Cok merak ediyorum yarin ne olcak :))
ama resti cekmen iyi olmus,
yani her yönden iyi olmus
konunuzu yeni okudum ayrıntılarla, bir şekilde arkadaşınızla bunu çözmenize çok sevimdim, derin nefes aldım valla :)
arkadaşınızda da biraz sorumsuzluk var tabi de, kardeşine ders verilmesi lazım. ondan dolayı sert tavır alarak iyi yapmışsınız.
şimdi o kardeşinin şımarıklığı, o bal gibi babasının cebinden çıkacak muhtemelen.. tabi sizin cebinizden çıkmasından daha normal bir durum :)
Resti hangi sayfada çektin yahu...
Ben ilk sayfaya göre yorum yapacaktım ama oooo köprünün altından çok sular akmış galiba.
Neyse ; o zaman kanın hep içime akar kanarım,beni anlamadın,ona yanarım,onaaaa yanarımmm diyelim geçelim.
Resti hangi sayfada çektin yahu...
Ben ilk sayfaya göre yorum yapacaktım ama oooo köprünün altından çok sular akmış galiba.
Neyse ; o zaman kanın hep içime akar kanarım,beni anlamadın,ona yanarım,onaaaa yanarımmm diyelim geçelim.
biz neden belli bir süreden sonra ciddiyetimizi yaban ellere gönderiyoruz
Ve restimin tüm ayrıntıları saife no:6 da.. belkide bu mesajı yazana kadar no:5'de olabilir
Ahhahhahahahhhahahaha ay günün yorumu buydu
O yaban eller yöneticiler olmasa bari
Tamam yazmıcam bir daha..Sustum
Susma.. sen susarsan biz susarız.. biz susarsak su içeriz
Babasına üzüldüm...
Evet çok kötü bir durumdu... Kendime kızdım sonra bütün bunlara ben sebep oldum niye veriyorsunki kartını geliyor yanına işte alın alacağınızı ahhh ahhh...
Sorunum o zaten:) nasıl söylicem karşımda mahçup olmasınıda istemiyorum darlandım durdum tümgün fenalardaydım
babasının durumuna üzüldüm arkadaşım ama siz kredi kartı bilgilerinizi arkadaşınıza vermissiniz yanlış anlamadıysam bu bilgiler erkek kardeşinin eline nasıl geçmiş acaba bunu bir araştırın derim yani arkadaşınız mı vermiş kardeşine yoksa arkadaşınız pc ye sizin verdiginiz bilgileri kayedip bunuda kardeşimi buldu ayrıca yaşıda küçük degil 19 yaşındaki birisi çocuk degil
oyun sitesi ile iletişime geçmediniz mi?
size tüm bilgileri verirler, ayrıca yapılan harcamayı kartınıza geri yükleyebilirler. güvenli işlem yapılan oyun sitelerinde harcamanın iadesi oluyor diye biliyorum. bence deneyin.
eğer arkadaşınız yalan söylemişse, birşeyleri yeniden gözden geçirirsiniz. bence ciddi bir durum bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?