ArkAngel Yaşamak, Direnmektir... Kayıtlı Üye 1 Kasım 2012 1.413 2 106 Rize 26 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ArkAngel #121 reptomim .!.: önyargılı olduğumu söylerler ama öyle değilim o benim ileri görüşlülüğümden kaynaklanıyor aslında hep arkangel yüzünden Genişletmek için tıkla... Önyargıyıda ileri görüşlülükle betimleyen ilk seni gördüm. Ayrıca da neden benim yüzümden? Bn gayet ciddiyet dolu bir insanımdır.
reptomim .!.: önyargılı olduğumu söylerler ama öyle değilim o benim ileri görüşlülüğümden kaynaklanıyor aslında hep arkangel yüzünden Genişletmek için tıkla... Önyargıyıda ileri görüşlülükle betimleyen ilk seni gördüm. Ayrıca da neden benim yüzümden? Bn gayet ciddiyet dolu bir insanımdır.
Belissa ♡ Бизимки Масалди ♡ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Ocak 2012 28.691 7.344 198 26 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ArkAngel #122 ArkAngel .!.: Önyargıyıda ileri görüşlülükle betimleyen ilk seni gördüm. Ayrıca da neden benim yüzümden? Bn gayet ciddiyet dolu bir insanımdır. Genişletmek için tıkla... çünkü söylediklerim hep cıktı da o yüzden. onlara göre önyargılık bana göre farklı yani evet ciddisin ciddiyetine laf yok.geyik ciddiyetsizligi göstermez ki Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2012
ArkAngel .!.: Önyargıyıda ileri görüşlülükle betimleyen ilk seni gördüm. Ayrıca da neden benim yüzümden? Bn gayet ciddiyet dolu bir insanımdır. Genişletmek için tıkla... çünkü söylediklerim hep cıktı da o yüzden. onlara göre önyargılık bana göre farklı yani evet ciddisin ciddiyetine laf yok.geyik ciddiyetsizligi göstermez ki