- 4 Temmuz 2019
- 1.455
- 987
- 63
- 30
- Konu Sahibi nikimiferihakoydum
-
tuttum bu yorumu tam bir deneysel çalışmaBir tane bebeğinin bir tane kendinin bir de eşinin donla bu ottan makineye at 9 dk, 15 dk neyse bak bakiyim neye yapışıyor.
Tamam bunu yapıcaz tesekkürlerBir tane bebeğinin bir tane kendinin bir de eşinin donla bu ottan makineye at 9 dk, 15 dk neyse bak bakiyim neye yapışıyor.
Tamam bunu yapıcaz tesekkürler
Birde ikisi birden deneyecekmisCidden bunu denicek misiniz
tuttum bu yorumu tam bir deneysel çalışmadoğrumu söylüyor eşi çıkar ortaya
Birde ikisi birden deneyecekmis
Tamam bunu yapıcaz tesekkürler
Ben yapismaz ise adamı makineye atıp 1000 devirde sıktırmasından korkmuyor değilimAynen hadi bakalım dona ot yapışma deneyi yapmaya gidiyoruz deyip el ele tutusup giderler birazdan
Evet oda tamam yapalım diyorCidden bunu denicek misiniz
Evden işe işten eve gelir arkadaşlarıyla hiç dısarı cıkmaz bensiz bir yere gitmez. İşi zaten evimin dibinde. İş için dısarıda cıktıgı da kalabalık cıkarlar aracla tek cıkamaz. Yani imkansız gibi bir sey birisiyle ormanda bu haltı yemesi. İlkinde dediğim gibi olmustur diyor ikincisinde de denize gitmiştik orada baksırını değiştirirken otlara koymus ordan takılmıstır diyor. Şimdi cocuklarım coraplar dada cıktı birkaç tane ot. Evimiz otlu yerde olduğu için. Ama onun baksırında iki defa cıkınca sizede bir danışayım dedim. Takipte kalırım elbette sonrası için o okusun okumasın farketmez her türlü markajımda olacak
Evet ya acaba bulundumu sahibiGecen günler de bir sahipsiz Don cikmisti, kafalar soru isareti ile dolmustu, simdi de dondaki otlarla kafa kucaliyalim
Giriyor ona da ot yapısıyorBu arada cocugunun gezdiği yerde ayni ottan var mi? Misal bu da önemli. Çocuğun. O otlara giriyor mu yakin zamanda girdi mi ?
Gecen günler de bir sahipsiz Don cikmisti, kafalar soru isareti ile dolmustu, simdi de dondaki otlarla kafa kucaliyalim
Oda kırıldı suan ama napalm valla ben kimseye güvenmiyorum kimse kusura bakmasınDemeyim demeyim dedimde yani madem bu şekilde eşinizle ilişkiniz şüpheniz yok niye böyle bı konu açtınız aşırı saçma değil mi gerçekten. Böyle biseyden insan eşinden şüphelenir mı başka bişey yokken ortada eşinizin yerinde olsam çok kırılırim bana yakıştırdigin şeye bak diye.
Kocanla birlikte mı yapacaksın avabanajajajaTamam bunu yapıcaz tesekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?