- 1 Mart 2020
- 1.179
- 5.493
- 78
- Konu Sahibi nikimiferihakoydum
Yorumları okuyup yıkılıyorum şu an.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki esi cicek fide falan satiyordur diye mi dusunduler nedir? Ya da ziraatci falan....Herkes eşiniz ne iş yapıyor diye sormuş. Allah aşkına ne il yapsa iç çamaşırındn ot çıkabilir![]()
Ya ama kaç kişi bu şarkı sözünü yazdıCayir çimen geze gez of
Cayir cimen geze geze of
Oldum ben bir geveze
Kizina gonul verdim
Darilma hanim teyze
Of ninem of....
Ve üst balkondan düşmüş olmasına asla ihtimal vermedi, hatta bir süre o mesajları görmezden geldi.Gecen de bir konu vardi. Esinin ic canasirlari arasinda baska birine ama kime ait oldugu bilinmeyen bir ic camasiri cikmisti. Esi uzerinde durmamis ama konu sahibi esi ondan bilmesin diye bu ic camasiri nereden gelmis olabilir diye konu acmisti.
Malum yaz ayı dimiAşkım ot sen gel,benim donuma bat![]()
![]()
![]()
Malum yaz ayı dimi
Yorumlar efsane yaaa![]()
Ya Varya gece gece gülmekten karnım ağrıdı
Sonunda donun sahibi bulundu mu acaba ben onu merak ettim.Ve üst balkondan düşmüş olmasına asla ihtimal vermedi, hatta bir süre o mesajları görmezden geldi.![]()
Herkes eşiniz ne iş yapıyor diye sormuş. Allah aşkına ne il yapsa iç çamaşırındn ot çıkabilir![]()
Gecen de bir konu vardi. Esinin ic canasirlari arasinda baska birine ama kime ait oldugu bilinmeyen bir ic camasiri cikmisti. Esi uzerinde durmamis ama konu sahibi esi ondan bilmesin diye bu ic camasiri nereden gelmis olabilir diye konu acmisti.
Gecen de bir konu vardi. Esinin ic canasirlari arasinda baska birine ama kime ait oldugu bilinmeyen bir ic camasiri cikmisti. Esi uzerinde durmamis ama konu sahibi esi ondan bilmesin diye bu ic camasiri nereden gelmis olabilir diye konu acmisti.
Bu kimmminn donnuu? Kvnin donuuu hiç yıkamaması bdvde konnnuuSahi noldu o donun akıbeti bulundu mu kiminmiş![]()
Yav adam da bilmesin mi donuna saplanan şeyiKocama okutacagim yazdiklarinizi demissiniz ya
Okumasiyla ne degisecek yani ot bu,dagda bayirda oturursan gelir donuna yapisir baska bir aciklamasi var mi sizce?
Ben de bilmiyorum. Ama konu sahibi balkondan gelmistir yorumlarini es gecmis.Sahi noldu o donun akıbeti bulundu mu kiminmiş![]()