canım faydasını gören çoktu forumda eminim yazacaklardır sana.. bende 2 ay kullandım bu kürü ilk ay aynı senin gibi adetimin bitmesine 2 gün kala 5. günden itibaren kullanmıştım 1 ay kadar sonra 2. kullandığım ay da adet olduğum günden 20. güne kadar yedim 12. gün yumurtlamama rağmen ama sonuç alamadım bu ayda kullanmak istemiyorum umarım sen faydasını görürsün..
Merhaba Kızlar,
Ben yine kk ogrendıgım bır kuru denemeye basladım fakat reglımın 8 gununde ogrendıgım ıcın 8 gunu basladım. Sımdı ben kac gun daha bu sekılde yemeye devam edeyım.
Aslında 2. gun baslyıp 12-15. gune kadar yenılıyormus galıba ama ben faydası olur belkı dıye basladım.
Fayda gorenler oldu mu? Kacıncı ayınız da hamıle kaldınız?
Cevaplarınızı bekliyorum.
canım faydasını gören çoktu forumda eminim yazacaklardır sana.. bende 2 ay kullandım bu kürü ilk ay aynı senin gibi adetimin bitmesine 2 gün kala 5. günden itibaren kullanmıştım 1 ay kadar sonra 2. kullandığım ay da adet olduğum günden 20. güne kadar yedim 12. gün yumurtlamama rağmen ama sonuç alamadım bu ayda kullanmak istemiyorum umarım sen faydasını görürsün..
canım siz doktora gittinizmi yani eşinde bir görünseydi
canım ben adetin 2. günü başladım yemeye 10. güne kadar o ay hamile kaldım :) biraz düzensiz yememe rağmen olmuştu sana bol şans canım :)
Ben geçen farklı bi rahatsızlığımdan dolayı gittim canım onda da bahsettim doktora çok derin değilde genel bi tarama yaptı horman testleri vs muayene etti bir sorun yok 1 yılı doldurun olmazsa gelin eşinle birlikte dedi bende 1-2 ay sonra gideyim diyorum bu ayda ovulasyon testi kullanmaya başladım 2 ayda böyle deneyip öyle gidicez bakalım hayırlısı :44: sizde durumlar nasıl?
Ben geçen farklı bi rahatsızlığımdan dolayı gittim canım onda da bahsettim doktora çok derin değilde genel bi tarama yaptı horman testleri vs muayene etti bir sorun yok 1 yılı doldurun olmazsa gelin eşinle birlikte dedi bende 1-2 ay sonra gideyim diyorum bu ayda ovulasyon testi kullanmaya başladım 2 ayda böyle deneyip öyle gidicez bakalım hayırlısı :44: sizde durumlar nasıl?
doktorların tipik cevabı bende 7.5 aylık evliyim 5 aydır falan deniyoruz aralık yaında gittim doktora bana daha erken 1 yıol bekleyin dedi bende dedim eğer bir sorun varsa neden 1 yıl bekleyip de zmaan kaybedeyim varsa bir sorun bulalım bu süreyi telafi edelim ozaman sonuçta doktorlar bunun için varlar dedim kadın bişi diyemedi.. bazı doktorlar insanı başından savıyorlar..
Aslında 1 yıla kadar kı kısmı normal sayıyorlar ama zaman bızım aleyhımıze ıslıyor bı sorun varsada ınsan gıtmek ıstıyor bır an once ınsallah bu ay senın ıcınde benım ıcınde hayırlısı olur ve gobusler dolar :)
Aynen baştan savdı canım zaten çok acaip bi doktordu. Bende aynını dedim dedi o zaman bana(bu cümlesi kafama yattı ama :) ) genelde kadınların sadece %45i ilk 6 ayda,%85i ilk 9 ayda, %94 ü de 1 yıl içinde gebe kalıyormuş bende 9 aya tamamlayıp öyle gidicem tekrardan düzgün bi doktora bakalım1 yıl dolmadan gelme dersede buda 1 yılllık evliyim zaten derim artık napıym
İnşaAllah İnşaAllah canım benim hayırlısıyla daha fazla bekletmesin Rabbimmm hepimizide
aynen öyle söyle canım 14 aylık evliyim 12 aydır deniyorum de gitsin :)) bende öyle dicem bakalım eşim mart ayında bir gitsin bakalım.. bir kaç doktor adıda aldım.. gerçi muayene ettiği zaman hiç bir sorunun yok dedi kist falan yok yumurtlamanda olmuş dedi ama bilemiyorum emin olmak istiyorum ve çokta sabırsız bi insanım yaa... Allah'ım boşa çıkarmasın bu umutlarımızı çabalarımızı allah olmayanlara versin..
aynen öyle söyle canım 14 aylık evliyim 12 aydır deniyorum de gitsin :)) bende öyle dicem bakalım eşim mart ayında bir gitsin bakalım.. bir kaç doktor adıda aldım.. gerçi muayene ettiği zaman hiç bir sorunun yok dedi kist falan yok yumurtlamanda olmuş dedi ama bilemiyorum emin olmak istiyorum ve çokta sabırsız bi insanım yaa... Allah'ım boşa çıkarmasın bu umutlarımızı çabalarımızı allah olmayanlara versin..
süper ilk aydan ay ınsallah benım ıcınde basarılı olur..
Gercı bende bı sabah falan unuttum ama aksam farkıyla tukettım
canım bende o karışımı denediğim ay ovul testide kullandım bende durum berbat kürtaj oldum ya 53 gün oldu hala adet görmedim artık her günüm kabus gibi geçiyo ilaç kullandım faydasıda olmadı
Merhaba Kızlar,
Ben yine kk ogrendıgım bır kuru denemeye basladım fakat reglımın 8 gununde ogrendıgım ıcın 8 gunu basladım. Sımdı ben kac gun daha bu sekılde yemeye devam edeyım.
Aslında 2. gun baslyıp 12-15. gune kadar yenılıyormus galıba ama ben faydası olur belkı dıye basladım.
Fayda gorenler oldu mu? Kacıncı ayınız da hamıle kaldınız?
Cevaplarınızı bekliyorum.
Amin canım... Hepimiz öyleyiz canım sabırsızlık hat safhada ama olması gerektıgınde olucak galıba bızım ısmarlamamızla olmuyor gıbı baksana ınsallah su kür işime yarar da bu ay olumlu bır sonuc alırım :)
inaşşallaaaaaaahhhhhhhhhhh vallahi bi fakiri sevindircem hee... hangi kürleri deniyosunuz kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?