haberdar etmeyı unutma sakın
Canim aksam esim almış hemen yaptım yoktu malesef neyse hayırlısı galiba adet olucam sivilcem cikti göğüslerimde ağrıyo neyse bi daha ki ay insallah umudumu kaybetmiycem bu sene yazıcam bende hamişim diye insallah:))
slm kızlar...ben de adetimin 2.günü bu küre başladım 8 buçuk gün kullanabildim,midemi bulandırdığı için daha fazla yiyemedim.10 mart BATım eğer faydası olduysa burdan yazarım size...Allahım hepimize hayırlı bebişler nasip etsin.(bu arada foruma yeni katıldım)
Kızlar ben bu küre dün başladım midemi alt üst ediyor burnumu kapatıp yiyorum amaa
Felaket sancılı bir adetim oluyor. Bir de resmen beyaz beyaz vıcık vıcık pıhtılar geliyor sanki etin sinir kısmı gibi.
Bu kürün kist yada myom sökücü etkisi olabilir mi bilen var mııı???50:
kızlaarr acaba bu kür kiste sebep olurmu ?
canım bende olmadı doktorum her seferınde yumurtalıklarımı kontrol ettı oh super kıst falanda yok dedı :)
hayırdır sende kıst mı oldu
Merhaba arkadaşlar bu topiği açtığımda daha çörekotu kürünü yeni yemeye başlamıştım sanırım ve sımdı bebişimn benimle oldugunu biliyorum ve size neler yapıp neler hissettiiğimi yazacagım
oncelıkle regl zamanımda bu kuru bılmedıgım ıcın reglım bıttı ertesı gun falan baslamıstım 8 gun falan olabılır ve 15 gune kadar yedım sabah aksam bırer tatlı kasıgı kadar
sonra esımde kecı boynuzu kuru aldı ama cok yıyemedı sabah aksam bırer tatlı kasıgı 3 4 gun yedı sonra bagırsaklarını bozunca yumurtlama haftam bıttı yeme gerek yok dedım bılmıyorum etkısı oldumu?
sonra bol bol cam fıstıgı yedım ole olcusu yok aklıma geldıkce falan 3 5 agzıma attım
asıl yumurtlama gunum de ılıskıden once kocıse bır kahve yaptım bır saat sonra falan ılıskı oldu
reglım bıttıkten sonra gun asırı ılıskı oldu ve ılıskıden sonra dızlerımı kırdım sırt ustu yattım artık sabha kadar sabah aldım hep dusu
ve ılıskıyı sadece bebek ıcın yapmamaya calıstım tabıı aklımızda oluyor elbette ama sonucta ama unuttuk cogu zaman
gelelim belirtilerime; bır hafta kala belım agrımaya basladı baya baya belım agırıyordu basta dedım herhalde ters yattım falan ama sonra gecmeyınce ıskıllendım. Bide hanı hep dıyorlar ya bıcak saplaması gıbı kasık agrıları ıste basta kasık agrım vardı batma gıbı falan ama yok asıl bıcak saplaması baska bısıymıs onuda bata 1 gun kala yasadım hakıkaten bıcagı sapladılar sandım yuruyemedım kaldım ole kımıldayamadan sonra 2 3 keere daha oldu onun oncesınde agrım vardı ama ole cıddı bır agrı degılmıs asıl sonrasındakı agrı agrıymıs
goguslerım sıstı evet ama anlamadım ondan belkıde regl ıcın ıdı cunku ole kararma damarlanma olmadı ama ucları dımdık oldu ve acıdı
ıdrarım koyulastı ve sıklastı ve yanma basladı hatta bı ara enfeksıyondan korktum meger ıstedıgım seymıs :)
mıde asıdım normalde hep olurdu gastrıt ve reflu var bende ama bu kez gazdan mıde asıdınden nefessız kalıordum ve hala var :S
gogsumde agrı vardı ama belkıde bu baska bırseydır cunku bende nefes darlıgı var ıkı aydır bebıs ıcın almıyordum ılaclarımı ıyıce zor nefes almalara basladım payı olabılır
hee bu arada :) evet kırpıklerımbenımde kırısıtı ne cok gulmustum yok artık buda mı belırtı olabılır dıe eskıden okudugumda belırtıymıs ogrendımD
umarım tum ısteyenlere mevlam nasıp eder
Ozser bu karışımı yedikten sonramı hamile kaldın nasıl yapılıyor anlatırmısın nolurrrr :))))
canım tebrik ederim öncelikle bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim. ben doktora gtmiştim geçen ay yumurtan oluşuyor demişti sadece 2 kez falan btç kürü yedim birkaç kaşık yani sonra vazgeçtim. acaba o mu etki etti dedim çok az yedim ne bileyim.
Çokkk sağolll canımmm Allah sana sağlıklı hayırlı evlat versin çok rahat sağlıklıda hamilelik dönemin geçsin inşallah.
Başta yazdıkalrını okudum alttada hamile olduğun takvim varya heyecan yapıp hemen sordum ama tek tek ne yazmışsan okudum zaten. Ne güzel yardımcı olmuşsun herkese umutlandım valla
bende denicem bu kürü inşallah bebeğimiz olur bizimd etez zamanda :)))))))))
canım öncelikle tebrik ederim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
benim sana birkaç sorum olucaktı geçen ay yaptım ve sonuç bekliyorum sat ım 18 şubat bat ım 15-16 mart normalde hala gelen giden yok biraz önce idrarda test yaptım negatif,kana gerek duymadım sen hamile olduğunu idrardamı gördün,kandamı?bide bat tan ne zaman önce yada sonra öğrendin?
btç kürünü adetin 3.günü başlamıştım ve 12.güne kadar kullandım..
bu arada bende belirti felanda yok ne bilim dikkat etmiyorumdur yada,hafif bel ağrısı,göğüslerde hafif dolgunluk ve uçları hafif ağrıyo bir hafta öncede uçları inanılmaz ağrıyodu
kaç günder beri idrar testi yapıyorum negatif canım hatta yaklaşık 15 dak önce yine yaptım malesef negatif.test yaptıktan sonra hafif leke vardı kırmızı değildi ama hafif kahverengi normalde benim adetim başlamdan önce sancı girerdi ilk damlada adet olmaya başlardım anlıcan şuan muallaktayım ve adetim hiç bu kadar gecikmezdi ve sancısız adet olmazdım???????????
sonuç olarak beklemedeyim ya yerleşme kanaması ki temennim bundan yana yada adet olmaya başlıcam((((((((
çok gerginim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?