• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baksırdan çıkan ot

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adnan sacindaki otu alir eksik yazmisim
Screenshot_20200627-222503_YouTube.webp

Merhaba hanımlar iki seferdir kıyafetleri katlarken baksırıma takılmış ot buluyorum. İlkinde coraptan yada bebeğim otşara giriyor onun kıyafetlere makinede yıkanırken buna takılmıstır diye düşünmüştüm ama bu iki kez olunca şüphelenmeye başladım. O kadar camasır dan hep neden eşimin baksırında cıkıyor kafayı yicem. Bu 2. Defa cıktığında otlarda gezinirken coraba batan otlar yıkanırken coraptan cıkıp ona batıyordur onun kumaşı pamuklu batacak sekilde dikişler filan dedi. Size sorayım Baska ne olabilir ona da okutacağım
Hatirla sevgiliiiii o Mesut günleriiii çamlarinnn altinda upssss vallahi tuhaf durum

Baksırın içinden mi dışından mı çıkıyor katlarken görmek ayrı durum ne zaman don katlarsın yıkadıgında katlarsın e yıkamadan önce o otu görebilirsin neden katladıgında karşına çıkıyor?

çok saçma
Ayrıca eşine okutmadan ağzınla gidip diyebilirsin
En kötü ihtimal çayır çimen fantezisi vardır diyecegım ama konu inandırıcı değil

katlarken çıkıyorsa ot buyusu falandır hani biris koydu demekki başka açıklaması yok

Merhaba hanımlar iki seferdir kıyafetleri katlarken baksırıma takılmış ot buluyorum. İlkinde coraptan yada bebeğim otşara giriyor onun kıyafetlere makinede yıkanırken buna takılmıstır diye düşünmüştüm ama bu iki kez olunca şüphelenmeye başladım. O kadar camasır dan hep neden eşimin baksırında cıkıyor kafayı yicem. Bu 2. Defa cıktığında otlarda gezinirken coraba batan otlar yıkanırken coraptan cıkıp ona batıyordur onun kumaşı pamuklu batacak sekilde dikişler filan dedi. Size sorayım Baska ne olabilir ona da okutacağım
Herkes eşiniz ne iş yapıyor diye sormuş. Allah aşkına ne il yapsa iç çamaşırındn ot çıkabilir😊

Şu konuda çamaşırları silkelemeden makineye atmak ve çamaşırları karışık yıkamak bir benim mi garipsediğim bir şey acaba?
Konuyla ilgili fikrime gelince öyle aleni otlu çöplü yerde o iş nasıl olur benim aklım almadı. Kaldı ki boxera giren ot rahatsız da eder. Bence başka çamaşırdan karışmış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X