Bal + Çöreklotu + Tarçın karıışımı ?

arkadarlar bende araniza yeni katildim.adetimin 2ci gunuden beri bu karisimi yapiyorum bugun 5ci gun.insallah hayirlisiyla hamile kalirim.

Hos geldın canım
Afıyet olsun yarasın ınsallah.. Bebeklerımıze kavusmak ıcın bır vesıle olur ınsallah
Bende sabırsızlıkla Batın gelmemesını bekliyorum .
Amin insallah canım

. İnsallah Canim benim mideme dokundu hemde adetime uç gun kaldı onun icin bıraktım bakalım hayırlısı bu ay olmazsa bi dahaki ay yine deniycem

Canım zaten en fazla 13 14. gune kadar yıyoruz. yumurtlama olduktan sonra yemıyoruz sanırım sen daha uzun yemısın ınsallah bu ay hamılesındır ama degılsende bır daha aya 2.gun basla 12. gun bırak olur mu?

Merhaba arkadaslar

Bu karışımı nasıl hazırlıyorsunuz bende denemek istiyorum bu ayda bende 6 aydır uğrasıyorum bebiş için..
Bilen yapan arkadaslar tarifini verebilirseniz cok sevinirim..
Allah hepimizin kucagını boş bırakmasın...
Teşekkürler

Merhaba canım,
Bu karısımı su sekılde hazırladım bır kaba bıraz bal bıraz tarcın ve ögütülmüş çörekotunu karıstırdım ve reglın2. gunu baslanıp 12. gunune kadar yenılıyormus sabah kalkınca aksam yatarken bırer tatlı kasıgı kadar
ınsallah sanada ısık olur bende sabırsızlıkla gunumu beklıyorum ögrenmek ıcın ama cok cok cok fazla basarılı olan anne adayı dınledım

Canim tesekkur ederim.insallah sende bu ay bu mujdeli haberi alirsin.

İnşallah canım.
Bir sey sorabılırmıyım sımdı benım sat 23 ocak bat da22 subat olması lazım
Benım yumurtlama haftam 2-8 subat arası ıdı sımdı bıttı yanı ama bende hala agrılar devam edıor acaba cok fazla yumurta olusturdugundan mı dıye dusunuyorum acaba sendede olmusmuydu yumurtlama agrıların devam ettımıydı?

merhaba,
benimde 21 ocaktı sat 31-4 şubat arasıydı yumurtlama benimde hala ağrılarım oluyo kasıklarımda belimde ağrı var ya hamileyim ya baya büyük yumurtladım

bugün progesteron tahlili verdim sonucu bekliyorum, ona göre yorumlarız artık... ama artık eminim bu baltarçınçörek otu en az bir klomen ilacı kadar etkili.. çünkü o ilacı kullandığım ay yaşadıklarımı yaşıyorum..

ayyy çok teşekkür ederim cnm cvp verdiğin için:))
benim regli günüme 3 gün var bu ay hiç bir belirtim yok hamilelik adına ( bende bu ay bu kürü denemeye karar verdim inşallah faydasını görürüz...
Senin kaç gün var cnm regline inş. güzel haberi alırsın bu ay cnm

kızlar sonucum geldi.. progesteron 8,12 bu ay yapmıştım bal tarçın çörek otu karışımını sonuç beni mutlu etti.

Çünküüü benim bişey yapmadığım ay progesteronum 3,7 çıkmıştı..

inşallah hamile de kalabilmişimdir.. ovulasyon testide yapmıştım.. allahım inşallah hayırlısıyla nasip etmiştir.

canım 21 -22 subat olmam lazım kı ınsallah olmam
ınsallah cok ıstıyorum artık bır bebegım olmasını rabbım dualarımızı kabul eder ınsallah
Belkıde hamılesındır canım ama degılssen kesın dene cok memnun kısı var

Insallah canım sansını epey artırmıs oldun artık gerısı rabbımın takdırı
Nerede nasıl olcturuyorsun progesteronunu?

Insallah canım sansını epey artırmıs oldun artık gerısı rabbımın takdırı
Nerede nasıl olcturuyorsun progesteronunu?

ben zaten kanuni sultan süleyman hastanesi infetilite bölümü hastasıyım canım.. onlar istiyolar bende gidip 21.veya 22. günümde kan veriyorum..

bakalım şans artmış belim ağrıyo hala ... bundan sonrası allahın takdiri ilahisi...

Biz aynı batları bekliyoruz sanırım 21 -22 şubat demi?
İnşallah tutmustur benımde agrılarım ara ara oluyor

Biz aynı batları bekliyoruz sanırım 21 -22 şubat demi?
İnşallah tutmustur benımde agrılarım ara ara oluyor

canım inşallah iki gündür belim kopcak gibi... 21 ocakta adet oldum ama 18-19 gibi gelme(me)si lazım :)

ben bide ovulasyon testi kullandım bu ay doğru zamanları yakaladıysak inşallah olmuştur die umud ediorum .. bu sabah dayanamadım test yaptım negatifti tabikide :)) ama evde test olunca dayanamıo insan

evet cnm daha cok erken hakıkaten gecınce bıle cıkmayanlar oldugunu dusununce
sıkma canını sabırla bekleyelım :)

kizlar bende araniza yeni katilanlardanim.sat tarihim 4 subat adetimin 2ci gununden beri corek otu bal tarcini yapiyorum.ve 6ci gunumdede sogan kurune basladim ama sabah aksam icemiyorum sadece aksamdan aksama icebiliyorum.allahim hepimizin yardimcisi olsun.herseyin hayirlisi allahtan.

Hoşgeldin canım bildigim kadarı ıle sogan kuru hamıle kalmayı degıl kıst ıcın ve ıltıhap ıcın ıyı gelıyor
eger ole bır sorunun yok ıse bence ıncır kuru ıle destekle oyle yapanlar duydum cunku

Bende yeni gittim doktora pco var bende cok buyuk kistler değil dedi doktor ama yumurtamı tembellestiriyo yine adetim gecikti tam bir gun vardı reglime doktora gittiğimde daha gelişmiş özel bi merkeze gönderdi ama 2 ay sonra randevu esime 3 sekilde spermogram verdi valla bana hic birsey demedi sinir oldum yada ne yapicam bilmiyorum hamilelik olsa görurdu dımı yine adet gecikti icimde umut var ama aylar geciyo bisey olmuyo bende üzülüyorum yasım eşimden buyuk o daha az umursuyo yada bana bellietmiyo ya bi daha ki ay tam dediğiniz gibi yapicam bu karışımı en iyisi insallah olur benimle aynı zamanda evlenen herkesin bebeği oldu ne zor anlatamam cevremdeki herkesin mutluluğu güzelde ben aynaya bakınca icim aciyo ((

Canim ben 7 ay soğan kuru yaptım ama pco var bende pekte ise yaramadı bıraktım yine adet düzensizliği bebek icin incir kuru diyorlar daha iyiymis ben bu ay yaptım bakalım insallah adetim gecikti bisey varmı bilmiyorum hayırlısı insallah sana faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…