- 16 Nisan 2008
- 5.336
- 14.401
- 773
- Konu Sahibi nikimiferihakoydum
Donunu otlarda indirse bile indirdiğiyle kalacağı bazı bişeyler var diye duymuştumduBu okunmuş donu giyen kişi bir daha donunu otlarda indiremeyecek büyüsü

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Donunu otlarda indirse bile indirdiğiyle kalacağı bazı bişeyler var diye duymuştumduBu okunmuş donu giyen kişi bir daha donunu otlarda indiremeyecek büyüsü
Adnan sacindaki otu alir eksik yazmisim
İyi de bu klozet çayır çimende mi nerden gelecek bu otKlozette otururken pantolon aşağı indiriliyor ya,kalktığında pantolondan donuna yapışıyor olabilir..
Hatirla sevgiliiiii o Mesut günleriiii çamlarinnn altinda upssss vallahi tuhaf durumMerhaba hanımlar iki seferdir kıyafetleri katlarken baksırıma takılmış ot buluyorum. İlkinde coraptan yada bebeğim otşara giriyor onun kıyafetlere makinede yıkanırken buna takılmıstır diye düşünmüştüm ama bu iki kez olunca şüphelenmeye başladım. O kadar camasır dan hep neden eşimin baksırında cıkıyor kafayı yicem. Bu 2. Defa cıktığında otlarda gezinirken coraba batan otlar yıkanırken coraptan cıkıp ona batıyordur onun kumaşı pamuklu batacak sekilde dikişler filan dedi. Size sorayım Baska ne olabilir ona da okutacağım
burada yazım hatası yapmışsınız. Şüphe uyandırıyor söyleyeyim.iki seferdir kıyafetleri katlarken baksırıma takılmış ot buluyorum
Herkes eşiniz ne iş yapıyor diye sormuş. Allah aşkına ne il yapsa iç çamaşırındn ot çıkabilirMerhaba hanımlar iki seferdir kıyafetleri katlarken baksırıma takılmış ot buluyorum. İlkinde coraptan yada bebeğim otşara giriyor onun kıyafetlere makinede yıkanırken buna takılmıstır diye düşünmüştüm ama bu iki kez olunca şüphelenmeye başladım. O kadar camasır dan hep neden eşimin baksırında cıkıyor kafayı yicem. Bu 2. Defa cıktığında otlarda gezinirken coraba batan otlar yıkanırken coraptan cıkıp ona batıyordur onun kumaşı pamuklu batacak sekilde dikişler filan dedi. Size sorayım Baska ne olabilir ona da okutacağım
Bizde eski esimle bir gün köydeyken...
Öldüm gülmekdenAdnan sacindaki otu alir eksik yazmisim