Baksırdan çıkan ot

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evden işe işten eve gelir arkadaşlarıyla hiç dısarı cıkmaz bensiz bir yere gitmez. İşi zaten evimin dibinde. İş için dısarıda cıktıgı da kalabalık cıkarlar aracla tek cıkamaz. Yani imkansız gibi bir sey birisiyle ormanda bu haltı yemesi. İlkinde dediğim gibi olmustur diyor ikincisinde de denize gitmiştik orada baksırını değiştirirken otlara koymus ordan takılmıstır diyor. Şimdi cocuklarım coraplar dada cıktı birkaç tane ot. Evimiz otlu yerde olduğu için. Ama onun baksırında iki defa cıkınca sizede bir danışayım dedim. Takipte kalırım elbette sonrası için o okusun okumasın farketmez her türlü markajımda olacak

Demeyim demeyim dedimde yani madem bu şekilde eşinizle ilişkiniz şüpheniz yok niye böyle bı konu açtınız aşırı saçma değil mi gerçekten. Böyle biseyden insan eşinden şüphelenir mı başka bişey yokken ortada eşinizin yerinde olsam çok kırılırim bana yakıştırdigin şeye bak diye.

Oda kırıldı suan ama napalm valla ben kimseye güvenmiyorum kimse kusura bakmasın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…