2 haftada nası bı etkı olustu cnm ? :)
tam anlayamadım.içeceğimiz formülde tam olarak ne var yazarmsın tekrar?limon yağı mı yoksa biberiye yağı mı damlatacağız suya?
aynı zamanda ayçiçek yağıyla limon ve ardıç yağını da göbeyime masaj olarak sürüyorum,banyoda bütün vücudumu yosun sabunuyla sabunlayıf kabak lifiyle 5 dakikda ovuyorum
Hanımlar,kendimin de yaklaşık 2 haftadır kullandığım bir formülü sizinle paylaşmak istiyorum,sabahları aç karnına ılık suyla bal karıştırıp üzerine 2 damla limon ve biberiye yağı damlatıyorum ve aynı zamanda ayçiçek yağıyla limon ve ardıç yağını da göbeyime masaj olarak sürüyorum,banyoda bütün vücudumu yosun sabunuyla sabunlayıf kabak lifiyle 5 dakikda ovuyorum,farkı hemen göreceksiniz,tabii emin olmak isteyenler bu yağların ne işe yaradığını kendileri de araştırabilir ,ben sadece limon yağıyla ilgili olnı veriyoruma.s.
kafan karışmasın aldıklarını uygula güzelim,ben seninle dergisinde okumuştum bu yağların faydasını ama senin aldıklarını emder saraç tavsiye ediyor,mutlaka düzenli kullan farkı görmezsen ender saracı şikayet ederiz:Roflol:şaka güzelim benim 1 mutfak dolabı sırf yağlarla dolu,aklıma geldikçe de size yazıyorum:çok üzgünüm:kusuruma bakmayın:teytey:Azericim sen başka bir konuda da sürdüğün başka yağlardan bahsetmiştin. Kafam karıştı şimdi, hangisini sürcez:uhm: Ben verdiğin diğer formüldeki yağları yeni almıştım:çok üzgünüm::çok üzgünüm:.
özgecim,öncelikle hoş bulduk canımazericim yaww gecenin bu saatinden mi nedir su yağ miktarlarını uygulamanı bi daha yazsan çünkü ben çözemedim olayı :uhm:
aldığın yağlar spor öncesi etkili olanlar,ben bunu sabah uyanır uyanmaz,yağları içtikten hemen sonra yapıyorum,bunu yapmasan da olura.sbende alışkanlık oldu uyanır uyanmaz masaj yapmazsam olmuyor,1 ,2 dakika sürüyor zaten ama yürüyüşe gitmeen önce sendekilerin aynısını sürüp sarınıyorum arkadaşımyerimsenibenAzericim sen başka bir konuda da sürdüğün başka yağlardan bahsetmiştin. Kafam karıştı şimdi, hangisini sürcez:uhm: Ben verdiğin diğer formüldeki yağları yeni almıştım:çok üzgünüm::çok üzgünüm:.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?