Bal + Çöreklotu + Tarçın karıışımı ?

hayırlısı canım uzme kendını ınsallah sende bu ay hamıs kalırsın regl olduktan sonra sıkı calısmalara dveam

slm kızlar...ben de adetimin 2.günü bu küre başladım 8 buçuk gün kullanabildim,midemi bulandırdığı için daha fazla yiyemedim.10 mart BATım eğer faydası olduysa burdan yazarım size...Allahım hepimize hayırlı bebişler nasip etsin.(bu arada foruma yeni katıldım)

zaten normaldede 10 gun kullanılıyor bence olmustur
sıkıda calıstıysanız
hadı bakalım hayırlısı artık beklıyoruz guzel haberlerını

Kızlar ben bu küre dün başladım midemi alt üst ediyor burnumu kapatıp yiyorum amaa
Felaket sancılı bir adetim oluyor. Bir de resmen beyaz beyaz vıcık vıcık pıhtılar geliyor sanki etin sinir kısmı gibi.
Bu kürün kist yada myom sökücü etkisi olabilir mi bilen var mııı??? 50:

bu kur yumurtlamaya yardımcı cnm sokturucu etkı sogan suyunda ama bılemedım sımdı dılersen 2 gun sonra basla olmadı

Kürden yiyen arkadaslarım ne oldu gelismerlerden haberdar edin bakalım benide

Ozser bu karışımı yedikten sonramı hamile kaldın nasıl yapılıyor anlatırmısın nolurrrr :))))

canım bende olmadı doktorum her seferınde yumurtalıklarımı kontrol ettı oh super kıst falanda yok dedı :)
hayırdır sende kıst mı oldu

canım tebrik ederim öncelikle bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim. ben doktora gtmiştim geçen ay yumurtan oluşuyor demişti sadece 2 kez falan btç kürü yedim birkaç kaşık yani sonra vazgeçtim. acaba o mu etki etti dedim çok az yedim ne bileyim.

Ozser bu karışımı yedikten sonramı hamile kaldın nasıl yapılıyor anlatırmısın nolurrrr :))))

canım ben yaptıklarımı yenıden yazdım oku sende kacırma gunlerını
sanada nasıp etsın mevlam

canım tesekkur ederım darısı sana ve tum ısteyenlere ıns

acıkcası ben de en bastan yemedım normalde 2 gun baslanır ama ben gec basladım ama ıse yaradı yanı tabı dıger seylerde var ama
cok sukur rabbıme ınanıyorsan bence bu ay da dene

Çokkk sağolll canımmm Allah sana sağlıklı hayırlı evlat versin çok rahat sağlıklıda hamilelik dönemin geçsin inşallah.
Başta yazdıkalrını okudum alttada hamile olduğun takvim varya heyecan yapıp hemen sordum ama tek tek ne yazmışsan okudum zaten. Ne güzel yardımcı olmuşsun herkese umutlandım valla
bende denicem bu kürü inşallah bebeğimiz olur bizimd etez zamanda :)))))))))

:) ınsallah cnm ınsallah
sıkı calısmayı da unutma sakın

benım ve yavrum ıcın ettıgın dualar ıcınde Allah razı olsun ..

Evet hep topiklere bakarken böyle detaylar arıyordum bıde deneyenler sonucu yazmayınca sınır oluyordum bu yuzden bende detay detay yazdım
ınsallah sızlerde yazarsınız daha sonra :)

canım öncelikle tebrik ederim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

benim sana birkaç sorum olucaktı geçen ay yaptım ve sonuç bekliyorum sat ım 18 şubat bat ım 15-16 mart normalde hala gelen giden yok biraz önce idrarda test yaptım negatif,kana gerek duymadım sen hamile olduğunu idrardamı gördün,kandamı?bide bat tan ne zaman önce yada sonra öğrendin?

btç kürünü adetin 3.günü başlamıştım ve 12.güne kadar kullandım..

bu arada bende belirti felanda yok ne bilim dikkat etmiyorumdur yada,hafif bel ağrısı,göğüslerde hafif dolgunluk ve uçları hafif ağrıyo bir hafta öncede uçları inanılmaz ağrıyodu

Ben canım ıdrar testı ıle 2 gun once sılık cızgı cıkmaya baslamıstı sonra kan testı yaptırdım
ben yenı gordum belkıde sımdıye hamılesındır haber ver merak ettım
ne yaptın canım

kaç günder beri idrar testi yapıyorum negatif canım hatta yaklaşık 15 dak önce yine yaptım malesef negatif.test yaptıktan sonra hafif leke vardı kırmızı değildi ama hafif kahverengi normalde benim adetim başlamdan önce sancı girerdi ilk damlada adet olmaya başlardım anlıcan şuan muallaktayım ve adetim hiç bu kadar gecikmezdi ve sancısız adet olmazdım???????????

sonuç olarak beklemedeyim ya yerleşme kanaması ki temennim bundan yana yada adet olmaya başlıcam((((((((

çok gerginim.....

su an baya gecmıs durumda normalde bole gecıkmeler yasamıyorsan bence yarın bı kan ver derım
ınsallah vardır canım cok sevınırım

yoksada uzulme yenı ayda cok daha sıkı hazırlanırsın

kırmızılar biraz önce teşrif ettiler canım,adetten önce bahsettiğim sancı da geldi gelmez olasıca :))

öğlden sonra dr a gidicem 3.aşılama için start vericez,bu aşılamamda dr ilaçlarımı değiştiricekti gonal f yazdıcak umarım bu ay yüzüm güler...

sende dikkat et kendine artık bulantıların felan başlar,yürüyüşe çık biraz ama fazla yormadan kendini..

bu arda yardımcı olduğun için teşekkür ederim canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…