kırmızılar biraz önce teşrif ettiler canım,adetten önce bahsettiğim sancı da geldi gelmez olasıca :))
öğlden sonra dr a gidicem 3.aşılama için start vericez,bu aşılamamda dr ilaçlarımı değiştiricekti gonal f yazdıcak umarım bu ay yüzüm güler...
sende dikkat et kendine artık bulantıların felan başlar,yürüyüşe çık biraz ama fazla yormadan kendini..
bu arda yardımcı olduğun için teşekkür ederim canım..
meraba ne zamandan beri yoktum şehir dışındaydım,şimdi okudum yazılarını hakkımızda hayırlısı olsun canım.buğün son iğnemi yaptım göbekten gonal f 75 ml kullanıyodum 6 gün kullandım yarında kontrolüm var yumoşlara bakılıcak dua et lütfen....
Merhaba Kızlar,
Ben yine kk ogrendıgım bır kuru denemeye basladım fakat reglımın 8 gununde ogrendıgım ıcın 8 gunu basladım. Sımdı ben kac gun daha bu sekılde yemeye devam edeyım.
Aslında 2. gun baslyıp 12-15. gune kadar yenılıyormus galıba ama ben faydası olur belkı dıye basladım.
Fayda gorenler oldu mu? Kacıncı ayınız da hamıle kaldınız?
Cevaplarınızı bekliyorum.
merhaba arkadaşım. öncelikle bebeğin hayırlı olsun diyeyim. bende yumurta tembelliği var ve geçen ay klomen +çatlatma iğnesi kullanıp aşılama yapıldı ama olmadı. burda kürü görünce denemek istedim ve adetimin ikinci günü kullanmaya başladım. her ay 8 gün süren adetim bu ay 4 gün sürdü. adetten sonra biraz beyaz akıntım oldu ve normalde akıntısı olan biri değilim. dün doktora gittim ve doktor rahmin temiz görünüyor kist yok dedi. akşam eve geldiğimde çok az kanamam olduğunu gördüm ve sabah tekrar adet oldum. en son adetim 18 mart yani bugün daha 11. günüm, bu kürü kullanıp benim gibi olan var mı. bu kadar erken adet görmem beni çok şaşırttı çünkü adetim her ay düzenli olur. ben yumurtlamayı beklerken kanamam oldu. bu konuda bildiğin birşey varsa paylaşabilir misin.
merhaba sanada :)
acıkcası ben kur ıle ılgılı bu kadar sık regl kanaması yaptıgını duymadım bendede bole bır etkı olmadı ama belkı sana yaramamıstır belkdıe baska bırseydendır emın olamıyorum canım belkı bılenler vardır ama
canım bu kür bünyeden bünyeye değişiyo bende geçen ay yaptım normalde 26-27 günde bir olurum yaptığım ay 28.güne geldi yani 3 gün adetimi geçiktirdi,bazılarının adet kanaması kesiliyo bunlarıda okumuştum emin ol korkulucak bi durum değil hatta birkaç kişide okumuştum bat tan önce gelen adet kanaması diğer ay hamile kalan çok fazla inşallah sende de böle bişey olur.
içini ferah tut...
merhaba arkadaşım. öncelikle bebeğin hayırlı olsun diyeyim. bende yumurta tembelliği var ve geçen ay klomen +çatlatma iğnesi kullanıp aşılama yapıldı ama olmadı. burda kürü görünce denemek istedim ve adetimin ikinci günü kullanmaya başladım. her ay 8 gün süren adetim bu ay 4 gün sürdü. adetten sonra biraz beyaz akıntım oldu ve normalde akıntısı olan biri değilim. dün doktora gittim ve doktor rahmin temiz görünüyor kist yok dedi. akşam eve geldiğimde çok az kanamam olduğunu gördüm ve sabah tekrar adet oldum. en son adetim 18 mart yani bugün daha 11. günüm, bu kürü kullanıp benim gibi olan var mı. bu kadar erken adet görmem beni çok şaşırttı çünkü adetim her ay düzenli olur. ben yumurtlamayı beklerken kanamam oldu. bu konuda bildiğin birşey varsa paylaşabilir misin.
canım Allah bağışlarsa benim 7 yaşında oğlum var. benden çok o istiyor. bütün arkadaşlarımın kardeşi var sadece benim kardeşim yok diyerek ağlıyor. oğlum yalnız kalmasın kardeş duygusunu yaşasın istiyorum. parkta oynuyor, ağlayarak eve geliyor herkes kardeşiyle oynuyor ben yalnız kalıyorum diyor.rabbim hiçbirimizi fazla bekletmesin inşallah.
şuan tekrar mı başladın bu küre?kaç yaşındasın,kaç yıllık evlisin ve sorunun neydi?
bende de ilk defa böyle birşey oldu belki de aldığım ilaçlardan kaynaklandı bilmiyorum. inşallah şifa olacak buna inanıyorum.cnm merhaba...bnde bu karışıma başladım,bu ay adetimin 2.günü bgnde 12.günü yani 10 gündür kullanıyom,cnm bu kürün pek etkisi olucanı sanmıyom mesela bu ay bnmde adetim erken geldi 3 gün kadar ve bi tuhaftı,erken bitti tam bitti derken kahve lekeler geldi oda 3 gün sürdü,adetimin 2.günübaşlamıştım daha önceden olsaydı bnde yan etkisi diye düşünürdüm ama deildir heralde dr a yeni gitmişin sanırım,belki bünyen yapmıştır bnde yarın gidicem bklım ne dicek dr....
canım Allah bağışlarsa benim 7 yaşında oğlum var. benden çok o istiyor. bütün arkadaşlarımın kardeşi var sadece benim kardeşim yok diyerek ağlıyor. oğlum yalnız kalmasın kardeş duygusunu yaşasın istiyorum. parkta oynuyor, ağlayarak eve geliyor herkes kardeşiyle oynuyor ben yalnız kalıyorum diyor.
küre adetimin ikinci günü başladım ve yarın son olacak. kanamam olmasına rağmen sonlandırmadım. bende yumurta tembelliği var yumurta oluşmuyor ancak ilaçla büyüyor ve arkasından çatlatma iğnesi oluyorum. eşimde de sperm hızı ve morfoloji bozukluğu var. 5 senedir korunmuyorum ama olmuyor. takdir Allah ın. yaşım da 32 canım.
bende de ilk defa böyle birşey oldu belki de aldığım ilaçlardan kaynaklandı bilmiyorum. inşallah şifa olacak buna inanıyorum.
Merhaba Kızlar,
Ben yine kk ogrendıgım bır kuru denemeye basladım fakat reglımın 8 gununde ogrendıgım ıcın 8 gunu basladım. Sımdı ben kac gun daha bu sekılde yemeye devam edeyım.
Aslında 2. gun baslyıp 12-15. gune kadar yenılıyormus galıba ama ben faydası olur belkı dıye basladım.
Fayda gorenler oldu mu? Kacıncı ayınız da hamıle kaldınız?
Cevaplarınızı bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar bu topiği açtığımda daha çörekotu kürünü yeni yemeye başlamıştım sanırım ve sımdı bebişimn benimle oldugunu biliyorum ve size neler yapıp neler hissettiiğimi yazacagım
oncelıkle regl zamanımda bu kuru bılmedıgım ıcın reglım bıttı ertesı gun falan baslamıstım 8 gun falan olabılır ve 15 gune kadar yedım sabah aksam bırer tatlı kasıgı kadar
sonra esımde kecı boynuzu kuru aldı ama cok yıyemedı sabah aksam bırer tatlı kasıgı 3 4 gun yedı sonra bagırsaklarını bozunca yumurtlama haftam bıttı yeme gerek yok dedım bılmıyorum etkısı oldumu?
sonra bol bol cam fıstıgı yedım ole olcusu yok aklıma geldıkce falan 3 5 agzıma attım
asıl yumurtlama gunum de ılıskıden once kocıse bır kahve yaptım bır saat sonra falan ılıskı oldu
reglım bıttıkten sonra gun asırı ılıskı oldu ve ılıskıden sonra dızlerımı kırdım sırt ustu yattım artık sabha kadar sabah aldım hep dusu
ve ılıskıyı sadece bebek ıcın yapmamaya calıstım tabıı aklımızda oluyor elbette ama sonucta ama unuttuk cogu zaman
gelelim belirtilerime; bır hafta kala belım agrımaya basladı baya baya belım agırıyordu basta dedım herhalde ters yattım falan ama sonra gecmeyınce ıskıllendım. Bide hanı hep dıyorlar ya bıcak saplaması gıbı kasık agrıları ıste basta kasık agrım vardı batma gıbı falan ama yok asıl bıcak saplaması baska bısıymıs onuda bata 1 gun kala yasadım hakıkaten bıcagı sapladılar sandım yuruyemedım kaldım ole kımıldayamadan sonra 2 3 keere daha oldu onun oncesınde agrım vardı ama ole cıddı bır agrı degılmıs asıl sonrasındakı agrı agrıymıs
goguslerım sıstı evet ama anlamadım ondan belkıde regl ıcın ıdı cunku ole kararma damarlanma olmadı ama ucları dımdık oldu ve acıdı
ıdrarım koyulastı ve sıklastı ve yanma basladı hatta bı ara enfeksıyondan korktum meger ıstedıgım seymıs :)
mıde asıdım normalde hep olurdu gastrıt ve reflu var bende ama bu kez gazdan mıde asıdınden nefessız kalıordum ve hala var :S
gogsumde agrı vardı ama belkıde bu baska bırseydır cunku bende nefes darlıgı var ıkı aydır bebıs ıcın almıyordum ılaclarımı ıyıce zor nefes almalara basladım payı olabılır
hee bu arada :) evet kırpıklerımbenımde kırısıtı ne cok gulmustum yok artık buda mı belırtı olabılır dıe eskıden okudugumda belırtıymıs ogrendımD
umarım tum ısteyenlere mevlam nasıp eder
Merhaba bende 2gündür çörek otuna başladım cnm sen bu kürlemi hamile kaldın Rabbim sağlıkla bebegini kucagına almayı nasip etsin
Ben bi kavanoz dolusu yaptım karışım ama ağzıma bile alamıyorum çok kötü geliyor tadı sen nasıl yedin yaaa((
ya rabbim herkesi farklı sınıyo işte sen halinden anlarsın ama oğlun seni nerden anlasın yada gelde oğluna derdini anlat.....
bu kür yumurta tembelliğine ve çatlamasına çok yardımcı inşallah sende işe yarar canım.
eşine keçi boynuzu pekmezi yedir sabah akşam bir yemek kaşığı buda eşlere çok faydalı bişey.
hakkımızda hayırlısı olsun canım,benimkide sebebsiz infertilite bende ve eşimde bi sorun yok ama olmuyo işte((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?