz bir millete guvensizlik gösterisi gibi bir durum. Tabii taninmiyorsunuz orasi ayri da eşiniz onlarca kadinin kendiyle dalga gecmesini okuduEvden işe işten eve gelir arkadaşlarıyla hiç dısarı cıkmaz bensiz bir yere gitmez. İşi zaten evimin dibinde. İş için dısarıda cıktıgı da kalabalık cıkarlar aracla tek cıkamaz. Yani imkansız gibi bir sey birisiyle ormanda bu haltı yemesi. İlkinde dediğim gibi olmustur diyor ikincisinde de denize gitmiştik orada baksırını değiştirirken otlara koymus ordan takılmıstır diyor. Şimdi cocuklarım coraplar dada cıktı birkaç tane ot. Evimiz otlu yerde olduğu için. Ama onun baksırında iki defa cıkınca sizede bir danışayım dedim. Takipte kalırım elbette sonrası için o okusun okumasın farketmez her türlü markajımda olacak
Sorma, kafayi kurcaliya kurcaliya, delik desik yaptim, tam unutmustum sahipsiz donu, simdi bu cikti. Bir de aksam dogru, yine yatinca bir o yana, bir bu yana aticam kendimi uykusuzluktan, otlar nasi girdi acaba dona diyeEvet ya acaba bulundumu sahibi
Ayrıca şüphem yok demedim ki yapacak olan imkansızı deler gecer yapar. Bende acaba yapmıs olabilir mi diye içime kurt düştüDemeyim demeyim dedimde yani madem bu şekilde eşinizle ilişkiniz şüpheniz yok niye böyle bı konu açtınız aşırı saçma değil mi gerçekten. Böyle biseyden insan eşinden şüphelenir mı başka bişey yokken ortada eşinizin yerinde olsam çok kırılırim bana yakıştırdigin şeye bak diye.
Vallahi öyle, donmus, otmus, bakalim daha neler cikacakKK nin donlu konuları
Eşin yorumlara ne dedi pekiTamam bunu yapıcaz tesekkürler
Hayır ben ona bu sekilde şüphelenmekte haklıyım hangi kadın olsa acaba der dedim. Hadi bir defa olsa neyse iki sefer olunca dedim. Bakıyım diğer kadınlarrada sorayım benim içimmi fesat ben kavga edecek yer mi buluyorum yoksa copu ben gibimi düşünür dedim ve beni haklı cıkarsıdınız. Cıkıyor sa donundan ot bide kırılacak mı valla napıyımBu kadar guveniyorsaniz bence konuyu açmaktan ziyade ona okutmanz cok yersiz olmuş. Hem daha dikkatli olur artık hem gereksiz bir millete guvensizlik gösterisi gibi bir durum. Tabii taninmiyorsunuz orasi ayri da eşiniz onlarca kadinin kendiyle dalga gecmesini okudu
Acıklamamamı yaptım diyor. Ben yapmadım yapmam yani nasıl böyle bişey yapabilirim ihtiyacımmı var diyor bende evet yok yapmaman lazım akıllıysan yapmazsın yapmamıssındır diyorum e tamm işte diyor. Valla öbür tarafta senden cok alacak hakkım var diyor. Bende hem suçlusun suan gözümde hem üstte cıkma diye bastırıyorum. Beni ciddiye almıyor suan kızdı kızdı sonra cocukla oyun oynuyor suan üzüldü gibi birazdaEşin yorumlara ne dedi pekitepkisinden onu biraz tanıyalım
Evet doğru olabilir.Hayır ben ona bu sekilde şüphelenmekte haklıyım hangi kadın olsa acaba der dedim. Hadi bir defa olsa neyse iki sefer olunca dedim. Bakıyım diğer kadınlarrada sorayım benim içimmi fesat ben kavga edecek yer mi buluyorum yoksa copu ben gibimi düşünür dedim ve beni haklı cıkarsıdınız. Cıkıyor sa donundan ot bide kırılacak mı valla napıyım
YaniCayır çimen içinde sevismistir o.. İşten eve saatinde gelse ne sevişmek yarım saat
hemcinsleri ultra aldatma teknikleri yaptığı için biz kadınlarda acaba mı diyoruz ne yapalımAcıklamamamı yaptım diyor. Ben yapmadım yapmam yani nasıl böyle bişey yapabilirim ihtiyacımmı var diyor bende evet yok yapmaman lazım akıllıysan yapmazsın yapmamıssındır diyorum e tamm işte diyor. Valla öbür tarafta senden cok alacak hakkım var diyor. Bende hem suçlusun suan gözümde hem üstte cıkma diye bastırıyorum. Beni ciddiye almıyor suan kızdı kızdı sonra cocukla oyun oynuyor suan üzüldü gibi birazda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?