Bal + Çöreklotu + Tarçın karıışımı ?

OZSER0801

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2013
4.279
2.927
173
Merhaba Kızlar,

Ben yine kk ogrendıgım bır kuru denemeye basladım fakat reglımın 8 gununde ogrendıgım ıcın 8 gunu basladım. Sımdı ben kac gun daha bu sekılde yemeye devam edeyım.
Aslında 2. gun baslyıp 12-15. gune kadar yenılıyormus galıba ama ben faydası olur belkı dıye basladım.

Fayda gorenler oldu mu? Kacıncı ayınız da hamıle kaldınız?
Cevaplarınızı bekliyorum.

canım faydasını gören çoktu forumda eminim yazacaklardır sana.. bende 2 ay kullandım bu kürü ilk ay aynı senin gibi adetimin bitmesine 2 gün kala 5. günden itibaren kullanmıştım 1 ay kadar sonra 2. kullandığım ay da adet olduğum günden 20. güne kadar yedim 12. gün yumurtlamama rağmen ama sonuç alamadım bu ayda kullanmak istemiyorum umarım sen faydasını görürsün..

İnşallah canım bır deneyelım dedık ama tecrubelerını paylasan henuz olmadı bır ıkı kısıden olumlu duysam ıcım rahatlardı

canım ben adetin 2. günü başladım yemeye 10. güne kadar o ay hamile kaldım :) biraz düzensiz yememe rağmen olmuştu sana bol şans canım :)

canım siz doktora gittinizmi yani eşinde bir görünseydi

canım siz doktora gittinizmi yani eşinde bir görünseydi

Ben geçen farklı bi rahatsızlığımdan dolayı gittim canım onda da bahsettim doktora çok derin değilde genel bi tarama yaptı horman testleri vs muayene etti bir sorun yok 1 yılı doldurun olmazsa gelin eşinle birlikte dedi bende 1-2 ay sonra gideyim diyorum bu ayda ovulasyon testi kullanmaya başladım 2 ayda böyle deneyip öyle gidicez bakalım hayırlısı :44: sizde durumlar nasıl?

canım ben adetin 2. günü başladım yemeye 10. güne kadar o ay hamile kaldım :) biraz düzensiz yememe rağmen olmuştu sana bol şans canım :)

süper ilk aydan ay ınsallah benım ıcınde basarılı olur..
Gercı bende bı sabah falan unuttum ama aksam farkıyla tukettım

doktorların tipik cevabı bende 7.5 aylık evliyim 5 aydır falan deniyoruz aralık yaında gittim doktora bana daha erken 1 yıol bekleyin dedi bende dedim eğer bir sorun varsa neden 1 yıl bekleyip de zmaan kaybedeyim varsa bir sorun bulalım bu süreyi telafi edelim ozaman sonuçta doktorlar bunun için varlar dedim kadın bişi diyemedi.. bazı doktorlar insanı başından savıyorlar..

Son düzenleme:

Aslında 1 yıla kadar kı kısmı normal sayıyorlar ama zaman bızım aleyhımıze ıslıyor bı sorun varsada ınsan gıtmek ıstıyor bır an once ınsallah bu ay senın ıcınde benım ıcınde hayırlısı olur ve gobusler dolar :)

Aynen baştan savdı canım zaten çok acaip bi doktordu. Bende aynını dedim dedi o zaman bana(bu cümlesi kafama yattı ama :) ) genelde kadınların sadece %45i ilk 6 ayda,%85i ilk 9 ayda, %94 ü de 1 yıl içinde gebe kalıyormuş bende 9 aya tamamlayıp öyle gidicem tekrardan düzgün bi doktora bakalım 1 yıl dolmadan gelme dersede buda 1 yılllık evliyim zaten derim artık napıym

İnşaAllah İnşaAllah canım benim hayırlısıyla daha fazla bekletmesin Rabbimmm hepimizide

aynen öyle söyle canım 14 aylık evliyim 12 aydır deniyorum de gitsin :)) bende öyle dicem bakalım eşim mart ayında bir gitsin bakalım.. bir kaç doktor adıda aldım.. gerçi muayene ettiği zaman hiç bir sorunun yok dedi kist falan yok yumurtlamanda olmuş dedi ama bilemiyorum emin olmak istiyorum ve çokta sabırsız bi insanım yaa... Allah'ım boşa çıkarmasın bu umutlarımızı çabalarımızı allah olmayanlara versin..

Amin amin boşa çıkarmaz İnşaAllah canım yüksek ihtimal çoğumuzun stesten olmuyo zaten bi sorun yoksa bile :26:
İnşaAllah tez zamanda bizlerde bu smili kullanır hamileyimmmm diye açarız konumuzu Allah'ım nolur daha fazla bekletme bizleri kucağımızı boş bırakma

Amin canım... Hepimiz öyleyiz canım sabırsızlık hat safhada ama olması gerektıgınde olucak galıba bızım ısmarlamamızla olmuyor gıbı baksana ınsallah su kür işime yarar da bu ay olumlu bır sonuc alırım :)

canım bende o karışımı denediğim ay ovul testide kullandım bende durum berbat kürtaj oldum ya 53 gün oldu hala adet görmedim artık her günüm kabus gibi geçiyo ilaç kullandım faydasıda olmadı

süper ilk aydan ay ınsallah benım ıcınde basarılı olur..
Gercı bende bı sabah falan unuttum ama aksam farkıyla tukettım

o önemli değil yanlız inanılmaz akıntı yapıyo kullanmaya başladığının sanırım 6. günü olması lazım o akıntı oluyosa yumoşlar büyüyor demek yumoşlar diyorum çünkom 1 den fazla yumurta oluyo :) hakkında hayırlısı

canım bende o karışımı denediğim ay ovul testide kullandım bende durum berbat kürtaj oldum ya 53 gün oldu hala adet görmedim artık her günüm kabus gibi geçiyo ilaç kullandım faydasıda olmadı

canım yaa çok geçmiş olsun inşaAllah şu adet sorunun geçerde tez zamanda yeniden bu defa sorunsuz bi hamiş olursun üzme kendini

selam bende yumurta tembelliği vardı bu karışımı yaptım 4 5 ay yaptığım ilk aydan itibaren hormonları normal seviyilerine gelmişti ben şu an hamileyim.kürü 13 . 14.gün bırakmanız gerikyr cünkü cörek otu düşüklre sebep olabiliyrmuş.ben bazı aylar 6,7 günler de yemeeye başladıydm.ilk aydan hemen hamile kalmayı ümid etmeyin cünkü haayalkırıklğına ugrayblrsnz.ilk aydan hamile kalanlarda var 5 6 ay sonra hamile kalanlarda var tez zamanda bebiişnize sağlıkla kavuşmanız dileğiyle yüce rabbim yar ve yardımcınızolsun

inaşşallaaaaaaahhhhhhhhhhh vallahi bi fakiri sevindircem hee... hangi kürleri deniyosunuz kızlarrr

arkadaşlar yaşlarınız kaç bilmiyorum ama kontroller önemli kendiniz kontrollerinizi yaptırdıktan sonra bişey yokmuş diye devam etmeyin muhakkak eşlerinizde test versin zaman uçup gidiyor biz öğreneli 6ay oldu daha yeni ilaç verdiler eşime 3ay sonra gelin dediler bir test zaten 1ayda çıkıyor sakın ihmal etmeyin 1yıldır deniyoruz deyin inşallah sıkıntınız yoktur ama kontrol ettirmekte fayda var çünkü bu durum grip ilacı gibi 15-20günde çözülmüyor zorlu bir süreç umutlarınızı kırmak istemem aslaaa ama zaman kaybetmeyin
bu karışıma gelince 13.14.günlerde yemeyi bırakmanız gerekiyor çünkü çörek otu düşüğe sebep olabiliyor ne olur ne olmaz siz önleminizi alında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…