Bal + Çöreklotu + Tarçın karıışımı ?

uzme canım sakın kendını hayırlısı belkıde boylesı ımıs bu ay ıcın

ınsallah yenı ayda gelır bebısın yenı ılacların ıse yarar

evet mıdem bıraz zorlanmalara basladı ogrenıyorum bebegımle yasamayı yavas yavas

sagol tavsıyelerın ıcın

Mrb kızlar bct deneyip hamile kalanlar varsa aramızda nasıl olacağını hangi günler ac mi tok mu yeneceğini bands özelden yazabilir mi lütfen cevap bekliyorum şimdiden teşekkürler

meraba ne zamandan beri yoktum şehir dışındaydım,şimdi okudum yazılarını hakkımızda hayırlısı olsun canım.buğün son iğnemi yaptım göbekten gonal f 75 ml kullanıyodum 6 gün kullandım yarında kontrolüm var yumoşlara bakılıcak dua et lütfen....

hadı ınsallah cnm dualarımdasın.. Rabbım dualarımızı bos cevırmez
hakkında hayırlısı
guzel haberlerle gel ıns

merhaba arkadaşım. öncelikle bebeğin hayırlı olsun diyeyim. bende yumurta tembelliği var ve geçen ay klomen +çatlatma iğnesi kullanıp aşılama yapıldı ama olmadı. burda kürü görünce denemek istedim ve adetimin ikinci günü kullanmaya başladım. her ay 8 gün süren adetim bu ay 4 gün sürdü. adetten sonra biraz beyaz akıntım oldu ve normalde akıntısı olan biri değilim. dün doktora gittim ve doktor rahmin temiz görünüyor kist yok dedi. akşam eve geldiğimde çok az kanamam olduğunu gördüm ve sabah tekrar adet oldum. en son adetim 18 mart yani bugün daha 11. günüm, bu kürü kullanıp benim gibi olan var mı. bu kadar erken adet görmem beni çok şaşırttı çünkü adetim her ay düzenli olur. ben yumurtlamayı beklerken kanamam oldu. bu konuda bildiğin birşey varsa paylaşabilir misin.

merhaba sanada :)

acıkcası ben kur ıle ılgılı bu kadar sık regl kanaması yaptıgını duymadım bendede bole bır etkı olmadı ama belkı sana yaramamıstır belkdıe baska bırseydendır emın olamıyorum canım belkı bılenler vardır ama

canım bu kür bünyeden bünyeye değişiyo bende geçen ay yaptım normalde 26-27 günde bir olurum yaptığım ay 28.güne geldi yani 3 gün adetimi geçiktirdi,bazılarının adet kanaması kesiliyo bunlarıda okumuştum emin ol korkulucak bi durum değil hatta birkaç kişide okumuştum bat tan önce gelen adet kanaması diğer ay hamile kalan çok fazla inşallah sende de böle bişey olur.

içini ferah tut...

cevap yazdığınız için ikinizede teşekür ederim. şifa Allah tan diyerek yemeye başladım. Allah ın izniyle faydası olacağına inanıyorum ama kanama görünce ister istemez ne oluyor dedim. leylacım verdiğin cevap içimi rahatlattı. okudum iğne oluyormussun inşallah bebeğine kavuşursun.

rabbim hiçbirimizi fazla bekletmesin inşallah.

şuan tekrar mı başladın bu küre?kaç yaşındasın,kaç yıllık evlisin ve sorunun neydi?

cnm merhaba...bnde bu karışıma başladım,bu ay adetimin 2.günü bgnde 12.günü yani 10 gündür kullanıyom,cnm bu kürün pek etkisi olucanı sanmıyom mesela bu ay bnmde adetim erken geldi 3 gün kadar ve bi tuhaftı,erken bitti tam bitti derken kahve lekeler geldi oda 3 gün sürdü,adetimin 2.günübaşlamıştım daha önceden olsaydı bnde yan etkisi diye düşünürdüm ama deildir heralde dr a yeni gitmişin sanırım,belki bünyen yapmıştır bnde yarın gidicem bklım ne dicek dr....

rabbim hiçbirimizi fazla bekletmesin inşallah.

şuan tekrar mı başladın bu küre?kaç yaşındasın,kaç yıllık evlisin ve sorunun neydi?
canım Allah bağışlarsa benim 7 yaşında oğlum var. benden çok o istiyor. bütün arkadaşlarımın kardeşi var sadece benim kardeşim yok diyerek ağlıyor. oğlum yalnız kalmasın kardeş duygusunu yaşasın istiyorum. parkta oynuyor, ağlayarak eve geliyor herkes kardeşiyle oynuyor ben yalnız kalıyorum diyor.
küre adetimin ikinci günü başladım ve yarın son olacak. kanamam olmasına rağmen sonlandırmadım. bende yumurta tembelliği var yumurta oluşmuyor ancak ilaçla büyüyor ve arkasından çatlatma iğnesi oluyorum. eşimde de sperm hızı ve morfoloji bozukluğu var. 5 senedir korunmuyorum ama olmuyor. takdir Allah ın. yaşım da 32 canım.
bende de ilk defa böyle birşey oldu belki de aldığım ilaçlardan kaynaklandı bilmiyorum. inşallah şifa olacak buna inanıyorum.

belkide stres felan yapıyodur,inşallah olur cnm,denemeye devam....

Merhaba bende 2gündür çörek otuna başladım cnm sen bu kürlemi hamile kaldın Rabbim sağlıkla bebegini kucagına almayı nasip etsin

Merhaba bende 2gündür çörek otuna başladım cnm sen bu kürlemi hamile kaldın Rabbim sağlıkla bebegini kucagına almayı nasip etsin

canım yaptıgım herseyı daha once anlatmıstım yıne ekledım bakabılırsın ınsallah sana da nasıp eder mevlam..

Ben bi kavanoz dolusu yaptım karışım ama ağzıma bile alamıyorum çok kötü geliyor tadı sen nasıl yedin yaaa ((

Ben bi kavanoz dolusu yaptım karışım ama ağzıma bile alamıyorum çok kötü geliyor tadı sen nasıl yedin yaaa ((

canım yıyecegımız bır kasık zaten tıkıcan agzına hop yutcan o kadar neyın tadını sevmedıysen onu azalt yada bal ılave et tadı bıraz dahah ıı olsun

geçti ama artık yaaa değilmi bitti adetim 2 gün oluyooo

ya rabbim herkesi farklı sınıyo işte sen halinden anlarsın ama oğlun seni nerden anlasın yada gelde oğluna derdini anlat.....

bu kür yumurta tembelliğine ve çatlamasına çok yardımcı inşallah sende işe yarar canım.

eşine keçi boynuzu pekmezi yedir sabah akşam bir yemek kaşığı buda eşlere çok faydalı bişey.

hakkımızda hayırlısı olsun canım,benimkide sebebsiz infertilite bende ve eşimde bi sorun yok ama olmuyo işte((

canım bir kavanoz derken sen ne yapmışın.bu kürün asıl miktarı belli sana yazayım adetin 2 gün geçsede yinede kullan bu ay hamiş kalmazsan gelecek ay tam gününde başlarsın..

1)30 gr taze çekilmiş çörek otu

2)10 yemek kaşığı bal

3)10 tatlı kaşığı da tarçın canım

kullanımıda adetin 2.gününden,12.güne kadar yada 14.güne kadar sabah ve akşam bir tatlı kaşığı canım,ben ilk kullandığım zaman midem çok kötü bulanıyodu ama mecbur kalınca yiyosun

Son düzenleme:

canım inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun. eşime keçi boynuzu kürü yaptım 3 ay kullandı. yanında pekmezini de yedi. şimdi havuç suyu içiyor inşallah faydası olur. bana gelince adet olduğumu söylemiştim ama galiba bu yumurta çatladığında oluşan kanama imiş. afedersin çamaşırıma değmiyor, sadece tuvalet kağıdına geliyordu. internetten ararştırdım yumurta çatladığı günlerde de biraz kanama olabiliyormuş. şimdi yok zaten iki gün geldi daha önce böyle birşeyle karşılaşmadığım için adet oldum sandım. şimdi hiç birşey yok. iki günü adet oldum diye boş geçirdik ona üzülüyorum. gerçekten bu kür işe yarıyor. cevap yazdığın için de çok sağol canım. verdiğin cevaplar beni rahatlattı. Rabbimde seni rahatlatsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…