Amin amin boşa çıkarmaz İnşaAllah canımyüksek ihtimal çoğumuzun stesten olmuyo zaten bi sorun yoksa bile :26:
İnşaAllah tez zamanda bizlerdebu smili kullanır hamileyimmmm diye açarız konumuzu Allah'ım nolur daha fazla bekletme bizleri kucağımızı boş bırakma
özel mesaj atamıyorum sana alyacımmm ama evet ankaradayım bende
arkadaşlar yaşlarınız kaç bilmiyorum ama kontroller önemli kendiniz kontrollerinizi yaptırdıktan sonra bişey yokmuş diye devam etmeyin muhakkak eşlerinizde test versin zaman uçup gidiyor biz öğreneli 6ay oldu daha yeni ilaç verdiler eşime 3ay sonra gelin dediler bir test zaten 1ayda çıkıyor sakın ihmal etmeyin 1yıldır deniyoruz deyin inşallah sıkıntınız yoktur ama kontrol ettirmekte fayda var çünkü bu durum grip ilacı gibi 15-20günde çözülmüyor zorlu bir süreç umutlarınızı kırmak istemem aslaaa ama zaman kaybetmeyin
bu karışıma gelince 13.14.günlerde yemeyi bırakmanız gerekiyor çünkü çörek otu düşüğe sebep olabiliyor ne olur ne olmaz siz önleminizi alında
hmm anladım canım
nerede oturuyorsun sen ben lokman hekim hastanesine gidiyorum etlikte elif hanım var.. bir kerede sincana gittim gülnur hanım varr... 4 doktora gittim bu ikisinden memnun kaldım..
Slm arkadaslar ben daha öncede bu karışımla ilgili yazıları burada okudum hatta yazdım ama Cvp veren olmadı ben bu karışımı neredeyse 10 gündür yapıyorum adetim hep düzensiz kucuk miyomlarim var doktor bekleyin sorun yok diyor bende 2 yıldır bekliyorum artık dayanamayip her yolu denedim hem çörek otu hemde incir kuru yapıyorum uç gun günde üçlere maydonozlu süt buharına oturdum artık ne duysam yapar oldum burada çörek otu düşüğe neden oluyo yazmışsınız acaba artık yapmiyimmi o karışımı normalde reglime 1 hafta var ama belli olmuyo iste ya bu karışımla hamile kalan varmı artık bıktım bi umut tek istediğim daha once deneyen varmı ne olur cok çaresizim deliricem tek istegim anne olmak.
Canım benım bugun 15. gunum dun aksam son kez yedım rıske atmaya gerek yok ıcerde tutumaya calısan bır yavrumuz varsa yanlıs bılgımız ıle onuda kaybetmeyelım dıe
bence sende brıak ıns hamılesındır ama degılsende bence adetının 2.gunuyenıden baslayıp en fazla 13 14 e kadar tuket derım
Rabbım bır an once kucaklarımıza hayırlısıyla evlatlarımızı versın amınn
Merhaba Kızlar,
Ben yine kk ogrendıgım bır kuru denemeye basladım fakat reglımın 8 gununde ogrendıgım ıcın 8 gunu basladım. Sımdı ben kac gun daha bu sekılde yemeye devam edeyım.
Aslında 2. gun baslyıp 12-15. gune kadar yenılıyormus galıba ama ben faydası olur belkı dıye basladım.
Fayda gorenler oldu mu? Kacıncı ayınız da hamıle kaldınız?
Cevaplarınızı bekliyorum.
Bende bu ay yaptim bu kuru.5 6 gun anca yedim.bol bol da sabahlari ac karna incir yedim. Dun hamile oldugumu ogrendim.rabbim butun isteyenlere nasip etsin.
. İnsallah Canim benim mideme dokundu hemde adetime uç gun kaldı onun icin bıraktım bakalım hayırlısı bu ay olmazsa bi dahaki ay yine deniycemarkadarlar bende araniza yeni katildim.adetimin 2ci gunuden beri bu karisimi yapiyorum bugun 5ci gun.insallah hayirlisiyla hamile kalirim.
Ah Canim gözün aydin tam zamaninda Rabbim kucağına almayıda nasibeder insallah:))
Bisey sorucam acaba bu karışım mide ağrısıı yaptimi sende benim inanılmaz midem ağrıyo yanıyor Canim aynısı oluyormu cok sislik ve ağrı var yazarsan sevinirim şimdiden Sagol
İnsallah Canim Allah razı olsun tam yazmiyo herkes yazmış ama yan etkisi varmı yazmamış senin sorunun ne Rabbim sanada nasibetsin guzel haberlerini alırım insallah takip edicem haberini bekliyorum:)
Bende bu ay yaptim bu kuru.5 6 gun anca yedim.bol bol da sabahlari ac karna incir yedim. Dun hamile oldugumu ogrendim.rabbim butun isteyenlere nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?